Hvor mye koster graviditetstest på butikk?

Kan man kjøpe graviditetstest på meny?

Graviditetstest – alle produkter | Meny.no.

Hvor finner man graviditetstest?

Du bør derfor ta en test tre uker etter at du kan ha blitt gravid, selv om du har tatt en test tidligere. Graviditetstester kan kjøpes på apotek og i dagligvarebutikker. Det koster mellom 100 og 200 kroner for en test, avhengig av hvilket merke du kjøper. Du kan utføre testen selv ved å tisse på testpinnen.

Hvilken graviditetstest er mest sensitiv?

Tidlig Deteksjon er den mest følsomme graviditetstesten av merket Clearblue. Den lar deg teste opptil seks dager før uteblitt menstruasjon (som er fem dager før forventet menstruasjon). Over 99 % nøyaktig fra den dagen du forventer menstruasjon.

Hvor sikre er billige graviditetstester?

: En sikker (99,6%) og billig test, som oftest gir deg et resultat etter ca. 45 sekunder. Du skal oppsamle din urin i et beger, og deretter skal en liten del av strimlen så dyppes ned i urinen. Husk alltid å lese bruksveiledningen nøye for den enkelte test.

Hvor tidlig kan man teste for graviditet?

Venter du til den dagen du forventer å få menstruasjonen, er testene mer enn 99 % sikre. Vanligvis vil det være mulig å registrere hCG i urinen allerede 7 dager etter befruktning (omtrent 7 dager før forventet menstruasjon), men hCG-nivået kan variere i konsentrasjon og være for lavt til å gi utslag.

Er det graviditetstest på bensinstasjon?

En graviditetstest får du kjøpt på apotek, i dagligvarebutikker og på bensinstasjoner som selger apotekvarer og på nett. Graviditetstester kan du også få på Helsestasjon for ungdom, hos fastlegen din, hos Amathea, hos helsesykepleier eller hos jordmor på helsestasjonen.

Hvor sensitiv er Clearblue Digital?

I laboratorietester kan Clearblue® DIGITAL graviditetstest med mer enn 99 % nøyaktighet påvise om du er gravid, når testen tas fra den dagen du venter menstruasjon. Hvis du tar testen før dagen du venter menstruasjon og får resultatet «Ikke gravid», er det fortsatt en mulighet for at du kan være gravid.

Er det forskjell på graviditetstester?

– Alle testene lover et 99 % sikkert resultat, forskjellen ligger først og fremst i hvor tidlig du kan starte testingen og forvente et positivt resultat. Alle lover resultat fra første dag du venter mens, noen allerede sju dager etter eggløsning.

Hvilken gravidtest er best?

Graviditetstest: best i test
  • 5/6. Clearblue. Graviditetstest 2 stk. …
  • 5/6. Clearblue. Graviditetstest tidlig deteksjon. …
  • 4/6. RFSU. Graviditetstest Test Tidlig. …
  • 3/6. Clearblue. Digital graviditetstest med ukeindikator. …
  • Graviditetstest stav midstream 10 stk. Legg til som favoritt. 10stk. …
  • Graviditetstester 10 stk. Legg til som favoritt.

Er Digital graviditetstest bedre?

Den digitale graviditetstesten er den aller sikreste og enkleste testen du finner på markedet på nåværende tidspunkt. Den digitale testen gir deg raskt og effektivt svar på om det er hCG i urinen, og er like sikker som graviditetstestene du får hos leger, gynekologer og jordmødre.

Kan man få en falsk positiv graviditetstest?

Selv om det er ytterst sjelden, så er det mulig å et positivt resultat på en hjemmetest selv om du ikke er gravid. Dette betegnes som en falsk positiv prøve. Det kan skje dersom du nettopp har vært gravid. Det finnes også medisiner som i sjeldne tilfeller kan gi falske positive svar.