Hvordan bli kvitt Borsesites

Beskrivelse

Mens noen Borses har ingen symptomer, blir mange røde, hovne og vondt. De kan være så smertefulle at det er vanskelig for deg å bære en sko eller gå. Iført sko som passer dårlig eller har høye hæler kan bli verre l & # 8217;.

En operasjon er nødvendig for å fullstendig eliminere L’Det er ting du kan gjøre for å håndtere symptomene på # 8217; gjør Valgus som tillater og forhindrer dannelsen av den verste verdien.

15 tips for styring av ledelsen av’Alluce Valgo

1. Bruk de riktige skoene. Bruk tilstrekkelig fottøy. Skoene dine bør ikke være smale, L’området av spissen bør være bred og hælen skal være mindre enn 1-2 tommer. Det bør også ha en god støtte for foten av foten.

2. Unngå flip-flops. Unngå å bruke flip-flops og andre sko som ikke støtter bue fordi de utøver ekstra trykk på # 8217; artikulasjon av # 8217;.

3. Kjenn dine mål. Be selgeren å måle lengden og bredden på foten din når du kjøper sko for å sikre en god passform.

4. Klipp skoene dine for enkelhets skyld, ikke etter nummer. Skoene til forskjellige selskaper kan ha forskjellige størrelser. Følg alltid hva som er behagelig, ikke størrelsen på din vanlige fot.

5. Bruk innsatser i skoene, slik at foten din er riktig justert og fotbuen støttes. Du kan bruke den solgte typen på apoteket eller få deg til å lage plantari på resept.

6. Strekk tærne. Ta opp skoene for en PO & # 8216; og flytt tærne når du kan på jobb eller hjemme for å redusere presset på tærne.

7. Sparrow tærne. Bruk Spacers for fingrene om natten eller som du bruker sko for å redusere trykket på tærne.

8. Støt dine Borseses. Dekke dine Borses med lagre for Valgo ORS mollin å lindre litt og gjør linsen mindre enn å være irritert av sko.

9. Fordyp dine føtter i varmt vann med Epsom salt til Lenire og reduser betennelsen.

10. Is din fot. Bruk ispakker for å redusere hevelse og # 8217; betennelse når L’Alluxe er skadet.

11. Anta fans smertestillende midler. Ta ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer, som ibuprofen eller naproxen, for å redusere betennelse og smerte.

12. Løft føttene når du sitter for å redusere hevelse og smerte.

1. 3. Hvil føttene flere ganger om dagen, spesielt hvis du har vært der hele dagen.

14. Masser foten og flytt manuelt hallux for å holde stoffet mykt og fleksibelt tips. Rull en tennisball under foten er en god måte å massere den på.

15. Gjør øvelser for føttene dine. Å ha svake fotmuskler kan være forbundet med flere smerter og gåproblemer hos personer med stor Toe Valgus. Noen gode øvelser for å styrke fotmuskulaturene er:

  • Med hæl og # 8217; fotavtrykk (fotanlegg) på gulvet, øker tærne. Hold posisjonen i fem sekunder og slipper ut.
  • Med hæl og # 8217; forfot på gulvet, øker tærne og utvidet. Nå din lillefinger mot gulvet, og flytt deretter dypet mot L’innsiden av foten. Hold posisjonen i fem sekunder og slipper ut.
  • Med føttene på gulvet og knærne foldet, øker hælene mens du trykker ned med Hallux. Hold posisjonen i fem sekunder og slipper ut.

Føttene dine skal være nakne når du gjør øvelsene. Gjenta hver øvelse til musklene dine er slitne. Øvelser kan utføres mens du sitter, står på to meter eller står på en fot. Start på stedet du foretrekker og går til neste posisjon når du kan. Du bør prøve å gjøre dem hver dag.

Hold sunne føtter

Du kan være mer utsatt for kontrahering L’Alfo Valgo hvis:

  • Borses løper i familien din
  • Foten din er ikke riktig justert, så den interne støtter det meste av vekten din eller foten din har en fallen bue (flate føtter)
  • Du har en inflammatorisk tilstand, som reumatoid artritt
  • Du har en jobb hvor du står veldig

Hvis en av disse sakene gjelder for deg, eller du begynner å ha «8217, alluxes, er det ting du kan gjøre for å forhindre Hallux eller for å hindre det fra verre. Noen sitater forslag er:

Bruk tilstrekkelige sko

Sannsynligvis det viktigste du kan gjøre for å holde føttene lykkelige og bidra til å forhindre effekten av forelesninger å bære egnet fottøy. De beste skoene for sunne føtter er litt på foten, de har et bredt tips, en god støtte til bue og hæler mindre enn 1-2 tommer.

