Hvordan bli kvitt mørke sirkler permanent

Mørke sirkler under øynene

Mørke sirkler er et alvorlig helseproblem? Ikke egentlig, men mange mennesker føler at mørke sirkler får dem til å se slitne, eldre eller usunne.

Det er mange metoder, både naturlige og foreskrevet fra det medisinske synspunktet, som folk bruker til å eliminere eller redusere utseendet på mørke sirkler. Selv om ikke alle disse behandlingene er permanente, med vedlikehold og konsistens, vil bidra til å redusere utseendet på mørke sirkler.

Fordi jeg har mørke øyne under øynene?

Selv om mørke sirkler er mer vanlig forårsaket av tretthet, er det også andre årsaker, inkludert:

  • allergier
  • Allergisk rhinitt (Høyfeber)
  • Atopisk dermatitt (eksem)
  • Kontakteksem
  • arv
  • Pigmentering uregelmessigheter
  • skrape eller gni øynene dine
  • Soleksponering

A’Andre årsak til mørke sirkler er den naturlige aldringsprosessen. Når du blir eldre, har du en tendens til å miste fett og kollagen og huden tykt thiners. Dette kan gjøre de blå-rødlige blodkarene under øynene mer fremtredende.

Videre, når folk alder, utvikler vanligvis hovne øyelokk eller hulrom under øynene. Noen ganger prosjekterer disse fysiske endringene som kan virke mørke sirkler under øynene.

Hvordan bli kvitt mørke sirkler

Det er flere måter som folk rapporterer om å ha eliminert eller redusert L’utseende av mørke øyne. Alle er forskjellige, så noen av disse rettsmidler kan ikke fungere for deg.

Som med enhver behandling, er det alltid en god ide å gjennomgå dine planer med legen din før du tester seg på deg selv.

søvn

Tretthet og mangel på søvn kan forårsake mørke sirkler under øynene. Det kan også få deg til å virke blekere, noe som kan få dine mørkeste mørke sirkler til å vises. Pass på at du sover fra syv til åtte timer hver kveld og å øve god søvnhygiene.

Høyde

Når du sover, prøv ekstra puter under hodet for å redusere flytende hevelse som akkumuleres i de nedre øyelokkene.

Freddo

Noen ganger kan dilaterte blodkarene mørke området under øynene. En kald pakke kan føre til innsnevring av blodkar, med en følgelig reduksjon av mørke sirkler.

Dom.

Redusere eller eliminere solens eksponering på ansiktet.

Fuktighetsgivende kremer

Det er en rekke benk fuktighetsgivende kremer som kan hjelpe deg med mørke øye sirkler. Mange av dem inneholder koffein, vitamin E, aloe, hyaluronsyre og / eller retinol.

Agurk

Tilhengere av naturlig helbredelse foreslår kjøle tykke skiver av agurker og deretter plasserer skiver avkjølt på mørke sirkler i ca. 10 minutter. Skyll deretter området med vann. Gjenta denne behandlingen to ganger om dagen.

Mandelolje og vitamin E

Tilhengere av naturlig helbredelse tyder på å blande mengder mandler og vitaminolje og så, like før sengetid, masser forsiktig blandingen på mørke sirkler. Om morgenen, vask området med kaldt vann. Gjenta prosessen hver kveld til de mørke sirkler forsvinner.

Kjøp mandelolje.

Vitamin K

TIL 2015 Studio har vist at plassering av en buffer (som inneholdt en blanding som inkluderte koffein og vitamin K) under øyet førte til en reduksjon i dybden av rynker og mørke sirkler.

Sachets av deg

Naturlige healere foreslår å fordype to teposer & # 8211; Bruk te med koffein & # 8211; i varmt vann og deretter avkjøle posene i kjøleskapet i noen minutter. Sett en pose på hvert øye. Etter fem minutter, fjern teposer og skyll området med kaldt vann.

Kjøp teposer.

Hva du kan foreslå legen din for mørke sirkler

Legen din kan tilby en medisinsk alternativ på 8217, avhengig av diagnosen av årsaken til sirkler under øynene. Denne anbefalingen kan inneholde følgende.

Lysekrem for huden

Å lette L’Hyperpigmentering under øynene, kan en hudlege foreskrive en lynkrem for huden med azelainsyre, kojinsyre, glykolsyre eller hydrokinon. Noen av disse kremer, i formler med lavere prosenter av aktiv ingrediens, er tilgjengelig som en teller.

Laserterapi

Laserbehandlinger bruker termisk energi til å fordampe skadede celler. Den mørkere pigmentet under øynene kan målrettes. I tillegg til å lette de mørkere huden nyanser, kan laserterapi indusere dannelsen av ny kollagen.

Kjemisk peeling

En hudlege kan foreslå en lett kjemisk peeling for å lette mørk pigmentering under øynene. Vanligvis vil disse inkludere glykolsyre, retinsyre eller hydrokinon. Din hudlege kan også foreslå en Jessner-peeling, som inkluderer en kombinasjon av salicylsyre, melkesyre og resorcinol.

Blepharoplasty

Fettet kan fjernes kirurgisk i et blepharoplastisk av det nedre øyelokk fra en plastikkirurg, en oculoplastisk kirurg eller en dermatologisk kirurg. Prosedyren kan redusere skyggen som projiseres av øyelokket, noe som kan redusere utseendet på mørke sirkler.

fyllstoffer

Et dermal fyllstoff basert på hyaluronsyre som restylan eller juvederm kan injiseres i stoffet under øyet fra en oftalmolog, en hudlege, en plastikkirurg eller en spesialisert helsetjenester operatør. Fyllstoffer hjelper med tap av volum under øynene, noe som kan forårsake mørke sirkler.

Når skal du se en lege

Hvis hevelse og misfarging vises under ett øye, bør du snakke med legen din, spesielt hvis det virker verre over tid.

L & # 8217;

Selv om å ha mørke øyne generelt ikke er et helseproblem, kan du kanskje at de skal forsvinne for estetiske grunner.

Det er mange hjemme rettsmidler og medisinske behandlinger for å fjerne eller redusere ser på mørke sirkler. Du bør konsultere legen din for å se hvilken som er best for deg.