Hvor lenge en mann kan motstå uten å komme? Frekvens, Faktorer og Guide

Del på Pinterest

Du bør bekymre deg hvis du ikke kommer fra en bit & # 8216;?

Det korte svaret er nei.

Vi går inn i fysiologien og prosessene ved foten av utløsning, hvilken vitenskap sier om fordeler og risiko og hva du skal gjøre hvis du vil prøve å unngå utløsning.

Hvor mange ganger kan en mann frigjøre cum på en dag

Ikke c’det er virkelig et enkelt svar på dette. Alt avhenger av dine spesielle hormoner og generell helse.

Du kan kanskje ejakulere under onani eller samleie opp til fem ganger under (og kanskje mye mer) under en enkelt økt alene eller med en partner.

Du trenger ikke å bekymre deg for å bo uten sæd eller sæd. Kroppen din produserer kontinuerlig sæd og lagrer det i testiklene. Dette kalles spermatogenese. En komplett syklus tar ca 64 dager. Men dine testikler produserer Flere millioner spermatozoa om dagen. De er ca 1500 per sekund.

Hvordan det fungerer l’ejakulasjon

L’Ejakulasjon er ikke en enkel prosess. Det er flere bevegelige deler som alle må samarbeide etter å ha fått en ereksjon for å trekke ut sperma og deretter skyve den ut av penis. Her er en rask sammenbrudd:

 • Den fysiske stimulansen av seksuell kontakt sender signaler gjennom sentralnervesystemet til ryggmargen og hjernen.
 • Denne stimuleringen fortsetter å nå platåfasen i seksuell syklus, som fører til orgasmen.
 • Rør i testiklene som lagrer og beveger sperma (de utsatte fartøyene) klemmer spermaen fra testiklene i # 8217; urinrøret på bunnen av penis.
 • Prostata kjertelen og seminale vesikler produserer væske som vil transportere spermen ut av # 8217; tre som et frø. Dette blir så raskt ejakulert av penis.
 • Musklene i nærheten av den nedre delen av penis fortsetter å klemme penilevevet ytterligere fem ganger for å fortsette å skyve ut sæd.
 • Hva du trenger å vite om den ildfaste perioden

  En annen ting å huske på på «8217; ejakulasjon er den ildfaste perioden.

  Den ildfaste perioden finner sted umiddelbart etter orgasmen;. Det varer til du er i stand til å opphisse deg igjen seksuelt. Hvis du har en penis, betyr det at du ikke vil være i stand til å bli vanskelig igjen, eller kanskje til og med føle seg seksuelt opphisset.

  Den ildfaste perioden varierer fra person til person. Ulike faktorer påvirker det, som L’alder og generell helse.

  Du trenger ikke å bekymre deg hvis du tror at din er for lang (eller til og med for kort). For noen kan de bare elske hverandre. For andre kan det vare dager eller mer.

  Faktorer som påvirker ejakulasjon

  Flere faktorer kan påvirke utløsningen og din seksuelle funksjon generelt.

  Alder

  Aldring, det kan være nødvendig mer tid å bli spent og ejacular. Kan ønske oss opp til 12 ved 24 Blant spenning og utløsning. Denne timingen er forskjellig for alle.

  TIL 2005 analyse Indikerer at seksuell funksjon endres mer drastisk rundt 40 år.

  Kosthold

  En diett rik på matvarer som hjelper blodstrømmen, som laks, sitrusfrukter og valnøtter, kan hjelpe deg med å ejakulere hyppigere og konsekvent. En diett uten vitaminer og mineraler kan gjøre utløsningen vanskeligere.

  Fysisk helse

  Forbli aktiv kan senke blodtrykket og kolesterolet. Begge disse tingene kan påvirke ejakulasjon.

  Prøv å gjøre en’moderat til intens aktivitet i minst 20-30 minutter hver dag.

