Hvordan behandle tatoverte bryn?

Hvor lenge etter microblading?

Har du laser og kjemisk behandlet hud bør du vente alt fra 2 dager til 4 uker med microblading behandling til huden har grodd ferdig. Dette avhenger av hva slags type behandling man har hatt.

Hvilken krem etter microblading?

– La det behandlede området være i ro de første 24 timene. – Etter 24 timer – Rens området med rent vann og bruk anbefalt etterbehandlingskrem. Påfør kremen med bruk av q-tips eller bomull (Ikke bruk fingrene). Kremen bør være ny da det kan være mye bakterier i en krem som har vært åpen en stund.

Kan man farge bryn etter microblading?

Laser eller annen hårfjerning bør ikke utføres nærmere enn 2 uker før og etter microblading behandling. Farging av bryn bør ikke foretas 2 uker før behandling og ventes med til 2 uker etter behandling.

Når går microblading bort?

Varer i 6-12 måneder. Microblading skiller seg også bort fra de klassiske tatoveringene på grunn av det faktum at det kun varer opp til ett år.

Hvor lenge varer tatoverte øyenbryn?

Vi anbefaler som har tatovert en årlig refill, for å friske opp både farge og fasong. HVOR LENGE VARER PMU? Fargen vil gradvis bli svakere, og kan forsvinne etter 2-5 år.

Når kan man farge bryn etter PMU?

(Les nøye!) Alle typer hårfjerning, påsetting av vippe extensions samt farging av vipper og bryn, kan skje tidligst 2 uker etter pigmentering i det aktuelle området. All type peeling og hudfornyende preparater må unngås de 3 første uker etter pigmentering.

Hva er Powderbrows?

Powder brows er betegnelsen på semi-permanent makeup, der man pigmenterer farge ned i øverste hudlag og oppnår en naturlig farging av hele brynet. Powder brows er også kjent som Ombrebrows, og passer for deg som ønsker å skape en skyggeleggingseffekt fremfor en hårstråeffekt.

Kan man ta microblading når man ammer?

Selv om behandlingen kan tas av de alle fleste, kan du ikke utføre behandlingen om du går på blodfortynnende medisiner, er gravid, ammer, har diabetes eller har permanent makeup fra før.

Hvor lenge varer en tatovering på leppa?

Jo eldre man er, dess lengre sitter fargen. Leppe– og eyeliner kan bli liggende i 2-4 år. Brynene fra 1år.

Kan man bruke fuktighetskrem på tatovering?

Smør tatoveringen med et tynt lag Helosan, Bepanthen eller annen krem egnet for tatovering. Ikke bruk for mye krem, da risikerer du å få utslett. Gjenta vasking og smøring minst 2 ganger max 4 ganger daglig fordelt utover dagen. Ikke barber deg over det tatoverteområdet før det er helt grodd.

Kan man bruke Helosan til Tattoo?

Hva du trenger til din tatovering

Ikke bruk tykke kremer som Helosan, Spenol, Vaselin etc. Disse er alt for tykke og vil bare tette igjen huden. Vi anbefaler å bruke en salve som ikke er oljebasert, men heller vannbasert.