Hvor mange kalorier er di knekkebrød?

Hvor mange kalorier er det i et havreknekkebrød?

Wasa
Energi 1552 kJ / 368 kcal
hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 63,70 g
hvorav sukkerarter 1 g
Kostfiber 10 g

3 weitere Zeilen

Hvor mange gram er det i et knekkebrød?

Et knekkebrød veier cirka 12 gram og gir 42 kcal.

Hvor mange kalorier er det i en brødskive?

En butikkskåret skive av ekstra grovt brød veier 51 gram og gir ca 116 kcal.

Hva er det sunneste knekkebrødet?

I testen av de vanlige knekkebrødene var det to stykker som fikk seks på terningen. Dette var Wasa Rugknekke og Wasa Fiber balance, som begge hadde et høyt innhold av fiber, samt mindre sukker og karbohydrater.

Hvor mye veier en Salamiskive?

En skive salami veier rundt 6 gram. Hvis vi ser på saltinnholdet til den typen som inneholder minst salt (2,1 gram salt per 100 gram salami), så betyr dette at en skive salami inneholder 0,13 gram salt.

Hvor mye veier et havreknekkebrød?

Et havreknekkebrød veier cirka 12,5 gram og gir 45 kcal per skive, mens linfrøknekkebrødet veier cirka 13,3 gram og gir 48 kcal per skive. Med andre ord nokså likt mange av de vanligste knekkebrødene på norske frokostbord.

Er Havreknekkebrød sunt?

Det er heller ikke særlig mye fiber i knekkebrød som Wasa Havre, som mange tenker på som et sunt alternativ til brød. Velger du derimot en av vinnerne i denne testen, får du i deg bra med fiber, noe som er positivt både for fordøyelsen, metthetsfølelsen og blodsukkeret.

Er knekkebrød mettende?

25 prosent mer mettende

Her var sultfølelsen og spisebehovet tydelig mindre etter inntak av knekkebrød sammenlignet med vanlig hvetebrød. Men fire timer senere, ved lunsjtider, var det ingen forskjell i metthetsfølelse eller energiinntak.

Hvor mange gram er et Husman knekkebrød?

Knekkebrød Husman 260 g

Inneholder 20% fiber og har 100% på brødskalaen.

Hvor mange knekkebrød er en skive?

To knekkebrød tilsvarer ca en brødskive i kalorier. Kan for eksempel blande en smoothie i tillegg, så blir det litt mer metthet i måltidet. – For å variere er egg også et supert pålegg som bidrar med mange forskjellige næringsstoffer og som kan brukes på mange måter (eggerøre, hardkokt, bløtkokt, omelett….)

Hvor mange knekkebrød tilsvarer en skive?

Kalorimessig kan man som regel tenke at to knekkebrød av denne typen tilsvarer en brødskive, men du får altså i deg mer fiber ved å knaske knekkebrød.