Hvordan berolige et barn med en testikkel holdt

Cos’er en testikkel som anses?

En testikkel holdt, kalt også & # 8220; blank scrotum & # 8221; O & # 8220; Cryptorchidism & # 8221;, når en gutt testikkel forblir i # 8217; magen etter fødselen. Ifølge det pediatriske sykehuset i Cincinnati, 3 prosent av nyfødte og opptil 21 prosent av for tidlige menn, oppstår med den smertefrie tilstanden.

Testicle vil vanligvis gå ned alene når et barn vil ha et år. Men barnet ditt kan trenge omsorg og mange forsikringer for å holde seg frisk og lykkelig.

Hva er risikoen?

Tilstanden er smertefri, men kan øke barnets risiko for en rekke helsemessige forhold. For eksempel er det mer sannsynlig at en testikkel anses å komme tilbake eller bli såret under en voldelig innvirkning eller et traumer.

Selv etter en operasjon for å bryte ned en testikkel som anses, kan fruktbarheten påvirkes av et lavt antall spermatozoer og en sperma av dårlig kvalitet. Mennene som hadde en testikkel som ble ansett som barn, har også økt risiko for testikkelkreft.

Gutter bør bli lært til testiklene selvundersøkelse for å oppdage tidlig klumper eller uvanlige fremspring.

Å løse problemet er et blunk

Tidlig behandling garanterer større fruktbarhet og forhindrer skade. Kirurgisk reparasjon vil også hjelpe din sønn til å føle seg mer komfortabel med utviklingen av kroppen.

Forsikre sønnen din at prosedyren ikke vil bevege seg bort fra de viktige tingene i livet & # 8211; Som skole, sport, venner og videospill & # 8211; i lang tid. En liten gravering All’Inguine er alt du trenger for å lede testikelen i riktig posisjon. Gjenopprettingstiden i en uke er gjennomsnittlig.

Lære lingo

Barnet ditt kunne være vanskelig, bekymret eller flau for hennes testikkel holdt. Dette gjelder spesielt hvis det går til middelskolen og puberteten. Lær tilstanden til tilstanden, inkludert alt det anatomisk korrekte språket. Dette vil hjelpe ham til å bedre forstå hvordan man svarer potensielt pinlige spørsmål i garderobene.

Bare en av guttene

De fleste pre-teenage gutter ønsker å camouflere og være «8220; bare en av guttene & # 8221;. Husk barnet ditt som er sunt, intelligent og fantastisk som resten av sin mengde. En testikkel som anses som ikke noe å skamme seg for.

Det er en tilstand, ikke en sykdom. Din sønn er ikke syk, hans endrede anatomi forårsaker ikke smerte og ingen kan se ham når han er helt kledd. Faktisk er det bare merkbar i raske endringer før og etter gymnastikkleksjonen. I hovedsak er det ikke et stort problem.

Garderobjusteringer

Selv om det er beroliget, kan en gutt med en ikke-kontrollert testikkel være sjenert å bytte for gymnastikkleksjoner og lagsporter. Tilby en drevet stasjon i form av en ny garderobe. Kjøp undertøy eller badedrakt av sønnen din i bokserstil i stedet for mer adherent truser og jammer stil badedrakter. Den brede passformen skjuler det tomme skrotet som skyldes en testikkel som anses eller fjernes. Det kan bare starte en bassengetrend.

Reserve-responsen

Barnets venner kan stille spørsmål om hennes testikkel holdt, som kan få ham til å bli agitert eller flau. Hjelpe ham med å forberede et svar på spørsmålene. Avhengig av barnets personlighet, kan du tolke den direkte med et nøyaktig svar fra medisinsk synspunkt eller sette inn litt «8216; av humor hvis det bidrar til å forbli rolig og mindre på defensiv.

Hvis det tar vegen til humor, kan det reagere at # 8217; andre hans testikkel er «skjult for en regnfull dag & # 8221;. Late som å ignorere situasjonen kan også lette atmosfæren. For eksempel, det er ikke der? Jeg må ha mistet det under fotballkampen! & # 8221;

Grense

Be om informasjon om en delikat medisinsk tilstand er bra. Mobbing med smålig kommentarer og plaget er ikke rundt. Bully ofre kan eller ikke fortelle foreldrene sine. De kan også komme vekk fra venner og familie, miste L’appetitt eller slutte å nyte aktiviteter og hobbyer.

Hold D’øye din sønn og sjekker regelmessig med ham for å sikre at det ikke er et offer for mobbing på grunn av hennes testikulære anomali.

Det endelige ordet

Cryptorchidism er en smertefri tilstand som lett kan behandles. Imidlertid, L’selvbevissthet og # 8217; forlegenhet kan være vanskeligere å håndtere barnet ditt enn fysisk behandling og gjenoppretting. Forsikringen i mange former er fra legene, og foreldrene kan hjelpe et barn med en testikkel som ikke er diagnostisert med å realisere for å være sunn og normal.