Hvordan bli kvitt hovne øyne

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Hva kan du gjøre for puffete øyne

Det er mange måter å redusere hevelse rundt øynene. Noen rettsmidler er enkle, som å drikke mer vann. Andre er mer involvert, hvordan å få en kosmetisk kirurgi. Her er noen forslag og triks for å prøve å bli kvitt hovne øyne.

1. Tilstrekkelig søvn

Registrere regelmessig en god natts søvn vil hjelpe deg med å redusere øynene dine hovne. Voksne trenger ca 7-9 timers søvn en natt. For å sørge for at du sover nok, skape en godnatrutine og respektere det.

Det er viktig å huske at godnatrutinen starter mye før du er gal for å sove. For å få en god natts søvn, Mayo Clinic foreslår av:

 • Følg et søvnprogram.
 • Stopp i det minste å drikke koffein 6 timer Før man går til sengs.
 • Slutte å drikke alkohol før du går i dvale.
 • Avslutt servering ca 3 timer før du går i dvale.
 • Slutter l’trene flere timer før du setter opp.
 • Slå av elektronikk 1 klokka 2 Før man går til sengs.

2. Kom deg opp

Sov med noen puter under hodet for å hindre væsken fra innskudd rundt øynene. Hvis du ikke kan sove i et hjørne på en kilepute eller en stabel med puter, prøv å lette headboardet for å få samme effekt.

Kjøp kileputer på nettet.

For å gjøre dette, legg en haug med bøker eller en annen kil under føttene på sengen din på siden der hodet hviler. Hvis du oppdager en forskjell i hyppigheten eller alvorlighetsgraden av hevelsen i øynene, vurderer det en mer stabil løsning, som sengen øker.

Kjøp Online Raise Bed.

3. Møte allergiene dine

Snakk med legen din dersom du lider av sesongens allergier eller i løpet av alt «8217; år. Allergier kan gjøre brystet, oppblås og hovne øynene. Dette kan presse deg til å gni mer, noe som forårsaker en ytterligere hevelse.

Legen din kan hjelpe deg med å skape en behandlingsplan for å lindre symptomene. Dette kan inkludere øyedråper og teller medisiner eller resept.

4. Drikk nok vann

Hevelsen i øynene kan være et resultat av dehydrering. Pass på at du drikker mye vann hver dag for å holde huden din sunn. Den generelle regelen er å drikke åtte 8-ounce vannbriller om dagen.

For å holde deg på banen, bør du vurdere L’sette opp en påminnelse hver time på telefonen din. Du kan også bruke en flaske D’oppladbart vann merket med bestemte tider for å hjelpe deg med å drikke nok vann i løpet av dagen.

Kjøp flasker D’vann merket av tiden.

5. Unngå alkohol

Prøv å begrense eller unngå alkohol og andre drinker som kan dehydrere. Dehydrering kan forårsake hevelse i øynene, så det kan være bedre å drikke et glass D’vann.

Hvis du er lei av det enkle vann, er det en fin måte å holde hydrert og oppdatert. Prøv å legge til din favorittfrukt til en flaske D’vann for infused vann som varer hele dagen.

Kjøp flasker D’Personlig vann på nettet.

6. Salt

Å spise for mye salt kan forårsake en viderebevaring av væsker i kroppen. Det kan også føre til andre helseproblemer, som en større risiko for hjerteproblemer og slag.

Sekund Mat og Drug Administration (FDA), Den nåværende daglige verdien for natrium er 2300 milligram (mg). Men L’American Heart Association anbefaler å begrense natrium til 1.500 mg per dag.

Mer enn 70 prosent Natrium funnet i amerikanske dietter kommer fra bearbeidede matvarer eller restauranter. For å redusere saltutleie, unngår kjøttpålegg, oster, brød og andre bearbeidede matvarer.

Pre-pakket mat som øyeblikkelige supper er ofte rike på natrium. Lese etiketter kan hjelpe deg med å identifisere store mengder salt.

I stedet spiser mer integrerte matvarer som frisk frukt og grønnsaker.

