Hvordan bli kvitt møllene: 8 måter, flere forslag til forebygging

Voksenmoths er ikke en stor trussel mot huset ditt alene, men deres larver spiser vanligvis gjennom stoffet, spesielt bomull og ull, og tørkede produkter som brød og pasta.

Dette kan være en stor irritasjon og ødelegge mange vakre klær, mat og andre innenlandske gjenstander.

C’Det er mye som du kan gjøre for å bli kvitt mothsene dine for å hindre dem i å reprodusere og snacks igjen i ditt hjem.

Om Falene

Moths er ikke veldig farlige innenlandske parasitter. Faktisk kan mange av dem være ganske vakre eller morsomme å se mens de tilsynelatende ujevnt fly rundt de godt opplyste områdene i ditt hjem. De er en del av Moth Insects-ordren, det samme som inneholder sommerfuglene. Det er minst 160.000 kjente arter av falene, bare noen av dem du kan finne alle’inne i ditt hjem.

8 måter å kvitte seg med møllene

Nå var den delen du ventet på: Som i helvete blir du kvitt dine møllere hvis du allerede har angrepet ditt hjem? Her er noen forslag til effektiv fjerning av møllene:

 • Fyll ditt Cedar House. Du kan også bruke L’Cedarolje i en sprøyteflaske fortynnet med vann eller i en diffusor som kan spre duften av cedaret. Moths og andre insekter avvises av feromoner i cedaret.
 • Kombiner tørket, hakkede og pulveriserte urter. Bli med i følgende i en pose som du kan henge hvor du holder klær eller mat: lavendel, laurbær, fedd, rosmarin og timian. Moths hater også luktene av disse urter. Du kan også fortynne essensielle oljer av disse urter og spray dem på klærne og gjenstandene eller bruke en diffusor med en eller flere kombinasjoner av disse oljene.
 • Bruk en limfelle. Dekk det med bryllupet pearmons for å tiltrekke seg møllene og holde seg til overflaten. Når de er blokkert, kan de ikke unnslippe og til slutt dø.
 • Hold gulvene dine, tepper og lister sugd og støvet. Prøv å rengjøre hjemmet ditt med støvsuger, klær til støv og økologiske vaskemidler for å holde hjemmet ditt fri for støv og smuss, som kan tiltrekke dine møller i ditt hjem. Sørg for å tømme innholdet i # 8217; støvsuger og vaske klutene regelmessig til støv slik at eggene og larvene ikke vokser og utvikler seg.
 • Frys klær eller gjenstander som viser tegn på møllene. Beholder disse objektene i fryseren i minst 24 timer for å sikre at larver blir drept.
 • Vask klær som inneholder larver eller egg. Bruk varmt vann og høy varme i # 8217; tørketrommel, hvis mulig. For klær som ikke kan vaskes eller tørkes varmt, legg våte klær i fryseren for en dag for å drepe larver og egg.
 • USA L’eddik å hjelpe. Vask og gni alle områder hvor du fant larver eller egg med en eddik og vannløsning.
 • Vurder ideen om å ringe en desinfeksjonstjeneste. Noen ganger er fjerning og forebyggingsteknikker ikke tilstrekkelig. Hvis du har en «8217; angrep av media off-control, ta kontakt med et lokalt desinfestasjonsselskap og ser hva løsninger som kan tilby.
 • Tips for å hindre dine møller

  Her er noen forslag for å hindre at mothsene kommer inn i dine personlige effekter:

  • Børste alle ull eller pels klær etter å ha på seg dem til det åpne. Motheggene kan lett infiltrere skapet ditt ved å holde fast i disse materialene, og deretter skrape dem regelmessig, kan hjelpe deg med å hindre møllen fra larver å komme inn.
  • Hold klærne og dine ting vasket før du lagrer dem i lange perioder. Hvis det er mulig, tørk ALL’luft i sollyset. Dette garanterer at noen egg eller larver i klærne dine skylles eller dreper, slik at de ikke når modenhet mens de er lagret.
  • Beholder klærne dine og dine ting i hermetiske beholdere. Bruk godt forseglede høyttalere, plastbeholdere, forseglede kofferter eller noe som ligner på at møllene ikke kan komme inn og legge egg. Ikke la noe materiale som ull eller klær utsatt for luften: sett dem i poser for lukkede plagg med glidelås ALL’Interiør av de forseglede beholderne, spesielt når du ikke forventer å bære dem for en PO & # 8216;.
  • Hold oppbevaringsområdene for klær og andre gjenstander tørre. Moths trives i våte og fuktige miljøer. Unngå å lagre klær eller personlige gjenstander i kjeller, garasjer, varehus ALLE’åpne eller andre områder som kan bli utsatt for tidsendringer. Sett dem i en innendørs garderobe i et rom eller på loftet.

  Faleni og vår helse

  De fleste mennesker ikke har noen effekt på helsen fra tilstedeværelsen av hjemmevingninger.

  Selvfølgelig er de irriterende og kan spise klærne og tørre matvarer, men for det meste tar de ingen sykdom eller generelt forårsaker reaksjoner i de som har allergi mot andre interne insekter som støvmidd eller fisk D & # 8217 ; sølv.

  Men larver av Falena & # 8211; Samtaler Caterpiles, akkurat som deres sommerfuglbrødre og # 8211; de kan forårsake noen Allergiske eller irritasjonsreaksjoner Når de kommer i kontakt med huden din. Noen larver har acuminate plugger eller hår som kan stikke, forårsaker symptomer som:

  • klø
  • squamous lær
  • blinkers
  • kutane utslett
  • Hudirritasjonsutbrudd som ligner på eksem
  • kontakt dermatitt, som forårsaker rødhet, urtikaria og hevelse

  Noen voksne Phalenan larver eller voksne møller gir også glykoproteiner fra eksterne stoffer på kroppene eller vingene som kan forårsake allergiske reaksjoner når de innåndes.

  I kombinasjon med allergenene til andre vanlige indre skadedyr, som støvmidd, kan møllene fylle ditt interne miljø med insektstoffer som forårsaker symptomer på destruktiv allergi mot de med Genetiske bestemmelser til allergiske reaksjoner på disse proteinene.

  L & # 8217;

  Mens de fleste av øverste arter aldri vil være interessert i ditt hjem, er noen arter vanlige enheter i skapene, i matdispensasjoner (spesielt de som er fulle av frokostblandinger, brød og pasta) eller bare i hele huset.

  Moths er ikke den mest skadelige parasitten du kan finne i familien din, men kan forårsake mange skader på klær, mat og andre personlige effekter. Hvis du har allergi, kan møllene være en plage for symptomene dine.

  Selv om A’Moth-angrep ser ut til å være overveldende, er det mange måter å frigjøre dem fra hjemmet ditt og holde dem ut for alltid med noen konsekvente forebyggende tiltak, slik at klærne, mat og bryster forblir uforstyrret.