Hvordan bli kvitt edderkoppene: 6 tips

Beskrivelse

Vi oppdaget alle uønskede edderkopper i våre hjem. Du kan finne disse skumlebenede åttebente skapninger, eller du kan til og med bli skremt av dem. De fleste edderkopper er ufarlige for mennesket og har ingenting å frykte. Edderkopper kan også være nyttige å ha rundt, siden de spiser lopper, crickets og andre små insekter som kommer inn i hjemmet ditt.

Når det er sagt, er det et par typer giftige edderkopper som du burde vite. Les videre for å lære mer om edderkopper, hvordan de kan påvirke deg og hvordan du blir kvitt.

Edderkopper er giftige?

Den brune recluso og den svarte enken er to typer edderkopper du vil unngå. Det er sjelden å finne disse typer edderkopper i hjemmet ditt, men hvis du gjør det, sørg for å eliminere dem umiddelbart.

Brun recluse

Bruni Ragans Reclusi finner du mer vanlig i Central-Southern og Midwest-statene. Sorterte arter bor i den sørlige foreslåtte USA og Sør-California. Hvis du bor i disse regionene, anbefaler vi at du holder dem D & # 8217;. Brune edderkopper Reclusi kan leve og overleve i kalde miljøer, som uoppvarmet kjellere, eller varme miljøer, som loftet. De kan også tilbringe måneder uten mat eller vann. Jakten brun recluse og feeds om natten og gjemmer i løpet av dagen. Om natten kan det vandre i sko, klær eller sengetøy og kan bite hvis det forblir utilsiktet fanget mot huden din.

Brune edderkopper biter sjelden mennesker som sjelden biter. Bittene er i utgangspunktet indolor, men blir rød, hovent og øm på omtrent tre timer. Brown Reclusi Morsi Ikke unngår livet og de fleste forårsaker ikke alvorlige komplikasjoner. Imidlertid kan de bytte til en større blære og fortsette til et stort sår som varer i flere måneder og etterlater et dypt arr. Symptomer på feber, kuldegysninger, svimmelhet, hudutbrudd eller oppkast kan sjelden manifestere. Disse symptomene er vanligere hos barn, eldre og pasienter i dårlig helse. Folk Morse fra en brun Spider Recluso bør bruke is, løfte det interesserte området og konsultere en lege umiddelbart. Hvis du mistenker at du har blitt bitt av en brun edderkopp, kontakt legen din. De vil forhindre infeksjonen og sørge for at bitt ikke er noe mer alvorlig som en’Staph infeksjon, som kan ligne kroppens svar på en brun bite recluse.

Sort enke

Den svarte enken er den giftige edderkoppen parcellence. Lett å gjenkjenne for rødt timeglass form på og i magen, har en tendens til å leve østkysten og Midtvesten og kan bli funnet opp til Canada.

En bit av en svart enke kan forårsake en umiddelbar reaksjon hos mennesker, inkludert symptomer som kvalme, muskelsmerter og respiratoriske vanskeligheter. Selv om ubehagelig, de fleste svarte enkebittene ikke forårsaker alvorlig langsiktig eller dødsskader. Selv om bittene vanligvis er dødelige for små barn, de eldre eller de som allerede er i dårlige helsemessige forhold, bør noen som er bitt av den svarte enken, konsultere en lege umiddelbart. Førstehjelp for svart enke edderkopp biter innebærer å rengjøre såret og # 8217; påføring av ispakker for å senke giftabsorpsjonen.

Husk at mennesker er ikke byttet av noen edderkopp. Edderkopper bite mennesker og kjæledyr for selvforsvar når de er skremt eller forstyrret. Hvis du oppdager en edderkopp som mistenkte er giftig, er det beste å gjøre det alene til du kan ta de riktige skrittene for å bli kvitt.

Hvordan bli kvitt edderkopper?

