Hvordan administrere gjenoppretting av matforstyrrelser i karantene

Mer du prøver å gå av kroppen din, desto mer reduserer du livet ditt.

Del på Pinterest

Hvis dine tanker om å spise lidelser øker akkurat nå, vil jeg at du skal vite at du ikke er alene. Du er ikke egoistisk eller overfladisk for å være redd for å vinne eller kjempe med bildet av kroppen akkurat nå.

For mange av oss er våre spiseforstyrrelser vår eneste ressurs for å føle seg trygg i en verden som hører alle «8217;.

I en full periode med så mye usikkerhet og økt angst vil åpenbart være fornuftig å føle økningen for å vende seg til den falske følelsen av sikkerhet og komfort som lover deg en matforstyrrelse.

Jeg vil minne deg først og fremst at matforstyrrelsen lyver. Kontakt din matforstyrrelse i å prøve å prøve angst, faktisk fjerner ikke kilden til det eller # 8217;.

Mer du prøver å gå av kroppen din, desto mer reduserer du livet ditt. Jo mer du vender deg til matforstyrrelsesadferd, mindre hjernestue Du må jobbe med betydelige forbindelser med andre.

Du vil også ha mindre evne til å jobbe for å skape et fullt og ekspansivt liv som er verdt å leve utenfor matforstyrrelsen.

Så, som vi holder ruten under slike skummelt og smertefulle tider?

1. La oss starte med forbindelsen

Ja, vi må øve fysisk avstand for å flate kurven og beskytte oss selv og andre mennesker. Men vi trenger ikke å ta avstandene sosialt og følelsesmessig fra vårt støttesystem.

Faktisk er dette tiden da vi må stole på samfunnet mitt mer enn noensinne!

hold kontakten

Gjør vanlige Facetime-avtaler med venner, er viktig for å holde kontakten. Hvis du kan planlegge disse datoene rundt’tid for måltider for ansvar, kan det være nyttig å støtte gjenopprettingen din.

Hold behandlingslaget i nærheten

Hvis du har et behandlingsteam, fortsett å se det nesten. Jeg vet at det kanskje ikke virker det samme, men det er fortsatt et viktig tilkoblingsnivå for helbredelsen din. Og hvis du trenger mer intens støtte, er selv de fleste delvise sykehusinnleggelser nå virtuelle.

Finn støtte for sosiale medier

For de av dere som er på utkikk etter gratis ressurser, er det mange leger som tilbyr støtte til måltider på Live Instagram akkurat nå. C’er en ny Instagram-konto, @ Covid19eatingsUpsport, Ved å tilby matstøtte hver time av leger helse i hver størrelse over hele verden.

Meg selv (@Theshirarose), @Dietitianna, @Bodpositive_dititian Og @BodyImageWithBri Det er bare noen andre leger som tilbyr matstøtte på vårt instagram, bor et par ganger i uken.

Gjør det en kveld på kinoen

Hvis du trenger en måte å slappe av om natten, men du sliter med følelser av ensomhet, prøv å bruke Netflix Party. Er en «8217; utvidelse som du kan legge til for å se programmer med en venn på samme tid.

C’Det er noe beroligende i å vite at noen andre er der ved siden av deg, selv om det ikke er fysisk der.

2. Neste, fleksibilitet og autorisasjon

På en tid da matbutikken din kanskje ikke har trygge matvarer som du stoler på, kan det virke utrolig unnerving og skummelt. Men ikke la matforstyrrelsen hindre deg i å mate deg.

Hermetiserte matvarer er fine

Selv om vår kultur demoniserer maten forvandlet, det eneste virkelig «8220; usunn & # 8221; Her ville det være begrenset og bruke matforstyrrelser.

Behandlede matvarer er ikke farlige; Din matforstyrrelse er. Så du lager opp stabil og hermetisert mat om nødvendig, og tillater full godtgjørelse å spise mat til din disposisjon.

Bruk mat til å berolige

Hvis du merker at du har spist for stress eller du har mer nedstammet, er det perfekt fornuftig. Kontakt Mat for å finne Comfort er A’klokt og full av ressurs-coping ferdigheter, selv om kulturen i dietten elsker å overbevise oss om det motsatte.

Jeg vet at det kan virke counterintuitive, men for å tillate tillatelse til å roe seg med maten er viktig.

Jo mer du føler deg skyldig i følelsesmessig spising og mer, du prøver å begrense deg til & # 8220; kompensere for bolten & # 8221; pluss syklusen vil fortsette. Det er mer enn ok at du kan kontakte mat til å gjøre det akkurat nå.

