Hvor lenge er man hoven etter fettsuging?

Hvordan fungerer fettsuging?

Ved fettsuging fjernes fettcellene på det aktuelle området helt, og de kommer ikke tilbake. Med gode kost- og mosjonsvaner kan du unngå at det oppstår fettansamlinger på andre deler av kroppen.

Hvor lenge bruke kompresjon etter bukplastikk?

Første uken vil vi gjerne at du bruker kompresjonsplagg dag og natt i en uke, deretter på dagtid i 3 til 4 uker avhengig av hvor omfattende fettsugingen har vært. Du kan få tilpasset gode kompresjonsplagg hos oss umiddelbart etter operasjonen.

Hvordan vaske kompresjonsstrømper?

Vask støttestrømpene på 40 grader eller etter anvisning fra produsenten. Ikke bruk tøymykner, og unngå å tørke dem i direkte sollys. Du kan eventuelt fukte strømpene i lunkent vann og henge dem til tørk.

Hvorfor må man bruke kompresjon etter operasjon?

Bruk av kompresjonstøy bidrar til bedre sirkulasjon i operasjonsområdet, og gir dermed en raskere tilheling. Ved store inngrep anbefales bruk av kompresjonstøy ca 6-8 uker etter operasjon.

Hva er Fettfrysing?

Fettfrysing eller kryolipolyse er en unik behandlingsmetode hvor fettceller fjernes ved å kjøle de ned. Fettceller tåler lite kulde og dør om de blir utsatt for lave temperaturer i en lengre periode. Når fettcellene er døde, fjernes de fra kroppen via lymfebanene.

Hvor lenge er det normalt å være hoven etter operasjon?

Hevelse og blåmerker

Det vil være mest hevelse i de behandlede områdene 2-3 døgn etter operasjonen. Etter 2-3 uker vil mye av hevelsen være borte. Blåmerker kan forekomme og følelsen av å være støl i de behandlede områdene er også vanlig etter operasjonen.

Hvor lenge er man hoven etter operasjon i buken?

Det er normalt at du kjenner hevelse, ømhet, stramming i arrene og ubehag når du bruker magemusklene opp til 12 uker etter operasjonen. Det er vanlig at det avtar gradvis uker etter operasjonen.

Er fettsuging permanent?

Fettsuging, også kalt liposkulptur, fjerner fettansamling på dine problemområder på en skånsom måte og gir varig effekt slik at du kan få den kroppen du har drømt om. Det gir varig effekt da det ikke lages nye fettceller.

Er fettsuging bra?

Resultatet etter fettsugingen

Resultatet etter en fettsuging blir som oftest meget bra, men det er viktig å understreke at fettsuging ikke er noen slankemetode. Undersøkelser viser at det er under 5% som ønsker justering av resultatet.

Er det farlig å ta fettsuging?

Det bør presiseres at fettsuging ikke er farlig, og utført av den riktige kirurgen, så kan du oppnå de resultatene du mest sannsynlig ønsker deg. Det er dog dermed ikke sagt at det ikke vil forekomme bivirkninger av din fettsuging.

Når kan man rette seg opp etter bukplastikk?

Vanlig sykemeldingstid for liten mageplastikk er omtrent 2 uker og for full mageplastikk omtrent 4 uker. Tiden rett etter operasjonen kan være tøff for mange. De aller fleste opplever en kraftig hevelse i nedre del av magen som vil gi seg gradvis i løpet av noen måneder.