Hvor mye koster det å ta en helix?

Hvor mye koster piercinger?

Prisene varierer i henhold til størrelsen på den ringen du vil sette inn, men ligger i snitt på mellom 200 og 300 kroner.

Er det aldersgrense på helix?

13 år: tynn brusk:helix i følge med foresatte. 15 år: hard øre-brusk, nese, navle, øyebryn i følge med foresatt, uten foresatt 16 år.

Kan man dusje etter å ha tatt hull i øret?

Ved dusj / hårvask, bruk flytende såpe og skyll nøye med rennende rent vann. Tørk med rent papir eller bomullspinner. Annen rengjøring gjøres med Blomdahl Piercing Aftercare, renseservietter som er skånsomme mot huden. Med disse kommer du til når du skal rengjøre mellom øret og smykke/lås.

Hvorfor skal man ikke ta hull i ørene hos frisør?

Krysskontaminering vil være vanskelig å unngå hvis man tar piercing i en frisørsalong, og risikoen for en infeksjon øker betraktelig. Pistolen som sprenger smykket gjennom huden vil også irritere vevet mer enn om man stikker med kanyle, og mange går lenge med ubehag i ettertid.

Når kan man bytte til ring i helix?

Ettersom Helix piercing er en piercing som går gjennom den ytre bruskfolden i øret og som slutter der øreflippen begynner, kan det være lurt å bytte til en annen Helix piersing med kortere stang etter 6-8 uker.

Kan man bruke vanlig øredobb i helix?

Og ja, du kan bruke vanlige øredobber (jeg har et piercingsmykke som er flatt og 1,2mm tykt), så lenge du får dem inn.

Hvor fort gror helix?

Helixpiercingen tar vanligvis mellom 6 og 8 måneder på å gro. Likevel tar det i noen tilfeller bare 2 måneder eller opptil 12 måneder. For at grotiden skal være så liten som mulig bør man være renslig og ikke rotere eller dra i smykket. Man bør heller ikke fjerne piercingsmykket før piercingen har grodd til.

Hvor kan man ta nesepiercing?

Nesepiercing. Piercing i nese er en av de vanligste former for piercing. Den tradisjonelle nesepiercingen er plassert på nesevingen, på høyre eller venstre side. Vi hjelper deg finne den mest ideelle plasseringen av piercing på akkurat din nese for det beste resultatet.

Er piercing farlig?

Piercing er sjelden farlig, men lette komplikasjoner forekommer hos rundt halvparten av de som får seg en piercing. De vanligste komplikasjoner er blødning, lokale infeksjoner og arrdannelser. Små skader på tennene og tilbaketrukket tannkjøtt kan oppstå hos personer med tunge- eller leppepiercing.

Når kan jeg bytte piercing i brystvorten?

Nipple / brystvorte jente: 4-12 mnd. Nippel / brystvorte mann: 4-6 mnd.

Kan man ta piercing når man er 14?

Det finnes ingen aldersgrense i loven for å ta piercing, men de fleste piercingstudioer har satt 16-18 år som en nedre aldersgrense. Dette er fordi en piercing krever mye stell, og det er veldig viktig at du er nøye med hygienen.