Hvor mange kalorier er di knekkebrød?

Hvor mange kalorier er det i et havreknekkebrød?

Wasa
Energi 1552 kJ / 368 kcal
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 63,70 g
hvorav sukkerarter 1 g
Kostfiber 10 g

3 weitere Zeilen

Er det mindre kalorier i knekkebrød?

Det er ifølge Sundfør knekkebrødet som har mest kalorier per hundre gram. – Det er mer fuktighet igjen i brødet på grunn av høyere vanninnhold. Derfor ligger brød på rundt 250 kalorier per hundre gram, og knekkebrød på 350 kalorier per hundre gram.

Hvor mange kalorier er det i 2 knekkebrød med ost?

I en Skyr uten müsli er det ca 100 kalorier, knekkebrød med gulost: ca 115 kalorier, iskaffe mocca:185 kalorier.

Hva er det sunneste knekkebrødet?

I testen av de vanlige knekkebrødene var det to stykker som fikk seks på terningen. Dette var Wasa Rugknekke og Wasa Fiber balance, som begge hadde et høyt innhold av fiber, samt mindre sukker og karbohydrater.

Hvor mye veier en Salamiskive?

En skive salami veier rundt 6 gram. Hvis vi ser på saltinnholdet til den typen som inneholder minst salt (2,1 gram salt per 100 gram salami), så betyr dette at en skive salami inneholder 0,13 gram salt.

Hvor mye veier et havreknekkebrød?

Et havreknekkebrød veier cirka 12,5 gram og gir 45 kcal per skive, mens linfrøknekkebrødet veier cirka 13,3 gram og gir 48 kcal per skive. Med andre ord nokså likt mange av de vanligste knekkebrødene på norske frokostbord.

Hvor mye veier 2 knekkebrød?

Et knekkebrød veier cirka 12 gram og gir 42 kcal.

Er Havreknekkebrød sunt?

Det er heller ikke særlig mye fiber i knekkebrød som Wasa Havre, som mange tenker på som et sunt alternativ til brød. Velger du derimot en av vinnerne i denne testen, får du i deg bra med fiber, noe som er positivt både for fordøyelsen, metthetsfølelsen og blodsukkeret.

Er knekkebrød bra for vektnedgang?

Mange som er opptatt av vekt og helse velger knekkebrød fremfor brød. Det er ingenting i veien med det, snarere tvert imot. Bytter du ut brød med fiberrikt knekkebrød, får du i deg mer fiber og mindre kalorier og raske karbohydrater. Dette kan være bra for mange av oss, ikke bare de som ønsker å gå ned i vekt.

Hvor mange knekkebrød tilsvarer en skive?

Kalorimessig kan man som regel tenke at to knekkebrød av denne typen tilsvarer en brødskive, men du får altså i deg mer fiber ved å knaske knekkebrød.

Hvor mange kalorier er det i Husman knekkebrød?

Wasa-klassikeren
per 100g per skive
Energi (kcal) 1390 (330) 181 (43)
Protein 10 g 1,3 g
Karbohydrater 58 g 7,5 g
(hvorav sukkerarter) 1,5 g 0,2 g

4 weitere Zeilen