Hvordan bli kvitt kramper: 10 Housewares Bevist Remedies

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest1147152356

Kramper påvirker mange mennesker før og under syklusen. Mens noen mennesker opplever bare små kramper, er andre ikke like heldige. I noen tilfeller kan smerten på grunn av menstruasjonskramper være ekstreme og alvorlig skade ditt daglige liv.

Hvis hver måned, menstruasjonssmerten hindrer stilen din, er det trinn som du kan påta seg for å gjenoppta kontrollen. Her er 10 bevist hjemmemedisiner som kan lette ubehaget ditt og hjelpe deg med å gå tilbake for å spore med ditt hektiske liv.

1. Bruk en termisk oppdatering

Bruk en oppvarmet patch eller en bandasje på # 8217; Abdomen kan bidra til å slappe av livmorens muskler;. Disse musklene som forårsaker menstruasjonskramper er. Varme kan også øke sirkulasjonen i # 8217; Abdomen, reduserende smerte.

Ifølge en 2004 studie, Iført et termisk band for kramper er faktisk mer effektiv enn # 8217; antagelse av en benk analgetisk (OTC), som paracetamol.

I tillegg til å være effektiv i # 8217; lindre smerter og kramper, har forskningen også vist at deltakerne som har brukt en termisk vikle, hadde mindre tretthet og svinger av humøret;.

Du kan finne oppdateringer for abdominal varme i ditt lokale og nettapotek. De er super enkle å bruke. Bare skrell dem og hold dem på # 8217; Abdomen.

Elektriske varmere og poser på’varmt vann er ikke så behagelig å bruke som patcher. Men de er gode valg hvis du bruker litt og # 8216; tid hjemme og du trenger ikke å flytte mye.

2. Masser magen med essensielle oljer

Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at noen essensielle oljer kan bidra til å lindre menstruasjonskramper hvis de masseres på # 8217; Abdomen, spesielt hvis den brukes i en blanding av oljer.

Oljene som ser ut til å være mer effektive for å redusere menstruasjonskramper, takket være deres evne til å øke sirkulasjonen, inkluderer:

Du kan finne essensielle oljer på nettet eller på din naturlige matbutikk. Noen apotek kan også selge dem.

Før du bruker essensielle oljer, anbefaler vi at du blander dem med en vektorolje, som kokosnøttolje eller # 8217; jojobaolje. Vektoroljereloven og bærer & # 8221; I sikkerhet, den essensielle oljen i huden og bidra til å spre den på et stort område.

Når blandingen av oljer er klar til bruk, gni noen få dråper i hendene og deretter forsiktig massere magen din.

Eksperter sier at massasje med en sirkulær bevegelse i bare fem minutter om dagen før og under syklusen kan bidra til å redusere kramper og øke sirkulasjonen i # 8217; underlivet.

3. Ta en benk analgetisk

Sekund American College of obstetrikere og gynekologerBench analgetika som L’Ibuprofen (Advil, Motrin), Naproser (Aleve) og L’aspirin (bufferin) er effektive behandlinger for menstruasjonskramper.

Disse stoffene fungerer bedre hvis de tas ved det første tegn på kramper eller smerte.

Du finner ibuprofen, naproxen eller aspirin i ethvert apotek. Pass på at du bare tar som angitt og snakker først med legen din hvis du har en historie med hjerte-, lever- eller nyreproblemer eller hvis du har astma, sår eller hemorragiske lidelser.

4. Trening

Ifølge en nylig studie, L’Aerobic trening av lavmedieintensitet kan bidra til å redusere smerte forårsaket av menstruasjonskramper.

I denne studien har forskere oppdaget at kvinner som har gjort 30 minutter med aerob trening tre dager i uken, i åtte uker, viste betydelige reduksjoner av menstruasjonskramper.

For å sette inn en aerob trening i programmet, bør du vurdere sykkel for å gå på jobb, ta en rask tur til dine favorittspor eller trene en sport du liker.

5. Dyppe

Fordyp deg i et varmt badekar er en annen måte å omgjøre bekkenmuskulaturen med varmen de trenger for å slappe av.

Du kan øke smertestillende kraften til en god soaking som legger til noen dråper essensielle oljer og nr. 8211; Som lavendel, salvie eller rosa & # 8211; Alle’Bath Water.

Prøv å slappe av i et varmt bad i minst 15 minutter for å få maksimal fordel.

