Hvordan bli kvitt båndmask hos mennesker: Hjem Remedies arbeid?

TapeWorm-infeksjoner hos mennesker er sjeldne

Noen tror at taping bare treffer dyr. Men mens disse infeksjonene kan forekomme i kyr og griser, er det ikke en spesifikk tilstand for dyr;. Tapers kan også smitte mennesker, selv om det ikke er en «8217; vanlig infeksjon.

Det er estimater av sentre for sykdomskontroll og forebygging (CDC) mindre enn 1000 Nye båndorminfeksjoner hos mennesker i USA hvert år.

Tapene er flate ormer som kan leve i # 8217; tarmene. Menneskene kan kontrakt disse ormene etter å ha spist litt kokt kjøtt av et infisert dyr. Dette inkluderer svinekjøtt, biff eller infisert fisk.

Hunder og katter kan også kontrakt båndmaskene, men deres infeksjoner sjelden menneskelig. Ofte kontrakter hunder og katter A’infeksjon etter å ha inntatt en loppe forurenset av parasitter.

Behandling for båndorm hos mennesker

Det er viktig å merke seg at noen båndormsinfeksjoner ikke krever omsorg. Noen ganger forlater taping kroppen alene. Det er derfor noen mennesker aldri symptomer eller har små symptomer.

Hvis en båndorm ikke forlater kroppen din, vil legen gi deg råd om en behandling basert på typen infeksjon.

For en intestinal infeksjon i & # 8217, må du ta et oralt stoff for å bli kvitt båndmelsten. Pesticid-stoffene som brukes til å behandle intestinale infeksjoner kan inkludere:

 • Praziquantel (Billaticida)
 • Albendazol (Albenza)
 • Nitazoxanide (Alinia)

Etter å ha fullført behandlingen, vil du ha et utvalg av oppfølgingsstol for å sikre at infeksjonen er slettet som 8217.

Hvis du har en «invasiv infeksjon og taper en cyste eller en knute, kan legen foreskrive et antielminthisk stoff for å redusere massen. Dette er en type plantevernmiddel stoff. Noen ganger anbefaler leger kirurgi for å fjerne en stor cyste eller nodule.

Legen kan foreskrive et kortikosteroid (prednison) hvis betennelsen utvikler seg i organene dine eller vevet. Et antiepileptisk legemiddel kan foreskrives dersom infeksjonen treffer hjernen eller sentralnervesystemet, og dermed utløse et angrep.

A’Invasiv infeksjon kan også forårsake akkumulering av væsker i hjernen. Du kan bruke en shuntposisjonering for å tømme væsken.

Få en tidlig behandling for A’TapeWorm-infeksjon kan redusere sannsynligheten for komplikasjoner som fordøyelsesblokk. Stor båndorm kan blokkere vedlegget, gallekanaler eller bukspyttkjertelkanal. Dette kan redusere funksjonen til organer og # 8217; blodtilstrømning.

Husholdningsartikler Arbeidet for båndmaskin?

Selv om orale stoffer er effektive for båndorm, er det undersøkelser som tyder på at noen naturlige og hjemmemedisinene også kan bekjempe intestinale ormer.

I en studie, Ulike doser av infusjoner av papaya frø og variable mengder av hele papaya-frø er blitt administrert til kyllinger infisert med intestinale parasitter. Etter to uker med behandlinger hadde kyllinger behandlet med papaya-frø et betydelig lavere antall intestinale ormer.

I tillegg til papaya frø, er det også uttalelser fra andre naturlige vermyphavers. Disse inkluderer hvitløk, gresskar og ingefær. Disse urter har hatt plantevernmidler i Noen dyr, Men videre forskning er nødvendig for å bekrefte fordelene hos mennesker.

Hvis du tenker på å bruke et naturlig eller hjemmemedisin for båndmask, kontakt legen din for doseringsinformasjon.

Symptomene på båndorm i mennesker

Hvis du inntar mat eller vann som er forurenset av en båndorm eller fra eggene, kan parasitten reise i # 8217; tarmene og forårsake forskjellige symptomer.

A’båndormsinfeksjon kan ikke diagnostiseres fordi noen mennesker ikke har noen symptomer på en infeksjon eller åpenbart manifestert mildt symptomer. Når symptomene oppstår, inkluderer de ofte:

 • kvalme
 • tap av Appetit
 • magesmerter
 • svimmelhet
 • diaré
 • Vekttap
 • svakhet

Selv om tapere kan reise i # 8217; tarmene kan også migrere til andre deler av kroppen og forårsake skade på organene eller vevet. Dette er kjent som en Invasiv infeksjon på 8217. Ytterligere symptomer kan oppstå.

Noen mennesker med A’Invasiv infeksjon utvikler seg:

 • hodepine
 • anfall
 • en cyste eller en knutepunkt

Hvis en båndormscyst bryter, kan du ha symptomer på en allergisk reaksjon som elveblest og kløe.

Kontakt legen din dersom du utvikler et av symptomene ovenfor. De kan gjennomføre tester og lage en diagnose.

Hva er perspektivet?

Selv om A’TapeWorm-infeksjon kan forårsake magesykdommer, forårsaker mange infeksjoner ikke alvorlige komplikasjoner.

Faktisk kan du ha en infeksjon på 8217; og ikke engang å vite det, spesielt hvis det kommer ut av kroppen din alene.

Hvis legen bekrefter at du har A’TapeWorm-infeksjon, følg instruksjonene for å redusere risikoen for komplikasjoner. Hvis ikke behandlet, C’er risikoen for å utvikle en invasiv infeksjon som kan slå vev og organer. Dette kan føre til hjernens hevelse, betennelse og tarmblokk.

Slik forhindrer du båndorm hos mennesker

TapeWorm-infeksjoner er forebyggbare. Forebygging starter med god hygiene. Vask alltid hendene etter bruk på badet og før du håndterer mat.

Den riktige måten å vaske hendene på er med varmt vann og såpe. Bli med såpe og gni hendene i 20 sekunder. Dette er mer eller mindre varigheten av å synge to ganger sangen & # 8220; gratulerer med dagen & # 8221;, sier CDC.

Du kan også beskytte deg med å vaske frukt og grønnsaker før du spiser. Også, sørg for at kjøttet er helt kokt før du bruker det. Å spise rå eller bakt svinekjøtt, biff eller fiskekjøtt øker risikoen for infeksjon.

Hvis du mistenker båndmasken i et familie kjæledyr, snakk med din behandling veterinær.