Hvordan bli kvitt en & # 039; koking: behandling og forebygging

Hvordan behandle små bobler

De små kokene kan vanligvis behandles alene hjemme. Små bobler som kan behandles hjemme, kan ta noen dager til noen uker for å helbrede.

Her er noen forslag til å bli kvitt en D’kokende punkt:

 • Ikke klem eller prøv å tømme en kjele av deg selv. Dette kan føre til en diffusjon av infeksjonen eller muligens forårsake en sekundær infeksjon i kokingen.
 • Sett å koke en varm og våt klut flere ganger om dagen.
 • Legg til en PO & # 8216; trykk når du holder kluten på plass uten å bore koken.
 • Når koken er naturlig pauser, hold den dekket med en haug eller en frisk og ren gasbind. Dette vil unngå at infeksjonen sprer seg inn i andre steder.
 • Vask hendene godt etter å ha behandlet kokingen. Dette tjener også til å forhindre spredning av infeksjonen.

Hvordan behandle store koker

Hvis du har en stor kokende eller en gruppe kokker (carcupcolose), bør du konsultere legen din for behandling. Bare legen din kan trygt tømme en stor kokende eller en karbonkio.

Dessuten blir det noen ganger en stor kokende myk og vil ikke briste alene. Dette er et annet problem hvis lege kan håndtere nøye drenering.

I noen tilfeller kan legen foreskrive antibiotika for å bidra til å klargjøre infeksjonen. Dette gjelder spesielt med ansiktsbobler, da de driver større risiko for komplikasjoner som sekundære infeksjoner eller arr.

Søkeren forunculosis

Hvis du har styrker som fortsetter å komme tilbake mer enn tre ganger i et år, har du en tilstand som kalles en gjentakende flaske. Søkerflasken spres vanligvis lettere, spesielt blant familiemedlemmene, siden det ofte gjenopptas.

Mange ganger vises de gjentatte flaskeboblene i områder der huden bøyer seg. Disse områdene inkluderer under brystet, under magen, i armhulen og i området av & # 8217;.

Søkerflasken må behandles av en lege.

Hindre boblene

Du kan ikke alltid hindre oss i å forekomme A & # 8217;. Du kan imidlertid hindre at kokingen blir spredt til andre deler av kroppen din og andre som følger disse forslagene:

 • Hold koka alltid dekket med en ren bandasje.
 • Hver gang du eller noen andre du kommer i kontakt med kokingen av en eller annen grunn, vask forsiktig hendene med såpe og vann. Også rengjøre’koking.
 • Når du bobler, vask og hold klærne rent og sengetøy kan også bidra til å forhindre spredning av’infeksjon:
  • Vask klær og sengetøy i varmt vann.
  • Også L & # 8217 ekstra blekemiddel sammen med vaskemiddel kan hjelpe.
  • Under tørking, sørg for at du stiller tørketrommelen ved høy temperatur.
  • Hold alle overflatene som kan røres rene og desinfiseres regelmessig. Disse inkluderer dørknapper, toalettseter, badekar og overflater som vanligvis brukes i hele huset.
  • Unngå å dele objekter som kommer i kontakt med huden. Disse artiklene inkluderer razors, sportsutstyr og håndklær.

Forstå boblene

Boblene, eller kokes, er protubber på huden som er røde og kan være ganske smertefulle. De er forårsaket av bakterier. Navnet på denne typen bakterie er en gylden stafylokokker.

Etter en PO & # 8216; av tid vil boblene bli fylt med pus. De finnes vanligvis på en hårfollikkel som har blitt smittet. Imidlertid kan de forekomme hvor som helst på kroppen din.

Disse områdene har en tendens til å ha mer svette rundt hårsekkene og til og med en slags irritasjon. Denne kombinasjonen gir den perfekte atmosfæren for å få kokingen.

Ulike bobler sammen i en gruppe er angitt som en karbonkio.

Når det starter, vil en D & # 8217-punkt; koking vil være så stor som en ert og rød. Når du fyller med pus, vil den vokse og det blir mer smertefullt. Selv huden rundt koken vil bli rød og sannsynligvis hovent. Den øvre delen av fremspringet på slutten vil ha et hvitt gulaktig tips.

Etter en PO & # 8216; av tid vil dette forslaget bryte ut og begynne å miste pus. Du kan også ha feber og ikke føle deg bra generelt hvis du har en CarbonChio.

Kok komplikasjonene

Boblene, inkludert søkerne, har vanligvis få komplikasjoner. Den viktigste komplikasjonen er arrene.

A’annen komplikasjon er muligheten for styrker som fører til gjentakende forkolose.

Noen mennesker kan ha en tilstand kjent som veiledende hydrosadenitt. Denne tilstanden kan se ut som gjentakende koker, men i virkeligheten er det kronisk og mer alvorlig. Kan føre til arr og forverring hvis ikke anerkjent og behandlet på riktig måte.

Kontakt lege hvis du har tilbakevendende svarte i hudfolder.

Ikke så vanlig er utviklingen av A’sekundær infeksjon fra # 8217; koking. Denne sekundære infeksjonen kan føre til sepsis, som er blodforgiftningen. Sepsis er imidlertid en svært sjelden komplikasjon og kan unngås ved å skaffe tilstrekkelig behandling tidlig.