Hvordan bli kvitt gule tenner: 7 Husholdningsartikler

Beskrivelse

Endringer i tennens farge kan være umerkelig og å skje gradvis. Litt & # 8216; gul kan være uunngåelig.

Tenner kan virke mer gule eller mørkere, spesielt med alderen. Som den eksterne emaljen forbruker, blir den gullige dentinaen nedenfor mer synlig. Dentin er det andre laget av kalsifisert stoff under laget av ekstern emalje.

Hvis du ønsker å bleke tennene dine, har du noen alternativer til konvensjonelle metoder.

Vær oppmerksom på hjemmelaget bleking fordi du kan skade tennene dersom produktene brukes feil eller for lenge. Du kan konsumere for emalje, som kan sette deg i fare for følsomhet og karies.

Rettsmidler for gule tenner

Her er syv naturlige muligheter for å kvitte seg med gule tenner.

Det kan være bedre å velge noen behandlinger og rotere dem i løpet av uken. Noen av følgende forslag har ingen støtteforskning, men har vist seg å være effektive av anekdotiske relasjoner.

Erfaring for å finne en løsning som fungerer for deg.

1. Puss tennene dine

Din nærbilde D’handling skal være å vaske tennene dine oftest og på riktig måte. Det er spesielt viktig å vaske tennene etter å ha konsumert mat og drikke som kan forårsake tennene guling.

Vær imidlertid forsiktig med børsting umiddelbart etter å ha brukt mat og syre drikker. Børste umiddelbart kan pusse bort de fleste emalje syrer og bringe til erosjon.

Vask tennene minst to ganger om dagen i 2 minutter om gangen. Pass på at du skriver inn alle sprekkene og sprekkene. Vask tennene forsiktig med en sirkulær bevegelse for å sikre at du beskytter tannkjøttet. Å børste L’interiør, ytre eksteriør og tyggeflatene på tennene.

Det har blitt vitenskapelig vist å pusse smilet ditt med en blekende bleking tannkrem En studie fra 2018. Disse blekingstindrene inneholder delikate slipemidler som gni tennene for å fjerne overfladiske flekk, men er ganske delikate for å være trygge.

Bruker en elektrisk tannbørste Det kan også være mer effektivt I fjerning av overflateflater.

2. Natriumbikarbonat og hydrogenperoksid

Det sies at bruken av en pasta basert på natriumbikarbonat og hydrogenperoksid fjerner tallerken Lagring og bakterier for å eliminere flekker.

Bland 1 spiseskje natriumbikarbonat med 2 ss hydrogenperoksid for å få en pasta. Skyll munnen forsiktig med vann etter børstet med denne pastaen. Du kan også bruke samme andel ingredienser til å lage en munnvann. Eller du kan prøve natriumbikarbonat med vann;.

Du kan kjøpe natriumbikarbonat og hydrogenperoksid på nettet. Du kan også kjøpe

Helse