Hvordan bli kvitt lopper: 13 tips

Hvor mye angrep kan vare?

Lemene er noen av de mest irriterende parasittene å håndtere. De er små nok til å bevege seg lett og ganske smidig å bli definert akrobatikk.

Lemene foretrekker vanligvis firbente gjester til mennesker. Men hvis kjæledyret ditt har lopper, er du sannsynlig at hagen din, ditt hjem og dine møbler vil være de neste målene.

Kløe er et detektor tegn på A’loppe angrep. Du kan også finne de små gensere. I gjennomsnitt er lopper lange 2.5 millimeter, noe som gjør dem synlige for det blotte øye. Deres sterke ben tillater dem å hoppe opp til 13 tommer unna.

Pulce livssyklusen avhenger av miljøforholdene. Loppene trives i varme klima. L’Ideelt temperaturområde er mellom 80 og 90 ° C med 70% fuktighet.

Under disse forholdene har lopper en livssyklus fra 18 til 21 dager. Hvis været ikke er ideelt og ikke C & # 8217, er det en gjest å mate, larver av lopper forblir sovende i flere måneder som venter på bedre forhold for å utvikle. I gjennomsnitt, voksne lopper fra flere uker i flere måneder.

Hvordan bli kvitt lopper hjemme

Hvis kjæledyret ditt er en hestestalking Starrer, kan ditt hjem bli barnehagen. Det anslås at bare 5% av A’loppeangrep kan tilskrives voksne lopper, plassert ufrivillig fra kjæledyret ditt.

Det antas at de resterende 95 prosent består av egg, larver og kokoner spredt i hele huset. Dette betyr at du må møte problemet fra alle hjørner for å virkelig utrydde L’angrep.

For å gjøre dette må du behandle kjæledyret ditt og ditt livsmiljø på samme tid. Avhengig av kjæledyrets grenser, kan dette inkludere hele huset eller gårdsplassen.

Slik begynner du å eliminere lopper fra ditt hjem:

 • Bruk en kraftig støvsuger på alle etasjer, polstryn og madrass. Sprekk og andre stramme rom er vanligvis gode gjemmesteder for lopper og deres kohort av egg, larver og kokonser. Hvis du kan, bruk en støvsuger med en pose du kan kaste bort uten å komme i kontakt med innholdet.
 • Bruk en damprenser for tepper og møbeltrekk, inkludert sengene. Kombinasjonen av høy varme og såpe er fienden til loppene i alle faser av livet. Lønner spesiell oppmerksomhet til de varme stedene hvor kjæledyret ditt vanligvis ligger.
 • Vask alt sengetøy, inkludert kjæledyret ditt, i varmt vann. Tørk det ved maksimal temperatur. Hvis angrepet er alvorlig, anser du ideen om å bli kvitt den gamle søppelboksen og starte på nytt.
 • Bruk kjemiske behandlinger. Aerosolspray anbefales over nebulisatorene, da det er mulig å lede sprayen under sengene eller andre steder som nebulisatorer kanskje ikke kan nå. Velg et insektmiddel som inneholder både en voksen, som permetrin, som dreper voksne lopper, både en insekt vekst regulator, som metel eller pyriphen, som dreper egg, larver og valper. Folk og kjæledyr trenger ikke å komme i kontakt med sprayen til den har tørket. Pass på at du bruker hansker når du bare bruker spray og spruter bare når alle er ute av hjemmet.
 • Hvordan bli kvitt lopper i hagen din

  Den beste måten å eliminere lopper fra hagen din er å tenke på hvor de ønsker å gjemme seg mer. Se på hagen din godt og ta en liste over skyggefulle, våte og varme steder. De områdene som er utsatt for solen, kan bli for varmt, så du vil nok ikke finne mange lopper der.

  Finn problemområdene som observerer hvor kjæledyret ditt elsker å ligge. Disse blir vanligvis suspenderte punkter favoritt for lopper.

  Når du har målsonene dine, er det hva du kan gjøre for å eliminere loppene:

 • Klippe plenen regelmessig og rake nøyaktig de eksponerte overflatene. Til lopper som å gjemme seg i # 8217; høyt gress. Pass på at du pakker innholdet i stedet for å legge det til akkumuleringen av komposten.
 • Fjern alt rusk, som døde blader og kvister, fra blomsterbedene og fra under buskene. Avslør så mye som mulig Zones D’skyggen i solens lys.
 • Distribuere Cedar skodder på områdene hvor kjæledyret ditt elsker å ligge, under buskene og blomsterbedene.
 • Spør din hagearbeidsinformasjon om Nematodes, små ormer som kan spise parasitter og svovelgranuler. Du kan distribuere dem begge rundt problemområdene for å hjelpe med å fjerne loppene.
 • Hvordan bli kvitt kjæledyrets lopper

  Hvis du mistenker at kjæledyret ditt har lopper, fortsett som følger:

 • Vask kjæledyrets kennel i varmt vann hver annen dag. Tørk det ved maksimal temperatur etter hver vask. Du kan bære kennelen til et tørt vaskeri, men sørg for at potensielle kjemikalier for rengjøring er egnet for kjæledyr.
 • Vask kjæledyret ditt med en loppe sjampo. Spør din veterinær eller naturlig matbutikk som er de beste alternativene for kjæledyret ditt. Mange sjampo for effektive kjæledyr inneholder Pyretrin, et ekstrakt avledet av krysantemumblomster.
 • Kjøp en antipulci kam. Hold en bolle med vann for å suge skapningene når du har kammet dem fra kjæledyrets hår. Lemene ligger vanligvis rundt områdene i nakken og halen.
 • Snakk med veterinæren til rettsmidler mot oral eller aktuell loppe. Antipulci krage kan være svært giftige, så unngå dem om mulig.
 • Hvis du foretrekker naturlige rettsmidler, forbereder den en sterk løsning ved å legge til to kopper rosmarinblader alle’varmt vann. La blandingen og bruk den til å spray, skyll eller senk kjæledyret ditt.
 • Fordi du må bli kvitt lopper raskt

  I tillegg til å være et problem, kan lopper også spre sykdommer og parasitter. Selv om sjeldne, noen av filene De farligste sykdommene er Jubel fra lopper og bubonic pest.

  Hvis en [8217; loppeinfeksjon ikke oppdages, kan kjæledyret ditt utvikle en filaria eller en båndmaskin. Båndorm kan av og til angripe folk.

  Bunnlinjen

  Oppdage en «8217; loppeangrep kan være sjokkerende, men modig. De kan raskt utryddes dersom de riktige tiltakene er vedtatt. Bruk støvsugeren noen få dager. Rengjør regelmessig enger og kast bort ruskene så snart som mulig.

  Pass på at du vasker alt sengetøy og andre klær av stoffet regelmessig og ved høy temperatur.

  Det viktigste å huske er at du må behandle hjemmet ditt, hagen og kjæledyret ditt på samme tid. Dette kan bidra til å forhindre reinfestasjon.