Hvordan begynne å gjøre frivillig når du har MS

Beskrivelse

Du leter etter måter å hjelpe andre med SM? Du har mye å tilby. Enten det er din tid og energi, intuisjoner og erfaring eller engasjement for å gjøre endringer, kan dine bidrag gjøre en positiv forskjell i andres liv som står overfor tilstanden.

Frivillig arbeid kan også ha positive effekter på livet ditt. I følge Greater Good Science Center på L’Berkeley University, Hjelpe andre kan øke din lykke, bygge sosiale forbindelser og til og med forbedre din fysiske helse. Å være involvert i samfunnet ditt er en fin måte å møte andre mennesker mens de kommer tilbake.

Her er fem måter du kan være involvert på.

Gjør frivillig på A & # 8217, ikke-profitt organisasjon eller en samfunnsgruppe

Det er mange organisasjoner og grupper over hele landet som gir informasjon og andre former for støtte til personer med SM. Mange av dem stole på frivillige til å realisere sitt oppdrag og holde sin daglige drift.

Anser ideen om å kontakte en’lokal, statlig eller nasjonal organisasjon for å kjenne mulighetene for frivillig arbeid. La ham få vite dine ferdigheter og interesser. Avhengig av dine ferdigheter, tilgjengeligheten og deres behov, kan du kanskje hjelpe:

  • Organiser en spesiell hendelse eller innsamling
  • Administrer et ukentlig eller månedlig program
  • Forbered pedagogisk eller opplysningsmaterialer
  • Oppdater nettstedet ditt eller sosiale medier plattformer
  • Utfør reparasjoner eller utføre rengjørings- og vedlikeholdsaktiviteter på hovedkvarteret
  • Gi PR, markedsføring, regnskap eller juridisk rådgivning
  • Oppdater datasystemene dine eller databasene
  • Fyll konvolutter eller distribuere flygeblad
  • Fungere som pasientens talsmann

Det er mange andre måter du kanskje kan hjelpe. For å vite hvordan du skal sette dine ferdigheter i praksis, kontakt A’organisasjon som du er interessert i å gjøre frivillig arbeid.

Hjelper med å administrere en støttegruppe

Hvis du er interessert i å ta en vanlig og kontinuerlig forpliktelse, er mange støttegrupper avhengig av frivillige ledere for å holde seg flytende. Noen støttegrupper fokuserer på enkeltpersoner med SM, mens andre er åpne for familiemedlemmer.

Hvis det allerede er en støttegruppe i ditt område, evaluerer muligheten for å kontakte lederne for å finne ut om det er muligheter til å være involvert. Hvis ingen støttegrupper er tilgjengelige i nærheten av deg, kan dette være en god tid å starte en. Du kan også bli med eller starte en online supportgruppe. For eksempel er National Multiple Sclerosis Society verter mer Støttegrupper på nettet.

Fungere som en peer konsulent

Hvis du foretrekker å komme i kontakt med folk ansikt til ansikt, kan du bli en god konsulent. Peer-rådgivere trekker på sine erfaringer med MS for å hjelpe andre å lære å møte tilstanden. De tilbyr et inkluderende øre og følelsesmessig støtte til folk som kan føle seg overveldet, isolert eller tapt.

Hvis du er interessert i å bli en peer konsulent, evaluerer det muligheten for å kontakte en medisinsk klinikk eller en ideell organisasjon for å vite om de tilbyr eksisterende konsulenttjenester for folk med SM. For eksempel, det nasjonale multiple sklerose samfunnet Velg og danner frivillige Å gi peer support via telefon og e-post.

Samle penger for en god sak

Hvis du ikke er klar til å ta en langsiktig forpliktelse, er det mange måter du kan hjelpe kortsiktig. For eksempel krever innsamlingskampanjer ofte bare noen timer med tiden din.

Charity Walks og andre sportsarrangementer er en populær måte å skaffe midler til medisinske årsaker og ideelle organisasjoner. Hver vår styrer National Multiple Sclerosis Society mer MS går. Det huser også en rekke andre Innsamlingsarrangementer.

Selv lokale klinikker, sykehus og samfunnsgrupper kan organisere fondsamlinger. I noen tilfeller kan de øke midler til SM-tjenester. I andre tilfeller kan de øke midler til programmer som hjelper mennesker med en rekke helsemessige forhold. At du hjelper til med å organisere hendelsen eller fundraising, eller samle løfter som deltaker, det kan være en morsom måte å delta på.

Bli med i søket

Mange forskere utfører fokusgrupper, intervjuer og andre typer studier blant de som bor med MS. Dette kan hjelpe dem med å forstå hvordan tilstanden treffer folk. Det kan også hjelpe dem med å identifisere endringer i erfaringene og behovene til fellesskapsmedlemmer.

Hvis du er interessert i å fremme MS Science, kan du finne tilfredsstillende å delta i en forskningsstudie. For å lære om forskningsstudier i ditt område, bør du vurdere å kontakte en klinikk eller et lokalt forskningsinstitutt. I noen tilfeller kan du også delta i undersøkelser eller andre Online Studios.

L & # 8217;

Uansett dine ferdigheter eller erfaringer, har du noe verdifullt å tilby samfunnet ditt. Bidra med din tid, energi og intuisjoner, du kan bidra til å gjøre en forskjell.