Hvordan beseire angst i 1, 5 eller 10 minutter

Raskt står overfor # 8217; angst

Det ser ikke ut til at din angst alltid divemter i de mest ubehagelige øyeblikkene? Enten du er på jobb eller matlaging middag, tillater verden deg ikke alltid å stoppe når du har en episode av angst.

Mens lengre coping mekanismer som bad og meditasjon leksjoner kan gjøre mye for å lindre din angst, noen ganger må du jobbe med tiden du har, ofte bare noen få minutter.

Heldigvis forstår psykologene det. De vet hvor opptatt du er og utviklet metoder for å hjelpe deg med å beseire # 8217; angst på bare 1 minutt. Så, gi farvel til # 8217; angst som varer hele dagen og prøv en eller alle disse teknikkene.

Hvordan beseire l’angst i 1 minutt

Batti L’Angst i 1 minutt

 • Øv magepusten
 • Tenk deg ditt favorittsted i verden
 • Gi en titt på et positivt bilde
 • Du har kjørt fra et møte på jobben for å jobbe og hører nå på deg. Angst? Disse coping-mekanismene er for øyeblikk som den som det ser ut til å ikke ha et sekund å puste. Gå på toalettet hvis det er den eneste måten å få privatliv og gi deg et øyeblikk for å gjenopprette. Du vil bli overrasket over forskjellen de kan gjøre 60 sekunder.

  Øv magepusten

  Gjør pusten din til å fylle deg. «Magen puste eller membranen [er hva] beroliger vårt system og bremser vårt sinn, ikke den overfladiske pusten som fyller våre lungene. Vi puster på en overfladisk og rask måte når vi blir engstelige. Bremser og, hvis du ikke vet hva magen puster er, Se på en video Og du trener før du trenger det & # 8220;, Kevin Gilliland, Klinisk psykolog og administrerende direktør for Innovasjon 360 sier Healthline.

  Slik kjører du en magepustesyklus

 • Sitt på en komfortabel og flat overflate.
 • Frigjør skuldrene i en avslappet beliggenhet.
 • Sett en hånd på brystet og # 8217; andre på magen.
 • Inhalerer fra nesen i to sekunder, føler at luften skyver magen mot utsiden. Brystet ditt bør forbli stille mens magen utvides.
 • Strenger leppene ved å trykke på magen litt. Så pust ut i to sekunder.
 • Tenk deg ditt favorittsted i verden

  Gå til ditt favorittsted virkelig fungerer. Gilliland foreslår & # 8220; Tenk det på den mest detaljerte måten, og forestill deg L’Siste gang du har vært & # 8221;. Legg til tankene dine for å konsentrere deg om et fint minne kan redusere angsten som skaper.

  Gi en titt på et positivt bilde

  Skann raskt et bilde som du liker kan virkelig gjøre forskjellen når det gjelder angst, sekund Georgia Foster og Virginia Alexandra, cooutors av & # 8220; 3 minutters angst fikse & # 8221;. Enten du viser et fint minne med vennene dine, eller om det er et skjermbilde av et inspirerende sitat, finn bilder som planlegger angst, kan du raskt motvirke den.

  Hvordan beseire l’angst i 5 minutter

  Batti L’Angst i 5 minutter

 • Prøv en’app for avslapning
 • Lytt til en sang
 • Flytt kroppen din flytte
 • Så du er ivrig mens måltidet ditt er matlaging eller noen få minutter før du må gå. Med fem minutter er det flere måter å beseire din angst.

  Prøv en’app for avslapning

  Kjenn de awareness apps hvorfor du fortsetter å motta annonser? Egentlig kan de hjelpe deg. Fra Headspace til Rolig, Det er mange å prøve. Selv om det er lengre øvelser å utforske, tilbyr mange apper meditasjoner som varer fra en til fem minutter.

  Selv om du spør deg hvor mye du kan gjøre på så kort tid, forsikrer Gilliland oss ​​at noen få minutter er nok. Hvis du ikke er sikker på å bruke A’app for avslapning, prøv noen med en gratis prøveversjon.

  Lytt til en sang

  Alle har den store sangen som får dem til å føle seg på toppen av verden. Prøv å lage en spilleliste full av de som lyser gleden i deg. På denne måten, neste gang # 8217; angst øker sitt dårlige hode, vil du bli bevæpnet. Musikken er veldig kraftig som du tror: Ifølge Gilliland, kan du hjelpe deg med å senke hjertefrekvensen og senke blodtrykket.

  Flytt kroppen din flytte

  Ved 2017 studere Han oppdaget at 77% av deltakerne var inaktive i ca 12 timer om dagen. Selv om det er stillesittende for det meste av dagen, er fysisk usunn av mange grunner, kan det også påvirke din mentale helse.

