Hvordan administrere A & # 039; Avocado Allergi: Avocado Substitutes og andre

Del på Pinterest

Beskrivelse

Kan ikke være vanlig som en Peanut eller krepsdyr allergi, men du kan være allergisk mot avokado.

Faktisk kan du være allergisk mot avokado, ikke bare i ett, men på to måter: Du kan ha en «8217, oral avokadoallergi, eller du kan ha en» 8217; latexallergi.

Oral allergi

A’Oral Allergy All’Avocado er aktivert når du spiser avokado og kroppen din behandler mat som en inntrenger, varsler immunforsvaret ditt. Kroppen din reagerer med symptomer på mild til alvorlig allergi, som kløe til lepper, munn og hals.

Du kan ha en’Oral Allergy All’Avocado Hvis du også er allergisk mot Birch Pollen.

Latexallergi

Det er mye mer sannsynlig å reagere på avokado hvis du også er allergisk mot latex (og omvendt). Latex Allergier og ALL’Avocado er et eksempel på korsfarere-reaktivitet, noe som betyr at proteiner som inneholder, er like.

Latex allergiske mennesker kan også være følsomme for:

 • bananer
 • Kiwi
 • kastanjer
 • papaya

Men hvis du er allergisk mot latex, og du har en reaksjon på en av disse matvarene, kan du reagere på latex i hanskene i en matpreparator, ikke til maten selv.

Symptomer på latex og avokadoallergi

Symptomene på’latex og avokado allergi inkluderer:

 • Hevelse i leppene
 • nysing
 • Øye kløe
 • Mage ubehag, inkludert oppkast

Du kan også ha systemiske reaksjoner (for eksempel elveblest) og en anafylaktisk respons (som luftveis hevelse og respiratoriske vanskeligheter).

En slik seriøs reaksjon er svært sjelden fra A’allergi allergi; avokado. I dette tilfellet, ring 911 eller lokale beredskapstjenester.

Administrere allergi

Hvis du har håndtert avokado og føler symptomene på en allergisk reaksjon på huden, er det mulig at plantevernmidler og andre kjemikalier for avlinger på overflaten av overflaten av overflaten; avokado er det som bekymrer deg.

Det kan være nyttig å vaske avokado med en matvask som er designet for å fjerne kjemikalier. Selv valget av organisk avokado, som ikke har blitt utsatt for kjemikalier, kan forhindre denne reaksjonen.

Det er ingen hudtest for allergi for avokado, men du vil kanskje ta en hudtest for latexallergi.

Hvis symptomene dine ikke er alvorlige, kan en benk antihistamin (OTC) få deg til å føle deg mer komfortabel. Hvis huden din er irritert, kan Bench Cortison-kremet hjelpe deg.

Imidlertid er den beste måten å unngå å utløse en allergisk reaksjon på avokado, bare for å hindre dem.

Kjøp nå: Kjøp benk Antihistaminer og kortison kremer.

Unngå avokadoer

Avokado er ikke begrenset bare til Guacamole og Californian Rolls. Du kan finne dem i alle typer uventede steder. Dette kan inkludere retter der avokadoene kanskje ikke virker som en sannsynlig ingrediens. For eksempel:

 • Vegan og Paleo Oppskrifter bruker noen ganger avokado for å legge til kremhet, siden disse diettene unngår meieriprodukter.
 • I noen oppskrifter brukes det også som en erstatning for smør eller annet fett.
 • I bakevarer er det sagt at 8217; Avocado gir en myk konsistens. Det brukes også i noen informasjonskapsler med sjokoladedråper og oppskrifter av Brownie.

Noen kosmetikk som lotions og sjampo bruker avokado, siden det høye fettnivået legges til de fuktighetsgivende egenskapene til disse produktene. En ALL & # 8217-reaksjon; avokado som brukes i kosmetikk, er usannsynlig, men hvis en allergisk reaksjon oppstår, kontroller listen over ingredienser for avokado.

Erstatninger av # 8217; avokado

Hvis du er en fan av avokado, og du er skuffet over å finne deg allergisk, er det mange erstatninger.

Den mest anbefalte utskiftningen er den kokte chayote gresskaret (og avkjølt). Chayote-gresskaret har ikke mye smak, og blander seg godt med hvitløk, tomater, løk og kalk for å skape en deilig nesten guacamole.

Hvis det er det kremaktige grønt utseende som du leter etter, kan du prøve å redusere erter for å spre kremer eller en’andre friske versjoner av guacamole. Asparges og kokte brokkoli og smoothies er lignende erstatninger, men de har en mye sterkere smak.

For å erstatte den saltede smaken av # 8217; avokado i salater eller smørbrød, prøv Palm Hearts marinert og skiver eller hjerter av artisjokk.

Kjøp nå: Kjøp Palm Hearts og Artichoke Hearts.

Ta bort

Hvis du mistenker å være allergisk mot avokado, kontakt legen din for allergiske tester.

Allergologiske tester kan avsløre at du også er allergisk mot latex. Du kan også oppdage at du ikke har en ekte allergi, men du vil i stedet reagere på kjemikalier som brukes i avlinger i konvensjonelle eller ikke-biologiske versjoner av frukten.

Hvis legen bekrefter at du har en’Allergy All’Avocado, må du være flittig i # 8217; unngå dem. Å være en allsidig mat med en kremaktig konsistens, # 8217; avokado kunne «skjule» i dine favorittretter og desserter.

Men allergi alle’avokado er sjelden seriøse. Hvis du ved et uhell spiser frukten, vil du sannsynligvis være i stand til å administrere symptomene dine med medisiner eller benk-top muntlig kremer.