Hvordan bli kvitt Bedbugs: En trinnvis guide

Fjern bedbugs

Bugene måler bare 5 millimeter diameter, mindre enn en blyantgummi. Disse insektene er intelligente, motstandsdyktige og reprodusere raskt. Feilene vet hvor de skal gjemme seg for å unngå å bli oppdaget, de kan leve i flere måneder mellom måltider og en sunn kvinne kan sette inn 500 egg i sitt liv.

Det er ikke overraskende at disse små leeches kan forårsake mye kaos i ditt hjem. Hvis de går i seng med deg, kan de forlate røde og prurdiginøse blåmerker i hele kroppen.

Heldigvis kan du bli kvitt bedbugs. Vær tålmodig siden fjerne bugs tar ofte tid og engasjement. Du må kanskje prøve forskjellige kjemiske og ikke-kjemiske tilnærminger, spesielt hvis du har en stor angrep.

Noen faktorer kan gjøre bugs vanskeligere å fjerne. Du kan ha større problemer med å frigjøre hjemmet ditt fra dem hvis du har mye lidelse, eller reiser ofte og bringer nye bedbugs hjemme i bagasjen din.

Hvis du ikke kan frigjøre ditt hjem alene, må du kanskje ringe en profesjonell eksterminator. Fortsett å lese for en trinnvis guide om hvordan du blir kvitt bedbugs.

Trinn 1: Identifiser alle angrepsområder

Hvis du har feil, må du finne dem snart før de begynner å reprodusere. Det er mye lettere og billigere å behandle en liten angrep i stedet for en flott en. Imidlertid kan mindre angrep være vanskeligere å oppdage.

Søk etter feilene selv eller ta en profesjonell for en inspeksjon for A & # 8217. Noen inspektører bruker spesialutdannede hunder til å jakte bedbugs med lukten.

De små og smale kroppene til feilene tillater dem å riste i små poeng, som sømmen av en madrass eller en sofa og gardins folds.

Søker også på steder som disse:

 • Ved siden av madrassen og nettverksetikettene
 • I sprekker i sengen og hodetelefonen
 • ved skjørting
 • Blant puter på sofaen
 • I møbler ledd
 • Interne elektriske uttak
 • under smeltet bakgrunnsbilde
 • Under malerier og veggplakater
 • i sømmen der tapetet og taket møtes

Bruk en fakkel og et forstørrelsesobjektiv for å undersøke alle disse områdene.

Du kan finne feil fra disse tegnene:

 • Live bedbugs, som er rødaktig og lang ca ¼ tomme
 • Mørke flekker av størrelsen på en periode: de er bugs droppings
 • Redhead flekker på madrassen på grunn av insekter som ble knust
 • Små blekgule egg, skjell d’gulaktig egg og skinn som unge bugs mister

Når en feil funnet, legg den i en forseglet krukke sammen med 1 teskje denaturert alkohol. Andre typer insekter kan se ut som mye til sengs bugs. Hvis du ikke er sikker på hvilken type feil du fant, ta den fra en desinfester eller fra en entomologist for å identifisere den.

Trinn 2: Inneholder L & # 8217;

Når du vet at du har bedbugs, må du holde dem inneholdt slik at du kan slette dem. En rask og enkel måte å fange bedbugs er med støvsugeren din. Pass støvsugeren på alle mulige gjemmested.

Dette inkluderer din:

 • lese
 • kommode
 • Tepper
 • Elektronikk (som TV)

Tetninger innholdet aspirert i en plastpose og kaste den bort. Så forsiktig rengjør støvsugeren.

Tetninger alt skadet sengetøy og klær i plastposer til du kan vaske dem. Sett dem deretter på høyeste temperatur i vaskemaskinen og i # 8217; tørketrommel. Hvis et plagg ikke kan vaskes, legg det i # 8217; tørketrommel i 30 minutter ved maksimal temperatur.

Alt som ikke kan behandles i vaskemaskin og tørketrommel, legg den i en plastpose. La det være der i noen måneder, om mulig, for å sikre at alle insekter dør. Hvis du ikke kan rengjøre møblene, kast bort. Første tåre og maling dem med ordene & # 8220; bugs & # 8221; slik at ingen andre prøver å ta det hjem.

Trinn 3: Forbered deg på behandling av feil

Før du begynner å behandle hjemmet ditt, gjør du en liten forberedelsesjobb for å maksimere sjansene for suksess. Pass på at alle ark, tepper, gardiner, klær og andre gjemmesteder har blitt renset eller kastet bort (se trinn 2).

Så kvitte seg med skjulingsstedene til feilene. Samle bøker, magasiner, klær og alt annet som ligger på gulvet og under sengen din. Kaster alt du kan. Ikke flytt objekter fra et rent-i-ett-rom: du kan spre insekter.

Tetninger alle åpne områder. Lim inn det løse tapetet. Caulk Crepe i Møbler og rundt Skjørtstyr. Fikse de åpne stikkontaktene. Til slutt beveger han sengen på minst 6 tommer fra veggen, slik at bedbugs ikke kan klatre.

