Hvor mye koster laser operasjon?

Kan man få dekket øyeoperasjon?

Nei, det er dessverre ingen fast ordning for refusjon av slike utgifter. Øyne og tenner er liksom unntatt fra helsebegrepet i Norge.

Hvor mye koster øyelaser?

En synskorrigerende operasjon hos Memira koster fra 12 900,- per øye. Linsebytte koster fra 54 900,- for både øyne. Alt i forbindelse med din synskorrigerende behandling er inkludert i prisen du får presentert, fra medisiner, ekstra kontroller, vår trygghetsgaranti og eventuelt kompletterende behandlinger.

Er Øyelaser trygt?

Til nå har millioner av mennesker i verden fått utført permanent synskorreksjon med synskorrigerende kirurgi. Laserkirurgi ansees som trygt, men som ved all annen kirurgi er det alltid en viss risiko for komplikasjoner.

Kan man få støtte til laseroperasjon?

I Norge finnes det ikke en standard tilskuddsordning for synshjelpemiddel. Det er opp til deg hvilken løsning du velger for å slippe synsfeilen din. Du velger om du vil operere bort synsfeilen eller bruke briller eller linser. Uansett hva du velger av løsning, er det du selv som betaler for den.

Hvor lenge varer en laseroperasjon?

Inngrepet blir utført i dråpebedøvelse, og varer i fem til ti minutter på hvert øye. Det er ikke nødvendig med innleggelse. Synet blir bedre de neste dagene eller ukene, og stabiliserer seg i løpet av tre til seks måneder.

Hva skal til for å få dekket Øyelokkoperasjon?

For å en plastisk operasjon dekket, må du ha en medisinsk begrunnelse. Det er også generelle kriterier som må oppfylles: Du må være frisk, røykfri og ha en kroppsmasseindeks under 27. – Overvekt behandles ikke med plastisk kirurgi, sier Bjordal.

Hvilke operasjoner dekker staten?

Operasjon av store bryster, tunge øyelokk og overflødig hud etter fødsel og vektnedgang er eksempler på inngrep som man kan få dekket av det offentlige. Det er utarbeidet nasjonale retningslinjer som plastikkirurger bruker for å vurdere hvilke pasienter som kan få dekket operasjon.

Hvem får dekket briller?

Personer med øyetilstander eller sykdom/lidelse som går utover synet kan i særskilte tilfeller få støtte til briller eller kontaktlinser. I tillegg kan personer som har økt risiko for å utvikle amblyopi, eller som har utviklet amblyopi, søke om briller/kontaktlinser til forebygging eller behandling.

Hvem kan ta øyelaser?

Du må være over 18 år (helst 20), hatt stabilt syn i minst to år (helst lengre). Ta gjerne med brilleseddel fra optiker, ev. gamle briller til forundersøkelse. Du bør ikke ha gjennomgått øyesykdommer.

Hvor mye koster ett øye?

17 900 kr / øye

For LASEK betaler du fra 449 kr/mnd. / øye når du velger rentefri avbetaling på 24 måneder. Du kan når som helst velge å betale ned raskere uten at det koster deg noe ekstra. Se fullstendige vilkår under.

Er Øyelaser vondt?

Selv om det kan høres ubehagelig ut å gjøre et inngrep på øyet, trenger det ikke gjøre vondt. Øyet bedøves ved hjelp av øyedråper under operasjonen. Dette gjør at du ikke kjenner noen smerte mens operasjonen foregår.