Hvor mye er 1 ml Restylane?

Hvem kan ikke ta Restylane?

Pasienter med kjent allergi mot hyaluronsyrebaserte produkter skal ikke ta slike behandlinger. Det samme gjelder pasienter med blødningslidelser eller aktiv hudsykdom som betennelse, infeksjon eller svulster i eller nær området som skal behandles.

Hvor lenge varer fillers i ansiktet?

Injeksjon av en filler er ikke en permanent prosedyre, og effekten varer i 6-18 måneder avhengig av hvilken hudtype du har og sirkulasjonen i huden. Det er nødvendig med oppfølgingsbehandling med jevne mellomrom. Varigheten er avhengig av hvilke områder filleren blir brukt på.

Skal man massere Restylane?

Filleren kan kolonisere seg i ”lommer” i vevet og danne små kuler/klumper. Hvis dette skulle oppstå kan man massere vevet en periode. Da jevner det seg ut. Hvis problemet vedvarer må man ta kontakt med sin behandler, som kan fjerne disse på forskjellige måter.

Hvor mye koster 1 mL filler?

Bergen – Skin Center
Bergen – Skin Center
0,5 ml (f. eks liten leppe) fra 3 100,-
Fillers 1 ml (f. eks kinnben) fra 4 300,-
Fillers 2 ml (f. eks hake og kjevelinje) fra 7 900,-
Medisinsk rynkebehandling

33 weitere Zeilen

Hvor lenge varer Restylane kysse?

Resultatet Kysse kan vare opp til 1 år.

Hvem kan sette Restylane?

Fillere er ikke definert som legemiddel, så hvem som helst kan injisere og bruke dette, til tross for at fillere inneholder lokalbedøvelse, som jo er et legemiddel. Botox (et markedsnavn på nervegiften botulinumtoksin) brukes blant annet mot rynker. Det er definert som legemiddel og må injiseres av helsepersonell.

Hvorfor ikke ta fillers?

Fillere kan også utløse herpesutslett, forteller Sayed. Man kan også få noe som kalles tyndall-fenomenet. – Dette gir en blåaktig misfarging i huden som skyldes at fyllstoffet har blitt satt overflatisk. Hyperpigmentering er også mulig og her er pasienter med mørk hus mest utsatt.

Kan man bli blind av Restylane?

Blodpropp kan gi blindhet

Dette er en sjelden komplikasjon som oppstår fordi man ved en feil har injisert filleren i en blodåre, i stedet for vevet rundt. Dette kan skje fordi behandleren ikke er godt nok kjent med anatomien og mangler nødvendig opplæring, eller fordi man rett og slett er uheldig.

Hvor lenge varer filler i kinn?

HVOR LENGE HOLDER FILLER I KINN OG KINNBEN? Effekten er midlertidig, og resultatets varighet er avhengig av hvilken teknikk og hvilket produkt man benytter. I dette området vil resultatet variere fra 3-6 mnd. Under en konsultasjon gjennomgår vi dine ønsker for behandlingen og setter deg grundig inn i hele prosessen.

Hvor fort virker filler?

Etter en behandling med Restylane vil du se resultater umiddelbart. Resultatet er ikke permanent. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder.

Hvordan massere fillers?

En filler kan forskyve seg. Det er derfor viktig at man ikke masserer eller gnir på det behandlede område i minst 3 uker etter behandlingen. Det oppstår svært sjelden infekjsoner eller granulomdannelse (små kuler under huden). En generell regel er: Jo lengre en filler varer desto større er sjansen for granulomdannelse.