Hvordan bli kvitt MRSA: Behandlinger

Intro

Staphylococcus aureus-resistente mot methicillin (MRSA) er en infeksjon på huden forårsaket av en type bakterier Staphylococcus. Det er en del av en klasse av & # 8220; superbatteri & # 8221; og kan ikke behandles med de vanlige antibiotika som penicillin eller # 8217; Amoxicillin. Mens L’Mrsa var sjelden, det blir stadig mer vanlig, spesielt blant barn.

Barn har ikke en tendens til å ha samme & # 8220; personlig space boble & # 8221; voksne. De spiller også i nærheten av nærbilde, og vanligvis er de ikke redd for å rulle på gulvet, gni opp ‘8217; en mot spillet og deling objekter som håndklær og leker. Dette gjør barn mer utsatt for å spre MRSA.

Hvis barnet ditt har A’behandlinger er tilgjengelige. Det er viktig å behandle infeksjonen så raskt som mulig for å hindre at bakteriene sprer hverandre.

Du må også forhindre at den sprer seg i sønnenes blodstrøm, hvor A & # 8217 kan forekomme; mer alvorlig infeksjon.

Hva er symptomene på MRSA i barn?

Mange bakterier lever naturlig på huden din. De forårsaker ofte ikke problemer til de blir introdusert i kroppen. Når et barn har et kutt, en pest eller en skrape, gir dette det perfekte inngangspunktet for MRSA-bakterier. Bakterier kan begynne å multiplisere og forårsake MRSA-infeksjonssymptomer.

Mange bytter ut en MRSA-infeksjon for en edderkoppbit. Men det er noen symptomer som kan indikere at infeksjonen er MRSA, ikke en punktering D’insekt.

Symptomene inkluderer:

 • ser ut til et punkt der et barn hadde en kuttet eller ødelagt hud
 • bump eller hovent nodule og vanskelig å berøre
 • feber
 • Smerte på stedet for fremspringet
 • Pus som drenerer fra nettstedet
 • varme i # 8217; # 8217-området; påvirkning og omgir den

Hvis en forelder ikke er sikker på hva lesjonen er, kan barnelege hjelpe deg med å diagnostisere MRSA;.

Når å se en lege for MRSA

Din sønns barnelege skal behandle MRSA;. De kan forsiktig tømme et MSA-kokepunkt, om nødvendig. En forelder bør ikke prøve å tømme lesjonen hjemme. Dette kan forverres og spre infeksjonen.

Vanligvis, L’MRSA er ikke en medisinsk nødsituasjon. Men det er noen tilfeller hvor en forelder skal se etter umiddelbar medisinsk behandling. Disse inkluderer:

 • frysninger
 • feber
 • utslett
 • vond hodepine

Når en foreldre note A’MRSA-infeksjon skal gjøre en avtale med barnets barnelege så snart som mulig.

Hvordan leger behandler MSA L & # 8217?

MRSA-infeksjoner kan spre blod og lunger, forårsaker forhold, inkludert lungebetennelse. Av denne grunn er det viktig å se etter medisinsk behandling for et barn. Legene foreskriver vanligvis en kombinasjon av aktuelle og orale antibiotika.

Mens penicillin og # 8217; Amoxicillin ikke behandler MSA, kan andre antibiotika gjøre det. Eksempler er trimethoprim og sulfametoksazol (bactrim) og clindamycin (cleocin).

En lege kan foreskrive en av disse antibiotika, i tillegg til rifampicin, en annen type antibiotika, avhengig av alvorlighetsgraden av # 8217; infeksjon. Hvis et barn hadde MRSA mer enn en gang, kan begge antibiotika foreskrives.

Selv om lesjonen fra MRSA begynner å se bedre, er det viktig å følge hele syklusen av antibiotika. Dette garanterer at det største mulige antall bakterier blir ødelagt. Det reduserer sannsynligheten for at et barn blir antibiotikabesistent, noe som ville gjøre det mindre effektivt.

I tillegg til orale antibiotika kan en lege foreskrive en aktuell antibiotisk salve. Det er vanligvis MupCocin (Bactroban). Bactroban påføres på nesenes indre deler for å redusere mengden MRSA.

Legene anbefaler ofte også til alle familiemedlemmer til å bruke salve. Kan påføres på en bomullspute, deretter buffret all ‘8217; interiør i neseboret to ganger om dagen i minst fem dager.

Bactroban kan også påføres direkte på den interesserte skaden. Etter rengjøring og tørket området, kan salven brukes med en bomullspute.

Hvordan kan du behandle MSA hjemme?

Mange av de samme trinnene som bidrar til å behandle MRSA forhindre det. Hvis et barn har MRSA L & # 8217, er det sannsynlig å ha «kolonisert» eller multiplisert i større antall på huden. Det er også mulig at det sprer seg på husets objekter.

L’Mål for hjemmebehandlinger skal innredes. MRSA. Når mengden bakterier er redusert, reduseres det reinfeksjonspotensialet.

Trinnene som skal utføres for å dekorere MRSA-bakterier inkluderer:

 • Hold neglene dine av et barn kuttet av. Dette forhindrer riper og riper. Det forhindrer også bakterier i å akkumulere under neglene.
 • Vask plagg og personlige gjenstander som håndklær og kluter etter hver bruk.
 • Vask arkene minst en gang i uken i varmt vann. Ideelt sett bør vannet være varmere enn 160 ° F (71 ° C). Tørre ark i # 8217; innstilling så varm som mulig.
 • Bad et barn med klorhexidin (Hibiclens) Såpe eller badevann med en liten mengde flytende blekemiddel, vanligvis ca. 1 teskje for hver liter badvann. Begge disse inngrepene kan brukes til å frigjøre huden fra # 8217; MRSA. MERK: Begge kan tørke huden mye og skal ikke brukes på barn med eksem eller allerede tørr hud.
 • Lava kutt, riper og sår med en delikat antibakteriell såpe. Hold disse åpne områdene dekket med rene og tørre bandasjer til nettstedet har helbredet.

Det er også viktig å lære et barn om ikke å dele artikler til personlig omsorg med andre, inkludert:

 • klær
 • håndklær
 • Razors
 • Børster
 • kam
 • triks

Kommende trinn

Avlast MRSA betyr ikke bare behandlingen av det berørte barnet. Dessverre blir MRSA lett overført til familiemedlemmer. Redusere risikoen for gjentakelse Dell’infeksjon som holder separate personlig pleieartikler og praktiserer god hygiene.