Hvordan bli kvitt en unibrow: 8 måter

Beskrivelse

Et øyenbryn refererer til lange øyenbryn som forbinder sammen. Det kalles også monobrow. Det er ingen kjent årsak til dette fenomenet.

Mens L’Unibrow kommer tilbake, kan preferanser variere. Akkurat som noen mennesker vil ha tynne eller tykke øyenbryn, kan smaken for monociglio variere. Hvis du ikke kommer solgt på en monokyling, er det flere måter å fjerne det på. Her er alle de forskjellige alternativene, samt sikkerhets- og risikofaktorene som er forbundet med hver.

Klemme et hår om gangen

Du kan allerede rive håret rundt øyenbrynene for å modellere dem, så du kan vurdere muligheten for å ta din monociglio også. Spania er den minst kostbare formen for hårfjerning. Alt du trenger er pinsett for å fullføre jobben. Selv om prosessen kan ta litt tid, har du også maksimal kontroll på hvilket hår trekker. Her er noen forslag til PINARE:

  • Fører gjennom monolociglio et hår om gangen
  • Strekk forsiktig den spente huden og ta tak i den nedre delen av håret (nær roten)
  • Ta ut håret med en beslutning med en rask bevegelse
  • Trekk i samme retning der håret vokser (dette bidrar til å forhindre brudd og reduserer ubehag)
  • Påfør en beroligende lotion på området etter å ha fullført Spietyare

Sekund Nemours Foundation, Resultatene varer tre til åtte uker. Hvis håret ditt har en tendens til å vokse raskt, kan du forvente kortsiktige resultater.

Spania kan forårsake en liten smerte og irritasjon etter å ha trukket håret ditt. Du kan forhindre ytterligere irritasjon sterilisering av pincetene før og etter hver bruk.

Depilatory cream

Depilatory kremer lov oppløsning av hår med sterke kjemikalier. Bare søk og skyll, som angitt.

De Nemours Foundation Rapporter at resultatene varer opptil to uker om gangen. Selv om disse produktene er effektive, kan de forårsake alvorlig irritasjon hvis den ikke brukes riktig.

Før du bruker en depilatory krem, prøv det på en’et annet kroppsområde for å se om du utvikler en Irritation. Dette vil bidra til at produktet er sikkert før du bruker det på ansiktet. For sikkerhet, bruk en krem ​​spesielt designet bare for ansiktet ditt.

Slutte å bruke produktet hvis du utvikler kutane utbrudd eller hvis du begynner å prøve brennende følelser. Depilatory kremer anbefales ikke for personer med sensitiv hud.

Vokser din monoklio

Voksing består i # 8217; Påfør voks på overflødige hår og legg til en strimmel som ligner på et bånd på toppen. Så fjern stykket klut raskt (tenk på å fjerne en stædig gips). Overflødig hår holder seg til den nedre delen av stripen. Mens varm voks er den mest tradisjonelle metoden, fungerer også voksen ved romtemperaturen.

Voksing anbefales ikke hvis du tar medisiner for reseptbelagte akne, som Accutane, eller hvis du har:

  • Irritert hud
  • sensitiv hud
  • Vorter eller moles i området
  • En solbyring

Hvis du ikke føler deg komfortabel å vokse deg selv, bør du vurdere i stedet for å gå til en salong. I motsetning til produkter for hårfjerning, vokser voksing av håret under under overflaten av huden, slik at resultatene kan vare lenger.

Barbering av monociglio

Barbering er en favoritt hjem hårfjerning metode for ben og pubic hår. Denne samme metoden kan brukes til å fjerne et øyenbryn, men det er noen ekstra forslag å vurdere.

Hvis du bruker et tradisjonelt blad med en øyenbryn barbermaskin, må du sørge for at du først forbereder huden. Det er bedre å barbere håret håret etter fukting av huden, deretter utstråler øyenbrynet etter dusjen. Påfør gel eller barberkrem på området før barbering for å unngå riper og irritasjon. Vi anbefaler også at du er i Raderti i # 8217; Pelle-vekstområdet for å hindre inngrodd hår. Pass på at du følger med en lotion for å berolige området.