Mens edderkopper kan holde hjemmet ditt fri fra andre små parasitter, er en edderkoppinfeksjon ikke det ideelle for de fleste. Hvis du oppdager edderkoppene hjemme, har du muligheten til å eliminere dem og hindre fremtidig angrep. Her er 6 forslag.

1. Fjern all lidelse.

Eliminerer alle rusk som kuttet gress, grener, grener og tre unna’eksteriør av ditt hjem og rengjør alt rotet fra mørke, friske og tørre steder i hjemmet ditt, for eksempel kjelleren eller loftet. Edderkopper elsker å ringe disse stedene hjemme. Når du fjerner hagenavfall og rengjør lidelsen, må du sørge for at du bruker hansker for å beskytte hendene mot uønskede biter.

Hvis du bor i et notatområde for Brunette Ragans Reclusi eller Black Widow, og du tror du har en «8217; du kan kontakte en profesjonell eksterminator. De kan kvitte seg med skadelige edderkopper raskt og effektivt.

2. Forsegle alle stemmer.

Gi en titt nærbilde hjemme, inkludert det indre av skapene dine og Vespai, og forsegler eventuelle sprekker eller sprekker i veggen som kan være inngangspunkter for edderkopper. På denne måten kan ingen ny edderkopp komme inn.

3. Sett limfeller.

Når du er i stand til å fjerne all uorden og forsegle alle edderkoppens oppføringspunkter i hjemmet ditt, vil du kanskje legge til en «8217; annen forsvarslinje. Musetripene med lim er perfekte for å fange edderkopper. Plasser klissete feller hvor de mistenker at edderkopper kan komme inn i hjemmet ditt, og feller vil fange edderkopper mens du prøver å krype alle & # 8217;.

4. Spread spray eller pulver for insekter.

En annen billig måte å hindre edderkopper i å komme inn i huset er å kjøpe en insektspray i matbutikken eller lokal maskinvarebutikk. Sjekk hva som er tilgjengelig og avgjøre hva som er best for deg, så sprays områdene der mistenkte går inn i edderkoppene. Dette vil motvirke dem fra # 8217; enter. Et plantevernmiddelpulver kan påføres i områder der edderkopper beveger seg, inkludert indre vegger.

5. Naturlig spray.

Du kan også lage sprøyteløsningen med flytende såpe for retter, vann og essensielle oljer. Noen fant at de essensielle oljene basert på sitrusfrukter, melaleuca, lavendel, neem eller peppermynte handling for å motvirke edderkopper. Du kan også legge til et sprut av eddik til sprayen. Spruter blandingen i sprekker og sprekker og på noe annet sted hvor du tror at edderkopper lever. Han vil ikke drepe insekter, men parfymen vil forhindre at de kommer inn og holder dem bort i fremtiden.

6. Ta en spesialist i desinfestasjon.

Du kan ta et videre skrittet ved å anta et parasittisk styringsselskap. Selv om det er dyrt, er de veldig godt informert og vil ha nyttige forslag til å løse edderkoppproblemet. De vil også bruke et insektmiddel som de tror vil fungere bedre for ditt hjem og din familie. De fleste parasittiske kontrollselskaper vil også sette opp et garantiprogram, noe som betyr at de vil fortsette å møte edderkoppproblemet til du er fornøyd.

Bunnlinjen

Selv om en’edderkoppinfestet kan virke overveldende, heldigvis er det et håndterbart problem. Mange edderkopper er viktige for livets sirkel og kan hjelpe deg med å kontrollere andre irriterende små insekter i ditt hjem.

Du har muligheter for å hindre og få tepper om edderkopper. Husk at mens du kan gjøre hvert forsøk på å holde edderkopper vekk, kunne de komme tilbake. Hvis problemet vedvarer, kan du ringe en parasittkontroll profesjonell.

Hvis du mistenker at du har en brun hibertak eller en svart Windows-infestation, er det viktig at situasjonen raskt blir korrigert. Hvis du tror du har blitt bitt av en av disse edderkoppene, se en lege.