  Mental Helse

  Stress, angst, depresjon og andre psykiske helsemessige forhold kan påvirke din seksuelle funksjon. Som et resultat kan dette påvirke din kapasitet (eller uførhet) av ejakulat.

  Seksuell smak

  Onani og Seksuell aktivitet er så gøy som å sikre at kroppen din er fysiologisk klar for utløsningen. Alt følgende kan påvirke utløsningen:

  • Eksperimentere med forskjellige stillinger og deler av kroppen
  • Vær seksuelt aktiv i forskjellige øyeblikk av dagen
  • skape forskjellige stater D’Soul med lys, parfymer og musikk
  • Prøv rollespill

  Det hilser ikke å bruke mye tid uten ejakulere?

  Det er ingen avgjørende tester om hvordan helsefrekvensen er relatert til helse.

  Her er hvor søket er for øyeblikket.

  TIL 2018 Survey av forskningsdokumenter på dette emnet har oppdaget at begrensende tid mellom ejakulasjoner kan forbedre kvaliteten på spermaen. Men forfatterne av studien advarer om at det ikke er nok bevis for å si det med sikkerhet.

  En velkjent 2016 studio på nesten 32 000 menn som varte siden 1992 til 2010 antyder at den hyppige utløsningen (ca 21 ganger i måneden) kunne redusere risikoen for prostatakreft.

  Men denne studien brukte selvrapporterte data. Det er vanskelig å vite med sikkerhet hvis folks svar er veldig nøyaktige, siden de ikke er observert i et kontrollert laboratorie miljø. Folk husker alltid ikke ting med en presisjon på 100%.

  TIL 2004 studie Med denne samme gruppen av menn ble det ikke funnet noe signifikant bånd mellom utløsning og prostata kreftrisiko.

  Så selv om studien i 2016 fikk mer enn 12 år med ekstra data, har studien ikke endret seg i det hele tatt. Ikke ta denne typen resultater ved nominell verdi.

  Det er på 2003 studie på over 1000 menn med en prostatakreftdiagnose brukte også selvsignalmetoder. Forskere har spurt noen spørsmål, hvor de fleste mennesker sannsynligvis ikke vet nøyaktige svar, som når de har ejakulert for første gang, og hvor mange partnere hadde hatt til den tiden.

  Hvordan motstå lenge uten ejakulere

  Her er noen måter du kan prøve å sjekke frekvensen som ejakulere.

  Hvordan vare lenger i sengen

  Prøv komprimeringsmetoden. Umiddelbart før’orgasme, delikat klemme området der penis og # 8217; auksjon møtes for å stoppe deg å komme.

  En mer vanedannende metode er å kutte: Når du nærmer deg deg veldig mye til utløsningen, stopper du fortsatt når du kommer til å komme.

  Kant har opprinnelse som en medisinsk behandling for folk som eksperimenterer L’Premature Ejakulation. I dag praktiserer mange mennesker det og støtter fordelene.

  Hvordan ejakulere sjeldnere i andre øyeblikk

  Du vil ejakulere mindre generelt?

  Prøv Kegels øvelser. De kan ta deg Bedre kontroll av bekkenbunnsmuskler for å unngå ejakulere.

  Hva skjer med sperma som ikke er frigjort fra kroppen

  Ikke ejakulere veldig i disse dager? Ikke noe problem: Sperm som ikke er ejakulert bare de er reabsorbert i kroppen din, eller ejakulert ut av kroppen din i løpet av en nattsutslipp.

  Du kan tenke på & # 8220; våte drømmer & # 8221; Som noe skjer når du er en tenåring. De kan skje når som helst i livet ditt.

  Ejakulasjonen påvirker også seksuell funksjon, fruktbarhet eller ønske.

  Ta bort

  Du skal ejakulere for en PO & # 8216;? Greit! Unngår utløsningen er ikke usunn.

  Til tross for det som tyder på forskningen, er det svært få bevis på at mye for å forhindre prostatakreft.

  Du er velkommen til å gå videre som du vil, uansett hva ditt siste spill er.