6. Gjør yoga

En studie antyder at, som L’aerob trening, yoga kan også være nyttig for å redusere menstruasjonskramper.

I denne studien fant eksperter at kvinner som deltok i en 60-minutters yoga-leksjon en gang i uken i 12 uker, viste betydelige reduksjoner i menstruasjonssmerter.

Hvis du ønsker å prøve yoga, se etter et kurs med en fysisk komponent og en avslapningskomponent. Forskning tyder på at denne kombinasjonen er mer effektiv for å redusere smerte forårsaket av menstruasjonskramper.

4 yoga posisjoner for å lindre kramper

7. Ta kosttilskudd

Flere studier tyder på at ulike typer kosttilskudd kan bidra til å redusere menstruasjonskramper, selv om du ikke vet nøyaktig hvordan de fungerer. Noen kosttilskudd som viser lovende resultater for å redusere menstruasjonssmerter inkluderer:

Du kan finne kosttilskudd i ditt lokale eller online apotek. Bruk den som angitt og snakk med legen din dersom du tar andre medisiner som de kan samhandle med kosttilskudd.

8. Unngå koffein og salt mat

Mens kosttilskudd kan bidra til å lindre menstruasjonssmerter, er det også en god ide å unngå visse matvarer som kan forårsake vannretensjon, oppblåsthet og ubehag. Noen typer matvarer for å unngå når du har kramper, inkluderer:

 • Savory matvarer
 • koffein
 • alkohol
 • feit mat

Ifølge en 2000 studie, Et vegetarisk kosthold lavt i fett kan bidra til å redusere menstruasjonssmerter og symptomer på premenstruelt syndrom (PMS).

9. Hold deg hydrert

Ifølge eksperter er det mer sannsynlig at du har abdominalkramper under syklusen hvis du er dehydrert.

Prøv å drikke åtte glass D’vann fra 8 ml per dag. Du trenger mer hvis det er varmt, hvis du trente deg selv eller hvis du bare er tørst.

10. Prøv akupressuren

Akupressur er en ikke-invasiv kinesisk medisinbehandling som brukes til mange helseproblemer. Denne behandlingen inkluderer bruk av fingre for å påføre et avgjørende trykk på bestemte kroppsdeler for å lindre ulike symptomer.

Ifølge en 2004 studie, Gnider sirkler på kalven på et punkt over ankelen kan lindre menstruasjonssmerter.

Måten å gjøre det på er:

 • Måle fire fingertuppene fra # 8217; ankel interiør.
 • Gnider kraftig quest’område i flere minutter.
 • Gjenta hver dag om nødvendig før og under syklusen.
 • Hva er årsakene til menstruasjonskramper?

  Menstruasjonskramper er forårsaket av sammentrekninger i # 8217; livmor. Disse sammentringene utløses av endringer i hormonelle nivåer av kroppen din. Når du har menstruasjon, vil livmorkontrakter og mister belegget, som slippes som et blod gjennom skjeden din.

  Noen mennesker er mer sannsynlig å prøve menstruasjonssmerter. Risikofaktorer inkluderer personer som:

  • de er mindre enn 30 år gamle
  • bløt tungt under syklusen
  • har uregelmessig blødning
  • Den har en familiehistorie av menstruasjonssmerter
  • å røyke
  • Han startet puberteten tidlig (alder 11 eller tidligere)

  Når du skal se en lege?

  Selv om menstruasjonskramper er svært vanlige, er intens smerte ikke normal. Vi anbefaler deg å gjøre en avtale for å se en lege hvis:

  • Menstruasjonskramper er så smertefulle at du ikke kan gjøre dine daglige aktiviteter
  • Du begynte å ha alvorlige menstruasjonskramper ALLE’alder 25 eller senere

  Ekstrem smerte før eller i løpet av syklusen kan være et tegn på en mer alvorlig helsetilstand som trenger omsorg, for eksempel:

  • endometriose
  • Bekkenet inflammatorisk sykdom (PID)
  • Seksuelle overføringsinfeksjoner (IST)
  • livmor fibroider
  • adenomyy
  • cervikal stenose

  Bunnlinjen

  Menstruasjonskramper er svært vanlige, men det er øyeblikk som de kan forstyrre ditt daglige liv. Heldigvis er det skritt du kan adoptere for å lindre smerte og ubehag forårsaket av disse irriterende kramper.

  Hvis imidlertid smerte ikke forsvinner etter et par dager eller så ekstreme å ha problemer med å jobbe, sørg for å konsultere legen din.