Hvordan bli kvitt Hiccups: 26 Rettelser som faktisk kan hjelpe

Beskrivelse

Nesten alle hadde sobbing før eller senere. Mens Hiccups vanligvis forsvinner alene i løpet av få minutter, kan det være irriterende og forstyrre å spise og snakke.

Folk har utarbeidet en endeløs liste over triks for å kvitte seg med det, fra å puste i en papirpose for å spise en spiseskje sukker. Men hvilke rettsmidler som faktisk fungerer?

Det er ikke mange studier som evaluerer effektiviteten av ulike rettsmidler mot hikke. Imidlertid støttes mange av dem i århundrer med anekdotiske tester. Videre stimulerer noen av de mest populære rettsmidler faktisk de vage eller frenniske nerver, som er koblet til membranen.

Les videre for å lære om de mest populære og effektive måtene å kvitte seg med hikke.

Våre initiativer

Hikke oppstår når membranen begynner å spasmer ufrivillig. Din membran er en stor muskel som hjelper deg med å puste og puste ut. Når han har en spasme, inspirer han plutselig og dine vokale tau i nærheten av skyting, noe som forårsaker en karakteristisk lyd.

I de fleste tilfeller går de og er raskt. Livsstilsfaktorer som kan føre til at hikke inkluderer:

Bli kvitt hikken

Disse forslagene er designet for korte hikkeperioder. Hvis du lider av kroniske hiccups som varer mer enn 48 timer, snakk med legen din. Dette kan være et tegn på en underliggende tilstand som krever behandling.

Puste og holdningsteknikker

Noen ganger kan en enkel endring i pusten eller holdningen slappe av membranen.

1. Praksis målt pusting. Stopp åndedrettssystemet ditt med sakte og målt pusting. Inhalere teller opptil fem og utåndet ved å telle opptil fem.

2. Hold pusten. Inhalere en stor pust D’luft og hold den i denne posisjonen i ca 10-20 sekunder, og pust deretter sakte. Gjenta om nødvendig.

3. Puste i en papirpose. Sett en pose for papir lunsj på munnen og på nesen. Inhalere og pust ut sakte, forsvare og oppblåse posen. Bruk aldri en plastpose.

4. Omfavne knærne dine. Sitt på et komfortabelt sted. Ta knærne til brystet og hold dem der i to minutter.

5. Komprimere brystet. Hviler eller brettet fremover for å komprimere brystet, trene et trykk på membranen.

6. Bruk valsalva manøveren. For å gjøre denne manøvrering, prøv å puste ut ved å klemme nesen og holde min munn lukket.

Trykkpunkter

Trykkpunktene er områder av kroppen spesielt følsom for trykk. Påføring av trykk på disse punktene med hendene kan bidra til å slappe av membranen eller stimulere vage eller frenniske nerver.

7. Tunge. Å trekke språket stimulerer nervene og musklene i halsen. Griper spissen av tungen og trekk den forsiktig en eller to ganger.

8. Utmerkelser på membranen. Dine membraner skiller buken fra lungene. Bruk hånden til å trene trykk på # 8217; område like under L’ende av brystbenet.

9. Knuse nesen mens du svelger vannet;.

10. Trekk håndflaten. Bruk tommelen til å trene trykk på håndflaten på # 8217; andre hånd.

11. Masser din Carotid-arterie. Du har en carotid arterie på begge sider av nakken. Er den du føler når du sjekker håndleddet ditt ved å trykke på nakken. Ligger, vri hodet til venstre og masser arterien på høyre side med en sirkulær bevegelse i 5-10 sekunder.

Ting å spise eller drikke

Spis visse ting eller endre måten du drikker, kan også bidra til å stimulere din vage eller frennium nerve.

12. Drikk iset vann. Seeping sakte kaldt vann kan bidra til å stimulere den vage nerve.

1. 3. Drikk fra motsatt side av glasset. Vippe glasset under haken for å drikke fra motsatt side.

14. Drikk langsomt et glass varmt vann uten å stoppe pusten.

15. Drikke vann gjennom en klut eller et papirserviett. Dekke et glass kaldt vann med en klut eller et papirhåndkle og nippe det.

16. Suge en isbit. Suger isbiten i noen minutter, og svelg det en gang det har blitt redusert til en rimelig dimensjon.

17. Gargarisms med isvann. Gjør gurgle med isvann i 30 sekunder. Gjenta om nødvendig.

18. Spis en skje med honning eller peanøttsmør. La det oppløse litt og # 8216; i munnen før du svelger.

19. Spis litt & # 8216; sukker. Sett en klype granulert sukker på tungen og la den hvile i 5-10 sekunder, og deretter svelger.

20. Suge en sitron. Noen legger til en PO & # 8216; salt til deres sitronskive. Skyll munnen med vann for å beskytte tennene fra # 8217; sitronsyre.

21. Sett en dråpe eddik på tungen.

Uvanlige, men velprøvde studier

Du kan ikke være kjent med disse metodene, men begge støttes av vitenskapelige studietilfeller.

22. Orgasme. C’er en gammel mann studere tilfelle Det innebærer en mann hvis sob ble varet fire dager. De dro umiddelbart etter at han hadde en orgasme.

23. Utfør en rektal massasje. En annen studere tilfelle Rapporterer at en mann med sobbed hiccup har funnet en umiddelbar lindring etter en rektal massasje. Ved hjelp av en gummihanske og rikelig smøremiddel, sett en finger i endetarm og massasje.

Andre rettsmidler

Her er noen andre varige rettsmidler som du kan prøve.

24. Pacchietta eller massasje baksiden av nakken. Gni huden på baksiden av nakken kan stimulere den frenniske nerven.

25. Hit på baksiden av halsen med en bomullspute, rengjør forsiktig baksiden av halsen med en bomullspute til du kaster opp eller toksetter. Refleksjonen av oppkast kan stimulere vagalnerven.

26. Distrahert med noe engasjerende. Sobs forsvinner ofte alene når du slutter å konsentrere seg om dem. Spill et videospill, fyll ut et kryssord eller gjør beregninger mentalt.

Når skal du se en lege

De fleste tilfeller av hikke forsvinner innen få minutter eller timer. Hvis du vanlige hiccups eller sobs som varer i mer enn to dager, snakk med legen din. Din hikke kan være et tegn på en tilstand nedenfor, for eksempel:

Videre er noen tilfeller av hikke mer sta enn andre. Når dette skjer, kan legen foreskrive medisiner for å hjelpe dem med å stoppe. Vanlige stoffer for kronisk hikke inkluderer:

Hindre hikke

De vanlige tilfellene av hikkeutløste av livsstilsfaktorer kan generelt forhindres ved å bringe noen endringer i vaner. Hvis du oppdager at visse oppføringer forårsaker din hikke, er det noen ting å prøve: