Hvor ta på concealer?

Skal concealer være lysere enn foundation?

– Faktisk bør concealeren helst være en nyanse lysere enn den foundationen du bruker. Dette fordi du bygger opp et tykkere lag med makeup hvis du bruker begge deler. Hvis concealeren ikke er litt lysere, vil det tykkere laget bli for mørkt. Under øynene bør concealeren også være lys, da vil området der virke friskere.

Hvordan sminke bort blå ringer under øynene?

Slik sminker du bort mørke ringer under øynene
 1. Påfør en kjølende øyekrem eller gel. …
 2. Legg så en dekkende concealer under øyepartiet, pass på å dekke hele området under øyet. …
 3. Gulfarget concealer passer godt for å nøytralisere blåaktige mørke ringer under øynene.

Hva må man ha i sminkepungen?

Hva du (egentlig) trenger i sminkevesken din!
 • THE BASICS.
 • Fuktighetskrem og Leppomade. – Ta vare på huden og leppene dine for et best mulig resultat av sminken. …
 • Concealer. …
 • Flytende Foundation. …
 • Pudder Foundation. …
 • Øyenskygge Palette i Jordtoner. …
 • Kajal. …
 • Liquid Liner.

Når er det vanlig å begynne med sminke?

Det er ingen alder der det er vanlig å begynne med sminke, noen begynner når de er 10, noen begynner aldri. Det varierer også fra skole til skole over hva som er normalt.

Hvordan finne den perfekte concealer?

– Jeg velger som regel en concealer i en nyanse som matcher hudtonen, men når rødheten er tydelig, er et fargekorrigerende produkt i gult eller grønt toppen. Større blussende områder kamufleres best med en lett, flytende concealer eller gultonet primer.

Hvilken rekkefølge tar man på sminke?

Rekkefølge sminke:

Jeg selv begynner alltid med foundation (aller først primer om du bruker det) og fortsetter med concealer, bryn, øyenskygge, eyeliner, maskara, shading, blush, highlighter og til slutt lepper. Når huden og brynene er på plass er det lettere å legge en fin øyenskygge, da ser man helheten bedre.

Hvordan sminke seg under øynene?

– Det beste er å bruke foundation på huden i ansiktet, og concealer under og rundt øynene. Jeg selv legger foundationen opp til øynene (ca. 1-2 cm nedenfor øyet) og concealer under øyet, også blender jeg de sammen mot hverandre. På den måten sikrer man en fin og jevn overgang.

Kan man bruke concealer uten foundation?

Selv om man ikke burde bruke concealer i hele ansiktet, er det flere mindre områder som man godt kan bruke concealer på, og dermed gi en fantastisk definisjon og struktur til ansiktet. Fordi concealeren er hakket lysere enn huden og foundation, kan den brukes både til å dekke og highlighte.

Kan man bruke foundation som concealer?

En fastere concealer passer hvis du skal dekke kviser, rødhet og arr. Fargemessig bør concealeren være så nær hudtone og foundation som mulig. En fast concealer, som generelt har en litt tørrere tekstur, kan påføres før foundation. Bruk fingeren, en børste eller svamp.

Hva gjør gul concealer?

Yellow – Passer til deg som har synlige blodårer eller blå ringer under øynene. Den gule fargen nøytraliserer lillatoner. Den er fin å bruke på øyelokket for å skjule synlige blodårer og som en øyenskygge-base. Peach – er perfekt for å nøytralisere mørke ringer under øynene.

Hvilken farge dekker blå ringer?

Husk at ferskentoner dekker blå ringer, grønt dekker rødhet, mens gult justerer ujevne hudtoner.