Hvordan behandle en kvise på nakken

Beskrivelse

Pimples som er dannet på nakken, er ikke sjeldne, og det er mange måter å behandle dem på. Hvis du ikke har lykkes med å behandle dem med tellerløsninger, bør du vurdere å snakke med din mest aggressive behandlingsalternativer.

Pimples er en form for akne, en svært vanlig hudtilstand. Faktisk prosjekterer American Academy of Dermatology ham Fra 40 til 50 millioner amerikanere ha akne når som helst. L’Acne manifesterer seg selv når som helst av livet og er mer vanlig blant ungdom på grunn av deres flytende hormoner. Mayo Clinic sier 70 prosent 87 Tenåringer ha l’akne. Voksne kan også ha L’akne og kvinner kan være mer sannsynlig å lide av akne under menstruasjon eller under graviditet eller overgangsalder. Andre årsaker til akne inkluderer narkotika, stress, kosthold og genetikk.

L’Akne kan vises på mange deler av kroppen, inkludert ansikt, nakke, bryst, rygg og skuldre.

L’akne kan være mild, noe som kan forårsake kviser eller hudormer. L’mer irritert akne kan manifestere seg som papules, pustler, cyster eller knuter. Papules og pustler vises på den øvre delen av huden, mens cyster eller knuter utvikler seg under huden og kan være svært smertefull.

Hvordan kan du kurere en kvise på nakken din?

Et bredt spekter av kviser er tilgjengelige. L’mild akne kan behandles med benk-top produkter. L’mer alvorlig akne bør behandles av en lege. Kviser og andre typer akne kan behandles med en kombinasjon av metoder.

Det er trygt å briste en kvise på nakken?

Det er aldri en god ide å bryte en pimple burst. Innsamling og popping kviser kan faktisk forringe det interesserte området og forårsake arr. Når du prøver å lage en pimple burst, risikerer du å infisere den ved å introdusere bakterier fra hendene i # 8217; området.

Benkbehandlinger

Du kan prøve å behandle din kvise med benk-toppprodukter. Disse inkluderer kremer, geler, lotioner og mer. Pass på at du leser instruksjonene nøye for å sikre at du bruker disse aktuelle behandlingene riktig. Produkter til benk Akne bruker ingredienser inkludert:

 • Benzoile peroksid: dreper bakteriene som forårsaker akne og reduserer pimple-hevelsen.
 • Salisylsyre: Denne tørre huden og kan få den til å løsne.
 • Svovel: Dette låser opp porene ved å stikke bakteriene. Svovel kan være nyttig for å prøve å behandle en enkelt kvise, da den brukes i spotbehandlinger og kan stå på huden.

Disse benkproduktene kan brukes i kombinasjon med andre produkter, slik som retinol og hydroksylsyre alfa-syrer. Disse produktene tar ikke sikte på akne, men kan hjelpe hjelp med å hjelpe produktene til akne å jobbe bedre.

I tilfelle en allergisk reaksjon, som en vedvarende brennende utslett eller økning i rødheten til noen av benkbehandlingsbehandlingene, avbryter du umiddelbart L & # 8217;. De kan være nødvendig flere dager eller uker før pimple lyser opp.

Kjøp produkter for L’Online Counter Acne på Amazon.

Reseptbelagte behandlinger

L’sporadisk pimpling mer alvorlig akne kan behandles med en legehjelp. En lege kan foreskrive mer konsentrerte aktuelle stoffer, orale legemidler og til og med andre behandlinger, for eksempel lysterapi eller # 8217; ekstraksjon.

Noen kvinner tror at bruken av kombinerte prevensjonspiller er effektivt i å kontrollere L’akne. Disse prevensjonspiller inneholder østrogen og progestin.

Hva forårsaker dannelsen av en kvise på nakken?

L’akne er resultatet av en hindret pore. Porene kan være blokkert av døde hudceller, sebum (en olje produsert av «8217; organismen for å hindre hudens tørrhet) og bakterier som heter P. Acnes.

L’akne kan vises på nakken hvis hudcellene er blokkert. Mulige årsaker inkluderer:

 • Ikke vask nakken regelmessig, spesielt etter svette
 • Bruke et produkt som kunne ha blokkert oljen på huden, som en fuktighetskrem, sminke, solkrem eller til og med et hårprodukt
 • Bruk klær eller utstyr som gni halsen din
 • Ha langt hår gni mot nakken

Du kan også ha akne av flere generelle grunner, inkludert hormonelle endringer, stress, kosthold, narkotika eller familiehistorie.

Potensielle komplikasjoner

Pass på at du observerer kviseren din for å sikre at det er noe annet enn i og akne. Noe som synes å være en unormal kvise, kan være tegn på en «8217, annen tilstand. Disse forholdene inkluderer:

 • Basal eller scaly cellekarsinom (hudkreft)
 • A’dypere hudinfeksjon eller en abscess
 • En infisert cyste
 • En cheloid (for aggressiv hudhelbredelse som forårsaker tykke arr)

Outlook

L’Akne er en svært vanlig tilstand med et bredt utvalg av behandlinger. Ikke alle behandlinger fungerer universelt, og du må kanskje prøve noen metoder før du finner en som rydder kviserne. En enkelt kvise på nakken kan gjøre kurset ditt innen få dager eller uker. Når du bruker behandlinger for den mest utbredte akne, kan det hende du trenger uker eller måneder for å eliminere. Du bør konsultere legen din i tilfelle irriterte og langvarige kviser, da de kan kreve en mer grundig behandling, eller de kan være litt «8217; andre.

Hvis du er irritert av’akne og forårsake lav selvtillit eller depresjon, snakk med legen din.

Forslag til forebygging

Her er noen måter å redusere sjansene for å få en kvise på nakken:

 • Bruk forskjellige kroppsprodukter og hår.
 • Ikke klem dine kviser.
 • Vask huden regelmessig, spesielt etter treningen.
 • Sjampo regelmessig hår og hold det høyt hvis du har langt hår.
 • Unngå klær, hodeplagg eller utstyr som kan gni på nakken din.
 • Vask forsiktig nakken i stedet for å gni den.