Hvordan bli kvitt mørke flekker på ansiktet

Beskrivelse

Fra fregner, til flekker Dell’Alder til arr, mange ting kan gjøre din hudfarge uregelmessig. Selv om ufarlig, uregelmessig hud kan indusere noen mennesker, prøv ulike hudbelysningsprodukter.

Selv om det er mange produkter og løsninger for å lette huden på markedet, er de ikke alle de samme og noen kan til og med være farlige. Vet hva du skal se etter, kan hjelpe deg med å velge A’sikkert alternativ hvis du skjønner at du vil ha en mer ensartet hudfarge.

L’Hyperpigmentering, Ous Pots & # 8221;, kan skyldes akne arr, overdreven eksponering for solen eller hormonelle endringer, andre David E. Bank, MD, av New York-Presbyterian Hospital. Det finnes en rekke kremer og serum som pasientene kan bruke til å lette, belyse og redusere mørke områder i tide & # 8221; sier.

Hver av disse behandlingsalternativene innebærer noen risiko. Les videre for å finne ut hvilket alternativ som kan fungere bedre for deg.

Krem og serum Alle’Hydroquinone

Kanskje den mest populære løsningen for å lette huden på et spotbasis er de aktuelle løsningene som inneholder hydrokinoner.

De US Food and Drug Administration (FDA) begrenser konsentrasjonen av denne aktive ingrediensen til 2 prosent i benkprodukter og fra 3 til 4 prosent i reseptbelagte produkter. Er den eneste ingrediensen klassifisert som Whitening Agent & # 8221; FDA.

Selv om det anses trygt for bruk i kosmetiske produkter, er hydrokinonkonsentrasjonen begrenset fordi den øker større risiko ved høyere konsentrasjoner. Faktisk, i Sør-Afrika, er det ikke lovlig for bruk. Det er også klassifisert som & # 8220; det skal være giftig eller skadelig & # 8221; i Canada.

De Miljø arbeidsgruppe sier at det er åpenbare bevis på at ingrediensen er en & # 8220; giftig for menneskelig hud & # 8221; Og til og med et allergen. Det er også bekymringer for at denne ingrediensen kan forårsake kreft, men Eksisterende søk Det er begrenset.

Folk anbefales å bruke bare kortsiktige hydrokinonprodukter, hvis ikke helt. I tilfelle irritasjon, uvanlig hud mørkere eller andre bivirkninger, avbryter bruken umiddelbart bruk av bruk.

Retinoid løsninger

Produkter som Retin-A og Renova er en alternativ løsning. De inneholder ingredienser som ALPHAIDRBIDO og retinsyre, som arbeider for å øke mobilomsetningen, akselerere eksfolieringen og fremme en ny vekst av sunn hud.

Disse ingrediensene kan oppdage betydelig og gjøre huden mer følsom for sollys. Hvis du velger disse løsningene, vet du at de kan ta noen måneder på jobb. Pass på at du har solkrem hver dag.

Laser og peeling behandlinger

A’mer invasivt alternativ for å lette mørke flekker er laserbehandling. Det virker som tar sikte på mørke flekker med konsentrert lysenergi og fjerner laghuden etter lag. Du er i hovedsak å brenne de mørkeste lagene i huden umiddelbart.

Det finnes forskjellige typer laserbehandling. Denne løsningen fungerer raskere enn aktuelle produkter. Men ubrukelig å si, det er risiko.

Med lynet av laser hud kan du finne:

 • ekkymose
 • opphovning
 • rødhet
 • tetthet
 • arr
 • infeksjon
 • Endringer i hudstrukturen

Peeling og exfoliating produkter fungerer for å fjerne døde hudceller eller det øvre laget av huden. Fjernelsen av dette laget avslører en sunnere og mer jevnt tonisk hud. Men de involverer også risiko, for eksempel L’hudirritasjon.

Naturlige løsninger

Du kan finne benk produkter som erklærer hud clearing og evne til å «korrigering & # 8221; Gjennom naturlige ingredienser. Ifølge Dr.Bank, vanlige forbindelser i disse produktene inkluderer:

 • C-vitamin
 • Azelainsyre
 • Pomegranate Extract
 • Betakaroten
 • Lakrisekstrakt

Selv om disse har færre risikoer enn alternativene som er nevnt ovenfor, kan huden din ha en følsomhet eller en allergisk reaksjon på nesten alt, produkter & # 8220; naturlig & # 8221; inklusive.

Forhindre mørke flekker

For de fleste er effekten av lynnedskinnsprodukter minimal sammenlignet med risiko. Unngå hudskader i utgangspunktet er generelt den beste løsningen. Vær forsiktig med å beskytte huden selv etter at du har flekker, vil du forverres.

En streng solbeskyttelse er nøkkelen til fading av mørke flekker og sier Dr. [8220; bruk av produkter med blokkering av ingredienser som sinkoksid og titandioksid er avgjørende, ellers kan flekkene komme tilbake selv etter fjerning.& # 8221;

Å besøke en dermatolog vil trolig veilede deg mot alternativene med de beste utsiktene og lavere risikoer.