  Hvis du blir engstelig, tenk på hvor mye du flyttet den dagen. Ta fem minutter for å øke hjertefrekvensen. Enhver streng treningsskjema arbeider for å redusere # 8217; brenner den overskytende mental energien som brukes til å bekymre deg og # 8221; psykolog Gregory Kushnick sier Healthline.

  Også en 5 minutters utgivelse kan starte kroppen på nytt.

  Prøv 4-minutters Tabata-trening:

  • Se det her.
  • Laget av Rebekkah Borucki, har videoen blitt sett over 2 millioner ganger.
  • Hver øvelse varer 20 sekunder og gjentas to ganger.
  • Hvile i 10 sekunder mellom hver øvelse.
  • Det er en utmerket utgivelse eller oppvarming for en lengre økt.

  Hvordan beseire l’angst i 10 minutter

  Batti l’angst i 10 minutter

 • Ring noen du forstår deg
 • Skriv hvordan du føler
 • Slå av telefonen i minst 10 minutter
 • Hvis du kan komme unna og ta 10 minutter å behandle dine følelser, er det definitivt verdt å prøve en av disse coping-mekanismene.

  Ring noen du forstår deg

  Ta en tur og ring din beste venn, din mor, din partner eller den personen du føler deg trygge med å snakke med.

  «Ring noen som føler at du virkelig kjenner deg, og du kan telle for et ærlig bidrag. Forklarer dem hva som bryr seg og hvorfor, og se hva de sier, sier Gilliland. «Eller når du ringer dem, snakk om noe helt fremmed for din frykt. La deg være involvert i en annen samtale, og du vil bekymre deg mindre fordi du er involvert i noen’andre. Distraksjon gjør mirakler & # 8220;.

  Du leter etter den personen som vil hjelpe deg med å løse dine engstelige tanker, ikke den personen som vil fortelle deg å roe seg ned.

  Skriv hvordan du føler

  & # 8220; ta notater for deg & # 8230; På de tingene du gjorde, ikke på de tingene du bryr deg om eller på hvor du kjempet / 3221, foreslår Gilliland. Husk at disse tingene bidrar til å motvirke det som gjelder bekymring, som alltid er negativt og katastrofalt. Vi må balansere samtalen, så begynn å snakke tilbake med # 8217; angst som om det var en person. Du må representere de tingene du er god, de tingene du gjorde. Vi må huske i øyeblikk når vi er engstelige & # 8220;.

  Å huske bra er en fin måte å bekjempe # 8217; angst, samt skrive hva du lever.

  Dr. Kushnicks forslag om hva du skal overvåke under angst episoder:

  • L’Triggering Event
  • Fysiske symptomer på’angst
  • De forstyrrende tankene du hadde
  • Hvordan klarte du øyeblikket
  • A’etikett forbundet med forvrengte tanker

  Slå av telefonen i minst 10 minutter

  Du tror kanskje, de er bare 10 minutter, bare? Prøv å spore hvor mange ganger du kontrollerer telefonen i en 10 minutters periode, og så vil du se hvorfor slå den av kan gjøre deg så bra.

  Prøv enda lenger hvis du kan. Som Kushnick sier, den enkleste teknikken som er mulig for angsten, er å slå av telefonen i 20 minutter og sitte med dine tanker, uten andre former for stimulering. At du innrømmer det eller ikke, telefonen din forverrer din angst. & # 8220;

  Øv disse teknikkene før … bruk

  Det gamle ordtaket & # 8220; praksisen gjør perfekt & # 8221; Han laget en kliché, men det er sant. Første gang du føler deg noen av disse teknikkene, kan det virke pinlig eller ubrukelig. Implementere dem regelmessig er nøkkelen til å bekjempe din angst.

  Ikke vent å være ivrig etter å prøve dem. «La meg si det åpenbare: Du må mestre teknikkene før du trenger det. Når vi er engstelige, lærer vi ikke. I virkeligheten bruker vi det vi har lært og praktisert. Du trenger en plan, og du må sette den i praksis & # 8220; sier Gilliland. & # 8220; en av de beste sitatene på hvordan dette virker i livet er av Mike Tyson, & # 8221; Alle har en plan til de er fisted i ansiktet & # 8220;. L’Angst vil gi deg en knyttneve i ansiktet. Svar på slag med noen teknikker. & # 8220;

  Ankomme på roten til det som forårsaker din angst er så viktig når du jobber for å klare det. Hvis disse coping-mekanismene ikke virker, kan du prøve å snakke med en profesjonell av andre alternativer du kan utforske.

  Sarah Fielding er en registrert forfatter i New York City. Hans skrifter har dukket opp på travle, insider, menns helse, Huffpost, Nylon og Ozy, hvor han tar vare på sosial rettferdighet, psykisk helse, helse, reise, relasjoner, underholdning, mote og mat.