Hvordan bli kvitt hvite flekker: 12 måter

Hvilke behandlinger er tilgjengelige?

De hvite flekkene utvikler seg når de døde hudceller, sebum (olje) og smuss hindrer porene. I motsetning til blackheads, som kan utvises, er de hvite flekkene stengt alle porene i pora. Dette kan gjøre behandlingen litt & # 8216; mer utfordrende.

Men C & # 8217, er håp når det gjelder å bli kvitt irriterende hvite flekker. Fra hjemmet og naturlige rettsmidler, for å motbede benkbehandlinger (OTC) og på resept, kan du vedta en rekke tilnærminger. Les videre for å lære mer om de 12 beste måtene å kvitte seg med hvite flekker.

Handeless tilnærming

Ironi av skjebnen, det første skrittet for behandling av hvite flekker gjør ikke noe, det vil si, vi anbefaler deg å adoptere en tilnærming uten hender. Berør ansiktet, ikke bare inviterer mer smuss, olje og bakterier som hindrer porene, men kan også forårsake irritasjon.

Innsamling og sprengning av hvite flekker virker ganske enkelt ikke og kan gjøre mer dårlig enn bra. I noen tilfeller kan det forårsake permanent irritasjon og arr. Den beste løsningen er å utforske andre fjerning og forebyggende tiltak.

Husholdningsartikler

Housewares er kanskje de enkleste og praktiske kvisernevnelsesalternativene. Vanligvis innebærer bruk av ting du kanskje allerede har hjemme. Men vær forsiktig med potensielt skadelige ingredienser. Du bør også forstyrre ethvert middel som forårsaker hudirritasjon.

Finn ut: honning og kanel for behandling av akne »

Mens noen hjemmehjelpemidler hjelper, kan andre irritere huden. For eksempel:

 • L’Apple eddik eller sitronsaft kan være for sur for sensitiv hud
 • Natriumbikarbonat er for vanskelig
 • Sukkerkrystaller kan forverre betennelsen og til og med kutte huden

Naturlige rettsmidler

Naturlige rettsmidler blir stadig mer populære som alternative hudbehandlinger. Selv om begrepet & # 8220; naturlig & # 8221; Du ser lovende ut, ulempen med disse behandlingene er at de kanskje ikke går gjennom de samme teststandardene. Bruk følgende elementer med forsiktighet.

Vitamin A Cream.

Vitamin A er et næringsstoff med kraftige antioksidantegenskaper. Når det gjelder hudhelse, har vitamin A potensial til å redusere rødhet og # 8217; betennelse samtidig som det fremmer sunn cellevekst.

Noen kremer som selges på telleren, og i naturlige produktbutikker inneholder vitamin A. Disse blir brukt direkte på ansiktet en eller to ganger om dagen. Vitamin A-produkter kan forårsake rødhet og følsomhet overfor solen. Du bør alltid ha en daglig solkrem når du bruker disse produktene.

Te tre olje

L’Oil Dell’Tea Tree er annonsert som en naturlig antiinflammatorisk. Det kan også ha antimikrobielle fordeler. Disse effektene betyr at oljen til teetetet kan bidra til å klargjøre de hvite flekkene.

L’Olje kan være tilgjengelig som ekstrakt som skal bygges direkte på ansiktet. Noen hudpleieprodukter, som vaskemidler, masker og flattopbehandlinger, inneholder også mele olivenolje.

Tilleggsinformasjon: Eteriske oljer for behandling av akne »

Aloe vera

L’aloe vera er en annen vegetabilsk-basert ingrediens. Liker L’Tea Tree, L’Aloe Vera er tilgjengelig som utdrag eller i hudpleieprodukter OTC. Selv om studier på’Effektiviteten av’aloe vera alene er ufullstendige, Mayo Clinic Refererer til at ingrediensen kan være nyttig hvis brukt med andre produkter for akne.

Amamel

Avledet fra en blomstrende plante med samme navn, kan amamelidet bidra til å behandle hvite flekker med sin astringent og åpning av porer. L’AMAMELIDE er mer behagelig å bruke i astringent form. Bare fukt en bomullspute og bruk den to ganger om dagen.

Tilleggsinformasjon: Urter for behandling av akne »

Benk produkter

Behandling av hvite flekker og andre former for akne krever ofte forsøk og feil. Hvis naturlige og hjemmemedisinene ikke klarer å eliminere hvite flekker, kan du vurdere OTC-behandlinger.

Vær forsiktig så du ikke bruker alle følgende ingredienser samtidig. L’Bruk av for mange produkter for akne sammen kan tørke huden. Tålmodighet er også viktig med produkter for L’Acne OTC. Disse behandlingene kan ta måneder å ha full effekt.

