Hvordan bli kvitt A & # 039; axilla utslett

Beskrivelse

Armhiten din er hovedpunktet for irritasjonen. Du kan ikke umiddelbart kunne se en’hudutslett til armhulene, men i noen tilfeller kløen og L’irritasjon kan være uutholdelig.

Utbruddene av armhulene kan være uregelmessig og rød eller squamous og hvit. Mange ting kan forårsake aksillære hudutbrudd, og på samme måte kan mange behandlinger møte dem. Bestem årsaken til utslettet gjør det lettere å finne lettelse.

Kutane utbrudd av armhulen kan vare noen timer for noen måneder siden. De fleste hudutbrudd kan enkelt behandles med hjemmemedisin eller benkbehandlingsbehandlinger. Det er imidlertid viktig å vite hva årsaken til utslettet ditt før du tar tiltak for å behandle det og hindre fremtidige hudutslett.

For eksempel forsvinner kutane utbrudd forårsaket av varme vanligvis raskt. Hudutslett forårsaket av din livsstil eller hudforhold kan vare lenger og kan kreve spesifikke behandlinger.

Bilder av akinutslett

Typer av utslett belønner Ascelle

Atopisk dermatitt

Også kjent som eksem, begynner atopisk dermatitt normalt i barndommen. L’eksem er mer vanlig i kroppsfolk, som knærne, l’inne i albuer eller under armhulene. Det er vanligvis rødt, prariginøst og kan danne skorper.

På grunn av den intense kløen kan eksemutslett bløder etter kontinuerlig riper. Noen ganger, eksem kutane utbrudd filtrer lys væske. Mange mennesker med eksem opplever rehabilitering i visse perioder av året. Ellers kan huden deres virke normal.

Seborrheic dermatitt

Seborroic Dermatitt er en «8217; hudirritasjon forårsaket delvis fra overproduksjon av sebum eller hudoljer. I motsetning til tørre flekker av eksemet, vises seborrheic dermatitt som patcher fulde av flak eller skalaer. Flakes kan være hvitt eller gul på grunn av overflødig olje.

Noen barn opplever en form for seborrheic dermatitt kalt Milky Crust. Denne tilstanden manifesterer seg vanligvis i hodebunnen, på ørene, ansiktet og armhulen.

Kontakteksem

Kontakt dermatitt oppstår når du kommer i kontakt med et allergen eller irriterende.

Duften av deodorant eller lotion kan forårsake dermatitt fra kontakt under armhulene. Selv et nytt vaskemiddel eller til og med skjorte stoff kan forårsake dermatitt fra kontakt.

Candida

Candida eller Candidiasis er i hovedsak en «8217; sopp eller gjær infeksjon. Candida forekommer oftere på våte hudområder, for eksempel armhulen. Kan føre til:

 • opphovning
 • klø
 • stige
 • Røde hudutslett

Candida kan bli verre når det er varmt, under tette klær eller årsak til dårlig hygiene. I motsetning til andre Arcellar hudutslett, er Candida-hudutslettene best å håndtere en antifungal krem. Steroid kremer kan forverre soppinfeksjoner.

Behandlingsforslag

Mange av disse forholdene er forårsaket eller irritert av stoffer som kommer i kontakt med huden.

Finn den irriterende

For kontakt dermatitt, identifiser det irriterende og slutte å bruke det umiddelbart. Dette kan løse alt’utslett. Det kan også løse eksemutvinning og seborrheisk dermatitt.

Handlinger du kan ta

I tillegg til å fjerne irriterende stoffer, kan hudutbruddene av armhulene bli soothed av:

 • Ta et varmt bad (men ikke varmt) med D & # 8217 mel; kolloidale havre
 • Bruker benk-aktuelle anti-kløe kremer
 • Saoppon med luktfrie fuktighetsgivende kremer i tilfelle tørr hud og eksem
 • Bruker kalde pakker

Ripe

Unngå å skrape det irriterte området. Skrape gjør huden sårbar for infeksjoner og kan forvandle et enkelt utslett til et større problem. Noen stoffer kan bidra til å lindre kløe:

 • I løpet av dagen. Prøv å ta munter eller klaritin. Dette er både ikke-beroligende antihistaminer og tilgjengelig på telleren.
 • Om natten. Et beroligende antihistamin som Benadryl kan berolige kløe og hjelpe deg med å sovne.

