Hvordan bli kvitt mus: 7 Tips for forebyggende sykdommer

Beskrivelse

Mus migrerer i folks hjem på jakt etter mat, varme eller ly. De reproduserer raskt og kan spre sykdommer. De forårsaker ofte skade tygge tråder, bøker og leker eller går inn i skapene og ødelegger mat gnagere poser og til og med plastbeholdere. Musene forlater spor av urin og avføring, som inneholder bakterier og virus.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du blir kvitt mus hvis du har dem hjemme og hvordan du kan hindre A’angrep hvis du ikke gjør det.

7 tips for å bli kvitt mus

Mus kan krysse begrensede mellomrom på grunn av deres små størrelse. Sprekkene også små som 1/4 tommer må være forseglet. Hvis du har mus hjemme, møter deres favorittposisjon, vil hjelpe deg med å bli kvitt dem raskere. De svarte fekale ballene som etterlater seg, er en anelse til deres posisjon. Hold mat vekk fra disse områdene og behold alt som er spiselig i containere som ikke kan tygges.

Når du er kjent med stedet der musene dine er funnet, prøv en av følgende måter å bli kvitt deg.

1. Få en katt

Hvis ingen i familien din har en’katterallergi, ta en katt kan være den enkleste måten å bli kvitt mus. Hvis en katt ikke er en «8217;, kjøp et søppel for katter og distribuere den i områder mer besøkes av mus. Dette kan fungere som en avskrekkende. Sørg for at du holder kattet kullet utilgjengelig for barn.

2. Bruk essensielle oljer

Den sterke lukten av peppermynteolje og carnation nagler olje synes å avvise musene. Mette bomullsbolter med disse essensielle oljene og sette dem i områder som tiltrekker mus som skuffer, skap og innganger hjemmefra. Selv om lukten alene ikke vil være nok til å bli kvitt mus helt, kan det fungere i kombinasjon med andre metoder.

3. Sette menneskelige feller

Menneskelige feller holder musene i live slik at du kan frigjøre dem. Plasser fellene i områdene av huset hyppigere av mus og sjekk dem hver morgen. Musene kommer vanligvis ut på jakt etter mat om natten. Eksempler på delikatesser for å tiltrekke seg mus inkluderer peanøttsmør, ost og smør popcorn.

Pass på at du slipper ut alle musene du fanger minst en kilometer unna hjemmet ditt og helst ikke i ett’bebodd område. Ikke rør musene direkte for å unngå sykdommer som kan være bærere.

4. Prøv en chili løsning

Forgiftede baits kan virke som en enkel løsning, men de kan også være risikabelt. Giften kan bli syke kjæledyr og barn i hjemmet ditt, så det er tryggere å holde fast med baits og usannsynlige behandlinger. Prøv en konsentrert chili-løsning. Dryss i poeng utenfor rekkevidde av barn og kjæledyr, men hvor musene besøker ofte, som under ovnen eller bak skapene.

5. Bygge din menneskelige felle

Hvis du er SMART, prøv å bygge dine feller Live Easy å bruke ved hjelp av husholdningsartikler:

  • Bøtte, pinne og plastglass: Trekk glasset med pinnen og plasser pinnen og glasset på den åpne toppen av bøtte. Spred litt & # 8216; av peanøttsmør på koppen for å fungere som en agn. Musen skal løpe mot koppen og deretter falle i bøtte. Frigjør musen om morgenen og gjenta om nødvendig.
  • Glass og mynt: Bruk et stort glass med peanøttsmør som er belagt på innsiden, skala en side på en vertikal mynt. Når musen går for peanøttsmør, bør det bryte ned mynten og forbli fanget i glasset. Gjenta om nødvendig.

6. Pakkeplasser med ull D’stål

Sett ullen D’stål i trangt mellomrom hvor mus elsker å snike. Ull d’stål er umulig og ubehagelig å tygge og skape en naturlig avskrekkende for små bastards.

7. Lås med tape

Etter å ha identifisert noen av inngangspunktene som brukes av mus, for eksempel under vasken rundt rørene eller baksiden av skapene der det er ledninger, dekke dem med tape.

For en alvorlig angrep

Menneskelig fangst er den beste måten å gå. Generelt er fellene foretrukket til # 8217; agn forgiftet som de er mindre farlige for barn og kjæledyr. Men hvis du har å gjøre med en alvorlig angrep som du kan sette familien din i fare, bør du vurdere L’ved hjelp av vårfeller eller ring et profesjonelt desinfestasjonsselskap. De kan gjøre aktiviteten raskere for deg.

Sykdommer spredt fra mus

Mus er små og fine. Noen mennesker har selv kjæledyr. Men hvorfor du ikke vil krype i hjemmet ditt på grunn av sykdommene som fører. Disse inkluderer:

Pulmonal syndrom fra Hantavirus og Coriomeningitt Lymfocytics: Pustepulver som inneholder urin- og musfelling kan forårsake disse sykdommene i respiratoriske og nevrologiske systemer.

Under deres nattbesøk forlater musene urin og falt hvor de går. Dette er grunnen til at du må rengjøre alle områder der mus kan vandre. Hvis du finner et område med mange droppings, bruk en maske og hansker for å rengjøre den og vaske hendene grundig.

Selv direkte kontakt og sjeldnere, mus biter kan spre disse sykdommene.

Leptospirose: Denne smittsomme sykdommen forårsaket av bakterier kan spre seg med drikkevann som inneholder spor av urin med infiserte dyr. Selv husdyr kan være i fare for denne sykdommen. Hvis du har mus hjemme, fjern bollen på’vann over natten og rengjør det hver dag.

Salmonellose: forårsaket av bakterier, salmonellose kan påvirke noen, men barn under 5 år er spesielt i fare. Det overføres gjennom musen avfører.

Pest, jubel og kopper (rickworm infeksjoner): lopper og musmider kan spre disse sykdommene. Selv om behandlinger er tilgjengelige, er det bedre å forhindre disse sykdommene ved å unngå direkte kontakt med mus og ekskrement.

Hindre fremtidige angrep

Den beste måten å forhindre musinfeksjoner på er å holde hjemmet rent. Her er noen forslag:

  • Etablere som regel at alle måltider finner sted ved bordet.
  • Bevarer matvarer som frokostblandinger, frø, bønner og mel i glass eller metallbeholdere.
  • Rengjør overflatene for å spise og lage mat på slutten av dagen. Aspirer noe mat som faller på gulvet, under møblene og rundt apparatene.
  • Fjern kjæledyrets matskål etter måltider og lukk kjæledyrsmagasiner.

L & # 8217;

Mus kan spre sykdommer, så handle raskt. Deres høye avspillingshastighet gjør det vanskeligere å kontrollere en «8217; invasjons lengre aspekter. Bruk feller og avskrekk for å frigjøre hjemmet ditt fra musen så snart som mulig.

Avhengig av hvor alvorlig L’angrep, kan være nødvendig fra en dag til et par uker for å frigjøre ditt sted fra mus. I løpet av fangstperioden, sørg for at du forsiktig rengjør alle overflatene som mus kan klatre over natten for å minimere helserisikoen.