3. MA & # 8230; Et program kan hjelpe

Ja, det er alle disse Covid-19 tipsene om hvordan du tar av pyjamasene dine og setter et strengt program. Men av hensyn til åpenhet tar jeg ikke pyjamas i 2 uker, og dette er greit.

Finn en rytme

Imidlertid finner jeg det nyttig å ty til et sakte matprogram, og dette kan være spesielt viktig for de som gjenoppretter seg fra spiseforstyrrelser som kanskje ikke har sterke tegn på sult og / eller matthet.

Vet at du vil spise minst fem eller seks ganger om dagen (frokost, matbit, lunsj, matbit, middag, matbit) kan være en utmerket retningslinje for å følge.

Attellite på gulvet, selv når du ikke gjør det

Hvis du firser deg, er det viktig å spise neste måltid eller matbit, selv om du ikke er sulten, for å stoppe benk-begrensningssyklusen. Hvis du hoppet over et måltid, eller du er engasjert i andre atferd, gå igjen, gå til det måltidet eller neste snack.

Det handler ikke om å være perfekt, fordi en perfekt utvinning ikke er mulig. Dette er å gjøre det neste beste utvinningsorienterte valget.

4. La oss snakke om bevegelse

Vil du tro at kulturen av dietten ville bli roet i midten av denne apokalypsen, men nei, det er fortsatt i full gang.

Vi ser innlegg etter post på’bruk av fasjonable dietter til å behandle Covid-19 (Flash News, som er bokstavelig talt umulig) og, selvfølgelig, det presserende må trene for å unngå å øke i karantene i vekt.

Husk, ikke C’er press

Først av alt, det er greit hvis det vokser vekten i karantene (eller på en annen tid i livet ditt!). Organer er ikke ment å forbli de samme.

Du har ikke engang plikten til å trene, og du trenger ikke begrunnelser for å hvile og ta en pause fra bevegelsen.

Det teller på laget ditt

Noen sliter med et rotete forhold for å utøve sine spiseforstyrrelser, mens andre finner det en veldig nyttig måte å lindre stemningen på og forbedre humøret.

Hvis du har et behandlingsgruppe, oppfordrer jeg deg til å følge deres råd på # 8217; trening. Hvis du ikke gjør det, kan det være nyttig å ta en titt på dine intensjoner bak øvelsen.

Kjenn dine intensjoner

Noen spørsmål å spørre kunne være:

  • Jeg vil fortsatt jobbe hvis kroppen min ikke ville forandre seg i det hele tatt?
  • Jeg kan lytte til kroppen min og lage pauser når jeg trenger det?
  • Jeg føler meg engstelig eller skyldig når jeg ikke kan trene?
  • Jeg leter etter & # 8220; Remedy & # 8221; til maten jeg spiste i dag?

Hvis du er sikker på at du skal trene, er det mange ressurser på dette tidspunktet med studier og apper som tilbyr gratis leksjoner. Men hvis du ikke har lyst til det, er dette også helt akseptabelt.

Fjern utløsere

Enda viktigere, den beste øvelsen der du kan forplikte deg til, er å slutte å følge de sosiale medier-kontoene som fremmer kulturen i kostholdet og få deg til å føle deg en skit med deg selv.

Det er viktig å gjøre det uansett, men fremfor alt nå, når vi ikke trenger stressfaktorer eller flere utløsere enn de vi allerede har.

5. Fremfor alt, medfølelse

Du gjør ditt beste. Punkt.

Våre liv har blitt vendt opp ned, og gi deg selv plass til å argumentere deg for tapene og endringene du opplever.

Vet at dine følelser er gyldige, uansett hva de er. Det er ingen riktig måte å klare det akkurat nå.

Hvis du finner deg selv å adressere matforstyrrelsen din på dette tidspunktet, håper jeg at du kan tilby medfølelse til deg selv. Måten du unngår selv etter å ha vært engasjert i atferd er viktigere enn den faktiske oppførselen du har engasjert.

Gi deg selv nåde og vær forsiktig med deg selv. Du er ikke alene.

Shira Rosenbluth, LCSW, er en klinisk sosialarbeider som er autorisert i New York City. Har en lidenskap for å hjelpe folk til å føle seg bedre i kroppen din enn noen størrelse og spesialiserer seg på behandling av spiseforstyrrelser, spiseforstyrrelser og misnøye kroppens kroppsbilde ved hjelp av en nøytral tilnærming til vekt. Det er også forfatteren av Shira Rose, En populær positiv stilblogg for kroppen som har blitt publisert på sannsmagasinet, den everygirl, glam og Laurenconrad.com. Du kan finne den på Instagram.