7. Spis mer kalium

Kalium kan bidra til å redusere overflødige væsker i kroppen, så du vil kanskje øke kaliuminntaket. Du kan gjøre det ved å legge til bananer, bønner, yoghurt og grønne bladgrønnsaker til kostholdet ditt.

Hvis du allerede følger en diett rik på kalium, snakk med legen din dersom kaliumnivået ditt er bra, så Com Com & # 8217, er eller hvis du trygt kan legge til et kaliumtilskudd til din daglige rutine.

8. Bruk en kald pakke

Du kan redusere hevelsen i øynene ved å hvile en frisk klut på øyelokkene i ca. 10 minutter. Dette kan bidra til å rense overflødig væske fra under øynene.

Selv en pakke med grønne eller svarte teposer kan gjøre sminke. Te inneholder antioksidanter og koffein som kan redusere betennelse og begrense blodkarene.

9. Prøv en krem ​​for øye

Det er mange øyekrem på markedet som kan lindre hevelse. Noen ingredienser å se etter i øyekrem inkluderer kamille, agurk og arnica. Alle inneholder egenskaper som kan redusere betennelsen og strømme huden.

Øyekrem og sminke med koffein Det kan også bidra til å redusere hovne øyne.

10. Snakk med din estetiske kirurgi lege

Hvis øynene dine hevelse er alvorlig, og hvis livsstilen eller andre rettsmidler endres ikke virker, kan du vurdere estetisk kirurgi.

En type operasjon er blepharoplasty, som er øyelokkoperasjon. Under denne prosedyren beveger en lege eller fjerner fett, muskler og overflødig hud i øyelokket.

Legen kan også anbefale laserbehandlinger, kjemiske peeling eller reseptbelagte legemidler for å hjelpe alvorlige tilfeller av puffete øyne.

Hva forårsaker puffete øyne

En av hovedårsakene til puffy øyne er aldring. Huden under øynene er veldig tynn, noe som øker endringene som kan forekomme i kroppen din med alderen.

Over tid kan øyelokkstoffet svekke seg. Dette kan forårsake fettfall i øvre øyelokk, som stopper i nedre øyelokk.

Det er også mer sannsynlig at væsken forblir fanget i nedre øyelokk med L’alder. Væskeoppbevaring er kjent som ødem. Den tynne huden rundt øyelokket kan sikre at oppbevaring av væsker er svært fremtredende, noe som resulterer i øyets hevelse.

Du kan legge merke til at øynene dine ser mer hovent når du står opp om morgenen. Dette kan være resultatet av ødem. Når du våkner opp og begynner å støte på øyelokkene, kan du merke at øynene dine begynner å se mindre hovne ut.

I tillegg til aldring er det andre grunner til at du kanskje har hovne øyne, som:

 • Genetikk
 • Flytende retensjon
 • allergier
 • For mye sol
 • Ikke nok søvn
 • Malsan diett
 • gråte
 • Andre helsemessige forhold

Når du skal se legen din

Puffy øyne er generelt ikke et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand. Kontakt legen din hvis du har:

 • Langvarige hovne øyne
 • Smerte, irritasjon eller sterk hevelse i eller rundt øynene
 • Symptomer i andre områder av kroppen

Hvis du finner disse symptomene, kan dine puffete øyne være tegn på en mer alvorlig helsetilstand, for eksempel:

 • konjunktivitt eller rosa øye
 • Blepharite eller betennelse i øyelokkene
 • Ptosi eller fallende øyelokk
 • cellulitt
 • dermatitt
 • Sykdommer i skjoldbrusk øyne

Bunnlinjen

Du kan se de puffete øynene med alderen eller en serie midlertidige motiver, som mangel på søvn, dårlig ernæring eller sesongallergier. Vedta sunne livsvaner kan forbedre dine puffete øyne på kort tid.

Hvis du føler at kronisk blond hevelse, snakk med legen din om behandlingsalternativer, som estetisk kirurgi. I noen tilfeller kan puffete øynene være tegn på en mer alvorlig tilstand. Kontakt legen din dersom du mistenker at dine puffete øyne kan være et tegn på noen og # 8217; andre.