Hvordan bli kvitt cheloider: Behandlinger og hjemmelagde rettsmidler

Hva er cheloids?

Cheloids akkumuleres i lindring av arrvev på huden. Vanligvis danner og vokser etter et sår, en punktering, en ufullkommenhet eller en ufullkommenhet.

For noen mennesker er dette arrvevet mer uttalt og mørkere enn resten av hudtonen.

Bilde av en cheloid

Del på Pinterest

Hva er måtene å kvitte seg med cheloider?

Avhengig av’Utseende, noen mennesker vil kanskje bli kvitt cheloidene de har.

Det er noen måter å gjøre det på. Du kan prøve noen av disse hjemmets metoder før du kontakter en hudlege for reseptbelagte eller tellertilnærminger.

Husholdningsartikler

Aspirin

TIL 2013 Gjennomgang Og En studio i 2015 Antyder at 8217; topisk bruk av aspirinpiller kan hjelpe til med å behandle cheloider. Forskning har funnet ut at L’aspirin forhindrer celler som fremmer arret for å komme inn i cheloidområdet når det brukes. På denne måten reduseres både pigmenteringen og størrelsen på cheloidene.

Å prøve dette middelet:

 • Knuse tre eller fire aspirin tabletter.
 • Bland dem med nok vann til å danne en deig.
 • Gjelder for cheloidet eller stedet for såret. La for å hvile for A’nå eller to, så skyll.
 • Gjenta en gang om dagen til du får de ønskede resultatene.
 • hvitløk

  Denne rotgrønnsaket fungerer på en svært lignende måte til # 8217; aspirin, andre En rapport om dermatologi av 2011. Låser inngangen til noen enzymer på stedet som bidrar til vev og pigmenter. Over tid, l’applikasjonen kan hjelpe rydde arr.

  For å bruke denne metoden:

 • Ta to eller tre kiler d’frisk og knus hvitløk.
 • Gjelder for cheloidområdet og la det handle i ca 15 minutter.
 • Skyll med vann og bruk en fuktighetsgivende krem.
 • Stopp bruk eller redusere søknadstid hvis huden brenner huden.
 • Honning

  Honning inneholder antiinflammatoriske forbindelser som kan bidra til å redusere cheloider. Honning ble nevnt i En revisjon av 2015 for sitt kurative potensial med koloider spesielt. Er et attraktivt naturlig alternativ uten potensielle skadelige bivirkninger som finnes i kortikosteroider eller ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) som L’aspirin.

  For denne metoden:

 • Dab litt og # 8216; av rå honning og # 8211; Vi anbefaler organisk honning og # 8211; på siden. La ham hvile.
 • Skyll senere hvis nettstedet blir klebrig.
 • Gjenta hver gang du trenger. Det er tilrådelig å bruke det minst to eller tre ganger om dagen til du får de ønskede resultatene.
 • løk

  Flere studier støtter løkbruk for cheloider. EN 2013 studie funnet at bruken av løkekstrakt har forhindret fibroblaster & # 8211; celler som produserer arrvæv & # 8211; å gå inn i huden.

  En annen studie ut av 2012 Funnet løkekstraktgel akselerert helbredelse og redusert arrhøyde. I en 2011-test, redusert pigmentering. Dette er mest sannsynlig på grunn av dets quercetininnhold, en flavonol med antioksidantegenskaper.

  Å bruke dette middelet:

 • Klipp en liten løk i stykker. En rød, hvit eller gul er bra.
 • Klem juice ved å komprimere den med en ren klut.
 • Påfør juice til cheloidområdet og la det hvile til det tørker.
 • Skylle. Påfør tre eller fire ganger om dagen til du ser de ønskede resultatene.
 • Medisinske behandlinger

  Retinoidkrem

  Retinoid Cream er et derivat av vitamin A eller Retinol. Akkurat som naturlige rettsmidler som L’hvitløk eller løk, kremet var Klinisk demonstrert For å redusere cheloidaspektet.

  Pass på at du følger indikasjonene på produktet i retinoidkrem som du kjøper.

  Silikon

  Gel eller silikon ark kan være en anbefaling av legen din. En test av 2013 Jeg fant dem effektive som retinoidkrem. Følg instruksjonene eller indikasjonene på silikonproduktet du kjøper eller de som tilbys av legen din.

  Steroid injeksjoner

  Det er kjent at steroidale antiinflammatoriske injeksjoner hjelper med cheloider. Disse har imidlertid vist seg å være mer effektive etter en viktig behandling for cheloider. Dette inkluderer kirurgisk fjerning av arr, laserbehandling og andre, som vist i a 2014 Studio.

  Har også vist seg at en kombinasjon av forskjellige injiserte steroider har mer vellykket i en Analyse 2012. Imidlertid en tilbakefallshastighet på 8217; 80%. Snakk med legen din på [8217; bruk av injiserte steroider i kombinasjon med kirurgi, laserfjerning eller andre operasjoner.

  Hindre cheloider i fremtiden

  Hvis du er klar over at du kan utvikle choloider, er det måter å hindre dem i å forekomme. Hvis du allerede har utviklet cheloider, kan du ta noen tiltak for å hindre at andre cheloider utvikler seg.

  Unngå estetisk kirurgi

  Selv om kirurgi er nødvendig, unngå prosedyrer som estetisk kirurgi. Hudkirurgiske endringer kan forårsake cheloider. Hvis du har choloider fra kirurgi eller du tror du kan kontrakt dem, tenk tilbake til operasjonen. Dette gjelder spesielt hvis operasjonen ikke er å redde livet ditt, eller du må forbedre helsen din.

  Unngå (flere) tatoveringer eller piercinger

  Tatoveringer og piercinger er en svært sannsynlig årsak til cheloider. På en måte kan unødvendig kirurgi vurderes. Tenk nøye hvis du vil ha choloider eller mindre hvis du investerer flere tatoveringer eller piercinger.

  Unngå å rive huden og knitre kviser

  Prøv å unngå å ta eller briste huden; akne på huden. L’Betennelse forårsaket av disse eksacerbations kan føre til cheloider.

  L & # 8217;

  Cheloids er helt ufarlige. Å ha dem bør ikke påvirke helsen din. Deres innvirkning er rent kosmetisk. Stammer fra en overdrevet form for naturlige arr prosesser i kroppen.

  Hushjelpemidler kan hjelpe litt & # 8216; med cheloider. Kan redusere dimensjoner og pigmentering, noe som gjør dem mindre åpenbare. Dette gjelder spesielt hvis du bruker hjemmemedisiner umiddelbart etter at du har lyst på et sår, en punktering eller en «8217, brenne.

  Hvis cheloider ikke forbedrer ved hjelp av hjemmemedisiner, snakk med legen din til andre behandlinger. De kan inkludere benk eller foreskrevne kremer og geler.

  Selv kirurgisk eller laserfjerning er vellykkede behandlingsalternativer hvis andre metoder ikke virker. Vær imidlertid oppmerksom på at uansett hvilken metode som brukes til å behandle cheloider, når de oppstår, har de en «8217; høy sannsynlighet for å returnere.