Hvis du liker høye hæler, er det godt å ha dem noen ganger, men du bør ikke bære dem hver dag.

Blokkhælene, kiler og kilesko er bedre alternativer for sko med en viss høyde fordi det er mer sannsynlig å distribuere vekten mer jevnt på foten eller ha en mindre dyp vinkel som ikke presser deg på føttene på føttene.

Skoene du trenger å koble til, er bedre enn glidet på, fordi snørebåndene hindrer at foten beveger seg fremover i hvert trinn. Denne bevegelsen utøver trykk på # 8217; artikulasjon av # 8217;.

Kjøp sko om kvelden

Dette er den beste tiden å lete etter sko. Føttene svulmer normalt om dagen, så de er større om kvelden. Hvis du kjøper sko ALLE’Start av dagen, kan de være stramme om kvelden.

Skoene dine skal være komfortable så snart kjøpene. Du bør ikke bryte dem før de er rolig.

Gå og sørg for at skoene er komfortable og at du sokker godt før du kjøper dem. Med sko som passer riktig, berører tærne ikke forsiden av skoen, og du kan flytte dem komfortabelt.

Pass på at foten din har tilstrekkelig støtte og er riktig justert

Hvis foten din ikke er riktig justert, eller du har flate føtter (fallne buer), iført teller eller reseptbelagte plantarer i sko. Dette garanterer at foten din er riktig justert og godt støttet.

En podiater (barnelege) eller noen i en innenlands medisinsk forsyningsbutikk kan ta størrelsene på foten din og gi deg råd om skoen og den beste innsatsen for foten din.

Det er også splinter som du kan kjøpe å holde den riktige Hallux, men likevel tillate deg å gå. Innsatser og plantar bidrar også til å distribuere vekten mer jevnt på foten.

Finn rektorene for online l & # 8217.

Hold en sunn vekt

Vekten av kroppen din legger føttene under press hver gang du tar et skritt. Hvis du er overvektig, fot og # 8217; # 8217 artikulasjon; stor tå er mer under press.

Jo større trykket under foten av foten er sendt, desto større er muligheten som utvikler en økning i øker eller blir en betent og skadet.

Kose føttene dine

Ta vare på føttene dine. Sett dem i et varmt vann med Epsom salt når de er slitne eller vondt. Bruk en fuktighetsgivende krem ​​slik at de ikke bøyer for mye. Be noen om å massere dem eller gni dem fra tid til annen. Sett dem opp og la dem hvile på slutten av en lang dag.

Bedre du tar vare på føttene dine, desto mindre liker du at du har en valgus eller andre problemer. Sunn føtter er glade føtter.

Mer informasjon om Borsesites

Borseses er svært vanlige. I følge Ortopedisk og sporty fysioterapi avis, I USA har over 64 millioner mennesker dem.

En bursitt er en beinprodusent som stikker ut fra # 8217; artikulasjon som forbinder foten til foten. I virkeligheten er det en forstørrelse av artikuleringen på grunn av rotasjonen av # 8217; Benet av Dell’Ellucas, med den nedre delen av # 8217; bein beveger seg mot utsiden; den øvre delen beveger seg mot den andre fingrene.

Legene er ikke sikker på hva de skal forårsake effektene nøyaktig, men tenk på problemene med foten anatomi, inkludert overdreven pronation, forårsake bevegelse av kroppsvekt, trene trykk på’Articulation Dell’Allux. Dette større trykket gjør’Bone. Legene tror også at det er delvis genetisk.

L & # 8217;

Siden de kunne være delvis arvet, kan du ikke garantere at du aldri vil motta Borses, men det er mange ting du kan gjøre for å hindre dem. Hvis du begynner å utvikle en bursitt, begynner du å bruke hjemmebehandlinger så snart som mulig.

Du kan ikke bli kvitt den uten kirurgi, men du kan minimere symptomene og bidra til å forhindre forverring.