Slappe av

Stress kan forverre noen former for dermatitt. Avslappingsteknikker kan bidra til å bekjempe L’utslett. Videre kan avslapning gjøre det lettere å motstå riper.

Rettsmidler for å lindre en’hudutslett til armhulen

Husholdningsartikler

Ingrediensene du har hjemme, kan bidra til å ta vare på mange hudutbrudd

 • Sett isbiter mot utslett. Dette kan hjelpe med kløe.
 • Forbruker mer vitamin C i appelsiner, tomater og brokkoli for å hjelpe deg med å bekjempe hudproblemer forårsaket av infeksjoner.
 • Åpne en sitron og skyv den på hagen på armhulene. L’Citrons sitron syre kan drepe bakterier under armhulen. Bruk sitroner på denne måten fungerer også som DIY deodorant.

Noen essensielle oljer kan også bidra til å behandle A’armhulen utslett. Lavender oljer, kokosnøtt eller meleuca hjelp med kløe, irritasjon og soppinfeksjoner.

Bland en liten mengde lavendel og kokosnøttolje og bruk en bomullspute for å distribuere blandingen på # 8217; utslett til å berolige Levi L’irritasjon.

Bruk olje Dell’te-treet blandet med vann på en bomullspute for å drepe sopp og stoppe overdreven kløe.

Benk rettsmidler

Kremet ALLE’hydrokortison og lotion på blekksprut er både effektive hjemmebehandlinger for A’irritert og betent utslett.

A’Candida utslett eller A’andre fungalutbrudd krever en annen tilnærming. Prøv benk antifungal behandlinger som inneholder clotrimazol, nistatina eller ketokonazol. Noen kremer eller lotioner som inneholder disse ingrediensene kan hjelpe med en’reeding sopp. Men kremer alle’hydrokortison (steroid kremer) gjør sopputbrudd verre.

L’bruk av anti-rubbing pulver kan også bidra til å redusere ubehag forårsaket av en’utslett. Disse pulverene reduserer smerte og # 8217; irritasjon forårsaket av å gni huden mot seg selv under armhulen. De kan ikke bli kvitt det helt på’utslett, men de kan bidra til å gjøre det mer tolerabelt før du kan prøve andre behandlinger.

Komplikasjoner av kutane Rebuutions Ascelle

Legg igjen en’utbruddet av ubehandlede armhulene for lenge kan føre til alvorlige bakterielle og soppinfeksjoner. Disse infeksjonene kan føre til at dannelsen av røde fremspring er full av væske som kalles pustler på huden. Pustlene er pruriginøse og betent. Skrape dem for ofte kan la arr. Andre symptomer på A’bakteriell infeksjon inkluderer:

 • varme
 • ømhet
 • opphovning
 • rødhet

Hvis det er årsaker på grunnlag av utslett, kan andre komplikasjoner forekomme. Snakk med legen din på utslett hvis du ikke forsvinner med behandlinger. Kutan biopsi eller reseptbelagte behandling kan være nødvendig.

Forhindre hudutbrudd av armhulene

Øvelse av god hygiene er den viktigste måten å forhindre hudutbrudd av armhulen på. Ta en dusj regelmessig og tørk i luften i stedet for å bruke et håndkle, hvis det er mulig.

Hvis du legger merke til at noen deodoranter eller andre hudprodukter forårsaker et utslett, avbryter du umiddelbart l & # 8217;. Hvis dine kutane utbrudd kanskje ikke har en bestemt årsak, se en allergiker. Kan hjelpe deg med å finne ut om noen allergener i ditt hjem eller i andre miljøer kan forårsake utslett.

Bruk stramme klær i syntetisk materiale kan forårsake hudutbrudd til armhulen. Dette skyldes at svette ikke kan unnslippe fra # 8217; armhulen. Bruk hvithelt bomullsklær slik at armhulen kan puste og svette ikke akkumuleres på armhudenes følsomme hud.

I noen tilfeller, # 8217; gravd utslett i armhulen kunne ganske enkelt være en varmeutbrudd på 8217;. Når klimaet er varmt og vått, bruk talken under L’armhulen for å hindre det i å forekomme A’varmeutbrudd. I løpet av den varme sesongen, hold deg i friske og luftkondisjonerte steder. Hold området frisk der du sover med klimaanlegget eller en vifte.

Hva er perspektivet?

Hvis utslett ikke demper med hjemme- eller tellerhjelpemidler, spør legenes løsninger for reseptbelagte.