Hvordan behandle en piercing alle infisert øre

Beskrivelse

Når du pierce ørene dine, i en tatoveringsbutikk eller i et kjøpesenter Kiosk, bør du få instruksjoner om hvordan du kan hindre en infeksjon. Selgeren bør også sørge for at du bruker bare sterile verktøy og hygienisk praksis.

Men hvis protokollen ikke følges, eller hvis du ikke følger Post-Piercing Care-instruksjonene nøye, kan du oppstå A’infeksjon. Vanligvis kan du behandle en «8217 perforeringslobeinfeksjon, øre ganske enkelt og uten komplikasjoner.

Få tatovert eller piercing »

Hvordan kan du inngå en Penetrerende infeksjon på 8217;

En piercing er i hovedsak et åpent sår. En piercing på øret i øret tar vanligvis fra seks til åtte uker for å helbrede. Brusk piercinger, som forekommer på den vanskeligste delen av øret, tar vanligvis lengre tid å helbrede og kan være mer utsatt for infeksjoner. Det er flere måter som din piercing Alle’øre kan bli smittet.

Enhver bakterie som er igjen for å rote, kan omdannes raskt til en infeksjon på 8217. Hvis du berører piercing med hender eller skitne verktøy, kan du introdusere en infeksjon i & # 8217;. Hvis øredobber er for stramme, ikke forlater rom for sår for å puste og helbrede, kan du utvikle en & # 8217;. En piercing kan også bli smittet hvis det er for mye piercing manipulasjon eller pivot av’øredobber er grovt.

A’infeksjon kan også oppstå hvis ikke-sterile verktøy har blitt brukt, hvis personen som boret på ørene ikke brukte hansker eller hvis tappene selv ikke var sterile.

Hvordan identifisere en infisert piercing

Det er ganske enkelt å identifisere en piercing alle [8217; infisert øre. Symptomene kan omfatte:

 • Gul avløp, som ligner pus
 • opphovning
 • rødhet
 • Smerte eller ømhet pågår
 • Kløe og brennende

Behandle hjemmeinfeksjonen

Så lenge infeksjonen din er mindre, kan du kanskje ta vare på det hjemme. Hvis du har hatt en brusk piercing og ser infisert, konsulter en lege. Disse typer infeksjoner er vanskeligere å behandle og kan be om orale antibiotika. Vesentlige bruskinfeksjoner kan be om sykehusinnleggelse.

Følg disse trinnene for å ta vare på A’mindre piercing infeksjon:

 • Vask hendene dine før du berører eller rengjør piercing.
 • Rengjør piercingområdet med skylling med saltet vann tre ganger om dagen. Bruk steril saltoppløsning (du kan finne litt og kombinerer 1/4 teskje. av salt med 8 gram. destillert vann.
 • Ikke bruk alkohol, hydrogenperoksid eller antibiotika-pomads. Disse kan ytterligere irritere huden og senke helbredelsesprosessen.
 • Ikke fjern piercing. Dette kan forårsake hullets lukning og felle infeksjonen.
 • Rengjør piercing på begge sider av øret på øret. Tørk dabbingområdet med absorberende papir. (Andre materialer kan forlate fibre.)
 • Etter at infeksjonen ser ut til å ha løst, fortsetter denne rengjøringsordningen to ganger om dagen til piercing er helt kurert. Husk, en piercing på lobeet på # 8217; øre kan ta fra seks til åtte uker for å helbrede. Rutinemessig omsorg er viktig i denne perioden.

  Når du skal se en lege

  Vanligvis kan en liten infeksjon av en piercing alle [8217 øre behandles med hell hjemme. Men hvis ett av følgende symptomer oppstår, kontakt lege:

  • L’øredobber beveger seg ikke.
  • Lukkingen av Earring Passer inn i huden din.
  • L’infeksjon forbedrer ikke hjemmebehandling innen to dager.
  • Utvikle feber.
  • L’infeksjon eller rødhet og betennelse, sprer seg utover piercingstedet.

  Slik forhindrer du en infeksjon i & # 8217

  For å unngå infeksjonen, gjør ørene perforert av en profesjonell. Ikke gjør det hjemme. Pass på at du ber om informasjon om deres infeksjonsforebyggende protokoll. Spør selv om verktøyene deres er sterile. Bekrefter at øredobber de bruker, kommer fra en ny steril pakke.

  Etter å ha kjørt piercing, rengjør du ørene to ganger om dagen med skyllingen som følger med eller med en steril saltoppløsning. Ikke snu smykker, siden dette kan skape hudtrauma og forårsake infeksjoner. Du kan rense rundt piercing uten å fjerne øredobben.

  Selv om det er fristende, unngår å håndtere det for mye eller leke med juveler. Dette er en vanlig måte som infeksjonen begynner på.

  Å ha boret ørene dine, bør føre til noen øyeblikk av smerte i bytte for muligheten for å kle på ørene og ha det gøy. Når A’infeksjonsstrekk, behandler det straks garanterer raskere helbredelse med mindre komplikasjoner.