Hvordan bli kvitt Milia: Innenriks fjerning er trygt?

Milia er en grunn til bekymring?

Mili er små hvite fremspring som vises på huden. Vanligvis er de gruppert på nesen, kinnene og haken, selv om de kan virke andre steder. De utvikler seg når hudflakene forblir fanget under overflaten av huden, ifølge Mayo Cliniceller når keratinet akkumuleres og forblir fanget.

Milia forekommer oftere i nyfødte. Faktisk har 40-50% av nyfødte MILIA på huden innen en måned, ifølge en 2008 anmeldelse. Men Milia kan også slå barn, ungdom og voksne.

Milian nesten alltid de er løst alene uten behandling. Det er imidlertid noen ting du kan gjøre for å akselerere helbredelsesprosessen og forhindre flere MILIA-opplæring. Fortsett å lese nedenfor for å lære mer.

1. Ikke ta dem, slå eller prøv å fjerne dem

Hvis millioner på ansiktet eller ansiktet ditt på barnet ditt, velger de ikke det interesserte området. Å forsøke å fjerne Milia kan forårsake blødning, skorpe og arrdannelse. Skrape huden kan også introdusere bakterier i # 8217; området. Dette kan forårsake infeksjoner.

I tilfelle av barn under 6 måneder, er det beste å gjøre for Milia å forlate dossene alene. Hvis Dosses Care, kontakt ditt barns barnelege.

2. Rengjør området

Pass på at du vasker ansiktet hver dag med en delikat og parabenøs såpe. Enhver såpe som ikke er delikat vil frata ansiktet på oljene du trenger for å bli i balanse og sunt.

Etter vasking, hud tampes å tørke det i stedet for å forlate den for å tørke alle & # 8217;. Dette vil bidra til å forhindre at huden gni eller tørre.

3. Steam åpne porene

Etter rengjøring, kan du finne det nyttig å åpne porene med damp for ytterligere å fjerne irriterende stoffer.

En måte å gjøre det på er:

 • Begynn å sitte på badet med en dusj som flyter på en varm miljø. Rommet vil sakte fylle av varm damp.
 • Bli sittende i damp i 5 eller 8 minutter. Dampen vil forsiktig åpne porene, slippe hud flak eller andre irritanter som kan bli fanget under.
 • Etter å ha sittet i damp, lukke dusj og vent noen minutter. Tørket ansiktet og skyll med varmt vann for å fjerne eventuelle irriterende stoffer før du forlater våtrom.
 • 4. Forsiktig exfoliats området

  L’sart hud peeling kan bidra til å holde huden fri for irriterende stoffer som forårsaker Milia. Noen eksfolierende agenter Hold keratin i huden fra overdreven produksjon. Søk etter eksfolierende vaskemidler som inneholder salisylsyre, sitronsyre eller glykolsyre.

  Exforger for mye kan irritere huden, så du gjør det ikke hver dag. Begynn å bruke et eksfolierende vaskemiddel en gang i uken og se om du forbedrer Milia.

  5. Påfør en Manuka Honey Mask

  Manuka honning er en antimikrobiell agent som kan bidra til å redusere betennelse. Både bakterier og # 8217; betennelse fører til hudirritasjon, så en manuka honningmaske kan bidra til å berolige din MILIA.

  Manuka honning finnes i de fleste supermarkeder og naturlige matbutikker, så vel som online. Inneholder egenskaper som normal kommersiell honning ikke har.

  en Klinisk studie viste at honning blandet med kanelbarkekstrakt var spesielt effektiv i å bekjempe bakterier som forårsaket akne. Milia er vanligvis ikke forårsaket av bakterier, men en honningmaske med kanelekstrakt kan fortsatt forbedre L’aspektet av huden din.

  Å bruke en manuka honningmaske:

 • Bland 3 eller 4 ss. Manuka honning med ca 1 spiseskje. kanel.
 • Mikrobølgeovnsblanding i ca. 30 sekunder.
 • Påfør et tynt lag av blandingen på ansiktet og følg den beroligende effekten opp til 10 minutter før skylling.
 • 6. Spray dell’rose vann

  L’Rosevann er demineralisert vann som inneholder roseolje. Roseolje Det kan være en anti-inflammatorisk Agent når det brukes på huden. Du kan finne en’stort utvalg av rosevann her.

  Sprut litt & # 8216; av rose vann på områder påvirket to eller tre ganger om dagen og se om Milia forbedrer seg. Vær forsiktig med å unngå øyet. L’Roseolje kan irritere det.

  7. Prøv et ansikts peeling

  Selv ansiktsskinnene som inneholder eksfolierende ingredienser, kan hjelpe, men vær oppmerksom på. Du kan bruke en peeling for ansiktet ditt for sterkt for huden din Milia å vises.

  Hvis du allerede har brukt peelingene for ansiktet som en del av selvhjelpsrutinen, er det sannsynligvis sikker på å fortsette å gjøre det. Det kan også hjelpe deg med å klargjøre Milia. Hvis du kan, hold deg til skinnene de har salisylsyre eller Glykolsyre.

  Men hvis du er ny på ansiktsskall, ikke bruk dem bare for å bli kvitt Milia’s dosses. Din hud kan være følsom for ingrediensene i et ansiktsskall. Dette kan forverre millioner.

  8. Bruk en retinoidkrem

  Noen forskere Anbefaler topiske retinoid kremer for å bli kvitt Milia. Retinoid kremer inneholder vitamin A. Dette vitaminet er viktig for hudens helse.

  Bruk et produkt som inneholder retinol bare en gang om dagen. Bruk den når du har et rent og tørt ansikt. Når du bruker en retinoidkrem, er det viktig å bruke en solkrem daglig. Retinoid kremer gjør huden mer utsatt for hudskader forårsaket av solens eksponering.

  9. Velg et lett ansiktskrem

  Du bør allerede ha på seg en solkrem hver dag for å beskytte ansiktshuden mot ultrafiolette stråler. En ytterligere fordel med den rette solbeskyttelsen kan være en reduksjon i Irritasjon av huden som forårsaker Milia-streker.

  Søk etter en solcreme spesielt designet for bruk på ansiktet. Pass på at solbeskyttelsesfaktoren (SPF) er 30 eller høyere. Hvis du er veldig ærlig, bør du vurdere bruken av et produkt med en SPF på 100.

  De mest delikate solfiltre på huden vil ha mineralolje som en base sammenlignet med andre oljer som kan hindre huden. Les nøye ingrediensene i solkremet ditt for å sikre at det ikke inneholder noe som du er allergisk eller følsomt.

  Når du skal se din hudlege

  Mesteparten av Milia’s Dossi vil virkelig bli løst alene etter noen uker. Hvis du har tilbakevendende epidemier i Milia, eller hvis MILIA ikke forsvinner, må du kanskje konsultere en dermatolog.

  Noen ganger vil en hudlege bruke en liten nål for å fjerne Mili manuelt. Dette vil raskt gjenopprette det aktuelle området.