Hvor mye hår før brasiliansk?

Hvordan vokse seg selv?

Slik oppnår du et godt resultat ved hjemmevoksing:
 1. Peel huden dagen før.
 2. Test produktet på et lite område dagen før voksing. …
 3. Vask bort eventuell bodylotion.
 4. Vask huden som skal vokses med Pyrisept.
 5. Voksstripsen varmes opp mellom hendene, eventuelt varmes i mikro eller vannbad.
 6. Legg voksen på huden og stram huden.

Hvor får man kjøpt voks til hårfjerning?

Hos Vitusapotek får du produkter til hårfjerning som du enkelt kan uføre hjemme, slik som hårfjerningskrem, Beauty Styler, voks, barberskum- og geler.

Blir det mindre hår etter voksing?

— Det blir mindre og mindre hår etter hvert som man har vokset seg lenge. De mest ”uheldige” har mistet 50 % av hårene etter åtte år, de heldigste har mistet nesten 100 prosent av hårene på venusberget og bikinikanten etter ett år med voksing. Hårene under og bak mister man ikke permanent.

Hvor ofte må man vokse leggene?

Regelmessig voksing anbefales hver 4. Eller 5. Uke.

Hvordan forberede seg til brasiliansk?

Forberedelser til brasiliansk voksing
 1. Spar håret de siste 2-3 ukene før behandlingen. …
 2. Vask huden samme dag som du skal til behandling, men ikke skrubb huden de siste 24 timene siden dette kan irritere huden og gjøre behandlingen mer ubehagelig.

Er det vondt å ta brasiliansk?

– Det blir mindre vondt etter hvert, men størst forskjell mellom første og andre gang – så lenge det er cirka fire uker siden sist, hevder hun. – Etterhvert får du mindre hår og derfor blir det også mindre vondt, men hvor vondt det er, er som sagt veldig individuelt!

Hvordan forberede seg til voksing?

Hvilke forberedelser bør du ta før du vokser deg?
 1. Spar håret som skal vokses. …
 2. Det er lurt å vaske huden samme dag som du skal vokse deg. …
 3. Skrubb huden et par dager før behandlingen. …
 4. Det kan være lurt å unngå voksing like rundt menstruasjonen. …
 5. Finn en profesjonell og god salong!

Er voksing bra?

Fordeler. Voksing har en langvarig effekt og en trenger derfor kun å gjennomføre ritualet en eller to ganger i måneden. Dette gir huden hvile og hårene anledning til å gro uten å bli kuttet av med barberhøvel, som gjør huden mer irritert. En annen fordel er følelsen av silkemyk og glatt hud.

Hvor ofte vokse bikinilinje?

Det anbefales å vokse bikinilinjen hver tredje til femte uke. Når du har vokset tidligere, trenger ikke hårene være fullt én cm for å bli med voksen, da de ikke sitter så hardt nede i hårsekkene som tidligere. På tre til fem uker vokser hårene fra ca fem til åtte millimeter.

Hvor ofte vokse underlivet?

Vi anbefaler deg å vokse ca. hver 4-5 uke, men det er også avhengig av hvordan hårene vokser og hva du foretrekker. Noen liker å vokse seg etter 3-4 uker, mens andre venter nærmere 6 uker.

Hvordan bli kvitt dun i ansiktet?

Det er fint mulig å fjerne dun fra ansiktet ved å nappe vekk hårene med pinsett. Det er jo enkelt og greit, og trenger også vedlikehold omtrent hver 3 – 4 uke for at det ikke skal komme nye hår. Voksing fungerer også greit, og det finnes egne voksstrips som er spesiallaget for å fjerne ansiktshår.