Du kan finne mindre komplisert bruk en elektrisk barberhøvel. Disse typer barbermaskiner kommer ofte med tilbehør selv for små ansiktsområder.

Uansett hvilken type barberhøvel du bruker, vet du at du må gjenta prosessen innen et par dager for å holde området mellom øyenbrynene. Videre tilbyr barbering ikke samme kontroll på håret du ønsker å fjerne i forhold til andre metoder, for eksempel spoensing.

Elektrolyse for hårfjerning

L’elektrolyse er en metode for å fjerne hår som kan brukes av en dermatolog, en autorisert skjønnhetspleie eller en autorisert elektroteknikk, avhengig av tilstanden der disse tjenestene er mottatt. Personen som utfører tjenesten må være en autorisert elektrisk ingeniør for å lovlig bruke disse metodene lovlig.

Under elektrolysen brukes tynne nåler med sterke elektriske strømmer til å drepe hårrøtter. Innen noen få dager i prosedyren faller det overflødige håret. Ideen her er at håret ikke vil vokse tilbake, men du vil nok trenge noen første behandlinger for å sikre at monolociglio er helt fjernet.

L’elektrolyse er å foretrekke hvis du ikke vil fortsette å fjerne single-farget hår hjemme. Ulempen er at denne prosedyren er dyr og ikke dekket av forsikring. Det er også dyrt når det gjelder tid, siden hver økt kan ta flere timer. Arr og infeksjoner er mulige med denne prosedyren, spesielt hvis du ikke ser en autorisert profesjonell.

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en «8217; annen teknikk utføres bare av autoriserte fagfolk. Det skal utføres av velutdannede laser teknikere under retningen og kjører en helsepersonell. Prosessen går ved å lede laserlysbjelker i # 8217; monociglio-området for å hindre fremtidig hårvekst. Resultatene skal være permanente, men i virkeligheten reduserer prosedyren hastigheten på hårveksten. Som for L’elektrolyse, kan du trenge noen første oppfølgingsøkter.

Sekund Kvinners helsekontor, Laser hårfjerning fungerer best for folk som har lett hud og mørkt hår. Arr og utslett kan utvikle seg etter behandling. Det kan også være andre bivirkninger og risikoer. Du kan redusere hevelse på etterbehandling eller rødhet med kaldpakker.

Som l’elektrolyse, laser hårfjerning for øyenbrynene er ikke dekket av forsikring.

Tråd for å fjerne hår

Selv threading har vunnet popularitet de siste årene, er denne formen for hårfjerning faktisk basert på en gammel praksis. Fungerer ved hjelp av en tråd verktøy. Pakk håret du ønsker å fjerne rundt dette verktøyet og deretter rive dem.

Threading Konseptet er som voksing og speymat: fjerner hår under overflaten av huden. Selv gjenging resultater vare lignende mengde tid (mellom en og to måneder). Ulempen er at tråder kan være vanskelig å manøvrere hvis ikke # 8217, du noensinne har gjort før. Det kan også føre til hudirritasjon.

Riste Monociglio

Mens monochor har fått et dårlig rykte de siste tiårene, synes det også å være tilbake. Bortsett fra # 8217; estetikk, er det også noen kulturelle hensyn til støtte for Monociglio. I følge New York Times, Unibrows kan betraktes som lykke til symboler. De kan også bety fruktbarhet i noen kulturer, samt styrke hos menn.

L & # 8217;

Beslutningen om å kvitte seg med en monocyliness bør ikke være plutselig. Bortsett fra de flere metodene for å fjerne håret for å vurdere, må du også være forberedt hvis du ikke liker resultatene, eller hvis du vil gjøre en del av håret vokse tilbake. En blyant for øyenbrynene er nyttig å ha på fingertuppene, uansett om du vil understreke øyenbrynene dine eller tegne dem igjen.

Det er også nyttig å snakke med en hudlege fra øyenbrynene dine. De kan gi råd om de beste metodene for huden din og din hårtype for å redusere risikoen for bivirkninger hjemme. Bedre ennå, de kan være i stand til å fjerne overflødig hår for deg.