Trinn 4: Drep bedbugs

Home Rengjøringsmetoder

Du kan først prøve å fjerne feil uten kjemiske produkter. Disse insektene er ganske enkle å drepe med høye temperaturer, 115 ° F (46 ° C) eller intenst forkjølelse, 32 ° F (mindre enn 0 ° C)

Her er noen måter å behandle bugs ved hjelp av disse metodene:

 • Vask sengetøy og klær i varmt vann i 30 minutter. Så legg dem i en / 8217; tørketrommel i maksimal temperatur i 30 minutter.
 • Bruk en damper på madrasser, sofaer og andre steder der feilene er skjult.
 • Forbered de angrepede gjenstandene i svarte poser og la dem stå ut på en varm dag (95 grader) eller i en billig bil. Ved lavere temperaturer kan de være nødvendig med to til fem måneder for å drepe forseglede insekter.
 • Sett posene som inneholder bugs i fryseren ved 0 ° F (-17 ° C). Bruk et termometer for å kontrollere temperaturen. La dem være der i minst fire dager.

Etter rengjøring av alle synlige bedbugs, gjør det ugjestmilde området for sine venner. Sett cimic-proofe liner på madrassen og madrassen. Lukk dekslene til bunnen. Bugs som er fanget alle’interiøret vil dø og de nye feilene ikke vil kunne komme inn.

Hvis disse metodene ikke eliminerer alle insekter, må du kanskje prøve et insektmiddel.

Ikke-kjemiske og kjemiske behandlinger

Insektmidler kan hjelpe deg med å frigjøre ditt hjem fra bedbugs. Søk etter registrerte EPA-produkter og merket spesifikt for & # 8220; Bugs & # 8221;.

Her er noen typer insektmidler du kan prøve:

 • Pyretriner og pyrethroids er mest Vanlige kjemikalier Pleide å drepe bedbugs. Likevel har noen bedbugs blitt resistente mot dem.
 • Pirroli som klorfenapir dreper bugs ved å forstyrre sine celler.
 • Neonicotinoider er kunstige versjoner av nikotin. Skade det nervesystemet av insekter. Denne typen kjemiske virker på feilene som har blitt resistente mot andre plantevernmidler.
 • Tørketrommene er stoffer som ødelegger det eksterne beskyttende belegget av insektene. Uten dette belegget tørker insekter og dør. To eksempler på tørketrommel er silikagel Airgel (tri-die og cimexa) og fossilt mel. Fordelen for tørketromler er at feil ikke kan bli resistente mot dem, men de jobber sakte. Disse produktene kan ta noen måneder for å eliminere alle feil.
 • Foggs eller bug bombe drepe bugs, men de kan ikke komme inn i sprekker og sprekker hvor disse insektene er skjult. De kan også være giftige for mannen å bruke dem feil. Les nøye L & # 8217;. La rommet før du eksploderer en tåke.
 • Vegetabilske oljebaserte produkter som EcoRaider og Patror Bugs er mindre giftige enn kjemiske insektmidler og dem jobb bra Mot bugs.

Trinn 5: Overvåk de berørte områdene

Bedbugs kan ta tid å feie bort. Før du kan tro at behandlingen din har jobbet, trenger du bevis på at feilene har gått. Sjekk de hjemsøkte områdene om en gang hver syv dager for tegn på aktivitet.

For å gjøre det lettere å identifisere de overlevende bedbugs, plasser Beacon Winterators under hvert benben. Disse enhetene vil tegne for feilene før de kan klatre inn i sengen din. Du må kanskje fortsette å sjekke interceptorene for et helt år.

Trinn 6: Ta ut om nødvendig

Bedbugs er resistente skapninger. Bare når du tror du har tørket dem bort, kan du identifisere dem igjen. Du må kanskje prøve forskjellige behandlingsmetoder for å kontrollere angrepet. Og hvis de fortsatt ikke går, anbefaler vi deg å ringe en profesjonell eksterminator.

Trinn 7: Involver fagfolk

Hvis du ikke kan eliminere feilene alene, er det på tide å involvere fagfolk. Parasiti kontroll selskaper har fordelen av å bruke kjemikalier og andre behandlinger som ikke er tilgjengelige for deg. De har insektmidler som dreper insekter å kontakte og som forblir på det indre av møbler og sprekker for å drepe langsiktige bedbugs.

Desinfestation selskaper kan også bruke termiske behandlinger for hele rommet. De bærer spesialutstyr som oppvarmer rommet ved en temperatur mellom 135 og 145 grader Fahrenheit, høyt nok til å drepe bedbugs.

Før du ankommer Disinfestation Company, bør gi deg instruksjoner for å forberede ditt hjem. Følg deres retninger nøye, og du vil ha de beste sjansene for å eliminere insekter.

Profesjonelle behandlinger krever to eller tre besøk for å begynne å jobbe. Etter hver behandling må du kanskje være ute av rommene som er behandlet i noen timer til insektmidlene har tørket.

Fortsett å lese: Hva er forskjellen mellom loppebitt og bedbug biter? »

Trinn 8: Hold bedbugs unna

Når feilene er forsvunnet, sørg for at de forblir langt unna for alltid.

Forslag til forebygging

 • Eliminerer enhver forvirring. Ikke forlatt aviser, magasiner, klær eller andre gjenstander på gulvet.
 • Dekke madrassen og nettet med en bug fôr og lukk den med glidelåsen.
 • Vakuum og vaske tykke ark, møbler, gardiner og tepper.
 • Tetninger sprekker rundt stikkontakter, skjørtbrett og stikkontakter, slik at feilene ikke kan snikkes.
 • Styrer tilstedeværelsen av bedbugs i rommene d’hotellet når du reiser for å unngå å bringe dem hjem med deg.