Hvor mange kcal er det i knekkebrød?

Hvor mange kalorier er det i 2 knekkebrød med ost?

I en Skyr uten müsli er det ca 100 kalorier, knekkebrød med gulost: ca 115 kalorier, iskaffe mocca:185 kalorier.

Er det mindre kalorier i knekkebrød?

Det er ifølge Sundfør knekkebrødet som har mest kalorier per hundre gram. – Det er mer fuktighet igjen i brødet på grunn av høyere vanninnhold. Derfor ligger brød på rundt 250 kalorier per hundre gram, og knekkebrød på 350 kalorier per hundre gram.

Har knekkebrød mye karbohydrater?

En del knekkebrød inneholder ikke bare mer fiber, men også mindre raske karbohydrater enn mange brødtyper. Dette er ikke så viktig for deg som er slank og aktiv, og faktisk kan ha behov for mye raske karbohydrater.

Hvor mange knekkebrød tilsvarer en skive?

Kalorimessig kan man som regel tenke at to knekkebrød av denne typen tilsvarer en brødskive, men du får altså i deg mer fiber ved å knaske knekkebrød.

Hva er det sunneste knekkebrødet?

I testen av de vanlige knekkebrødene var det to stykker som fikk seks på terningen. Dette var Wasa Rugknekke og Wasa Fiber balance, som begge hadde et høyt innhold av fiber, samt mindre sukker og karbohydrater.

Hvor mye veier 2 knekkebrød?

Et knekkebrød veier cirka 12 gram og gir 42 kcal.

Hvor mange kalorier er det i et knekkebrød med skinkeost?

Kavli SkinkeOst er sammen med BaconOst en av de norske klassikerne på brødskiven.

Næringsinnhold.
Energi 864 kJ/ 208 kcal
– Sukkerarter 0,00 g
Protein 16,00 g
Salt 2,50 g
Kalsium 358,00 mg (45% *)

6 weitere Zeilen

Hvor mange kalorier er det i en grovbrødskive?

Den minste skiver på 74 gram gir 164 kcal. Grovt rugbrød er rik på de langsomme karbohydratene som bidrar til et stabilt blodsukker og holder deg mett lenge. Ekstra grov brød: Dette er en skive grovbrød som faller inn under kategorien ekstra grovt brød med 75 – 100 % sammalt mel eller hele korn.

Er knekkebrød bra for vektnedgang?

Mange som er opptatt av vekt og helse velger knekkebrød fremfor brød. Det er ingenting i veien med det, snarere tvert imot. Bytter du ut brød med fiberrikt knekkebrød, får du i deg mer fiber og mindre kalorier og raske karbohydrater. Dette kan være bra for mange av oss, ikke bare de som ønsker å gå ned i vekt.

Er Wasa knekkebrød sunt?

Noen typer som Wasa Frukost og knekkebrød med kanel inneholder minimalt med fiber, og er derfor ingen god erstatning for brød. Det er heller ikke særlig mye fiber i knekkebrød som Wasa Havre, som mange tenker på som et sunt alternativ til brød.

Hvor mye tilsvarer et knekkebrød?

Kalorimessig kan man som regel tenke at to knekkebrød av denne typen tilsvarer en brødskive, men du får altså i deg mer fiber ved å knaske knekkebrød.