Benzoile peroksid

Benzoylperoksid kan være nyttig både som en spotbehandling og som en komplett ansiktsbehandling. Bidrar til å bli kvitt overflødige bakterier og sebum. Hvis du har flere hvite flekker på et punkt, kan benzoylperoksid være nyttig fordi den kan redusere betennelsen i det omkringliggende området.

Søk etter et produkt med minst 2% benzoylperoksid. Eksempler inkludert Neutrogen behandling for akne på stedet (2.5%) og Murad Acne Spot Fast Fix (3.5%).

Bare søk på det berørte området en gang om dagen. Du kan øke programmet to ganger om dagen når huden din har blitt brukt til. Vask også hendene umiddelbart etter bruk av produkter med benzoylperoksid: ingrediensen kan lette hår og klær.

Salisylsyre

Som benzoylperoksid, L’salicylsyre kan redusere oljeproduksjonen i porene. Det tørker også overflaten av huden, og eliminerer døde celler som kan hindre porene.

L’Salisylsyre kan være mer nyttig som et forebyggende tiltak mot hvite flekker. Du kan bruke den fra 1 til 3 ganger om dagen. Er tilgjengelig i toner og astringents for akne, samt kremer og geler. Noen fuktighetsgivende ansikts kremer inneholder også salicylsyre.

Du kan prøve en av følgende produkter:

Retinoid kremer

Retinoider inneholder sterkere versjoner av vitamin A. Hvis det brukes som en del av en daglig ansikts krem, kan retinoider gi anti-aging fordeler mens du låser opp porene. Adapalen er en mot-topp retinoid som kan være ekstremt nyttig. Bør brukes i hele ansiktet, ikke som en spotbehandling. Hvis du har tørr eller sensitiv hud, kan du prøve å bruke den hver 2 eller 3 netter all’start, og øker bruken din til natten som tolerert. Hvis adapalen OTC ikke er effektiv, er det mye kraftigere aktuelle statlige reseptbelagte retinoider enn din dermatolog kan foreskrive.

Vær forsiktig når du bruker retinoider. De kan gjøre huden din mer følsom for solen. Bruk solbeskyttelsen hver dag og unngå å bli utsatt for direkte sollys i topptimer.

Delikate exfoliators

Exfoliatorer, med eller uten salicylsyre, kan også hjelpe med hvite flekker. Disse gjør ikke bare huden jevnere, men de kan også fjerne overflødige døde celler.

Nøkkelen til å velge L’Exfoliator Right er å velge en delikat formel. Vil gi deg den eksfolieringen du trenger uten å forårsake unødvendig irritasjon og tørrhet. Filosofi Mikrodelivering exfoliating ansikt vaskemiddel er et eksempel på en delikat eksfoliering.

Hudpleieforslag

Ta vare på huden din generelt kan gjøre mye for å hindre hvite flekker i utgangspunktet. Prøv disse forslagene:

 • Vask ansiktet ditt en gang om kvelden. Bruk et delikat produkt, som hvor eller cereve. Du kan også vaske ansiktet ditt etter trening eller praktisert sport.
 • Bruk varmt vann til rengjøring og bad.
 • Unngå aggressive scrubs, som kan forårsake hudirritasjon.
 • Exfolia bare noen få ganger i uken. Det bidrar til å bli kvitt den døde huden som kan hindre porene, men exfoliate for mye kan faktisk forårsake ytterligere irritasjon og flere akneproblemer.
 • Bruk en bestemt solkrem for ansiktet. Alt-over solfiltre kan hindre porene i ansiktet.
 • Vask håret regelmessig, spesielt hvis du har langt hår. L’håret av håret ditt kan hindre porene dine.
 • Hold hårprodukter vekk fra ansiktet ditt.
 • Rengjør smarttelefon, putevar og solbriller for å fjerne olje, smuss og bakterier.

Hvis du gjør opp, er det få andre ting du bør huske på:

 • Vask ditt triks hver kveld.
 • Søk produkter for sminke merket som & # 8220; oljefri & # 8221; og & # 8220; ikke komedogenisk & # 8221;. Det er mindre sannsynlig å hindre porene.
 • Kaste bort det gamle trikset. Kremene skal brukes innen få måneder, mens pulver kan vare opptil ett år.
 • Unngå trick-bokser, som kan huse bakterier.
 • Vask børstene og svampene for sminke etter hver bruk.
 • Del aldri sminke eller applikatorer.

Når du skal se din hudlege

Hvis andre metoder ikke klarer å avklare dine hvite flekker, kan det være på tide å gjøre en avtale med dermatologen. De kan bidra til å foreskrive sterkere stoffer for å fjerne hvite flekker. Disse kan presentere seg i form av aktuelle behandlinger eller orale tabletter. Noen produkter for reseptbelagte akne gjør huden din mer følsom for solen, så sørg for at du bruker solkrem hver dag.