Hvor lang tid tar det å tanes trygt i solen? Forslag, forholdsregler

Del på Pinterest

Det er risiko knyttet til brunbrun og soling og allsidig eksponering for solen, men noen mennesker fortsatt tan fordi de foretrekker utseendet på huden eller elsker brunfargen som en hobby.

Hvis du bestemmer deg for å tan solen, kan du redusere noen risiko ved å lære å tanning deg selv raskt. Fortsett å lese for å finne ut hvor lang tid det tar å tan og hvordan du reduserer risikoen.

Hvor lang tid tar det å tan alle’åpen?

Du kan brenne deg selv eller tan deg selv på bare 10 minutter hvis du ikke bruker solkrem med SPF (Solar Protection Factor). De fleste Tannes innen få timer.

Noen ganger vil du ikke se’tanning. Som svar på # 8217; soleksponering, produserer huden melanin, som kan ta tid. Dette endrer til slutt hudfarge.

Hvor lang tid tar det å tan alle «åpent vil avhenge av typen hud og klimaet der du tan. For eksempel, vurder to personer som sitter på en strand: en med lett hud og # 8217; andre med mørkere hud. Den klare huden kan brenne seg selv mens de mørkere huden tannes (som fortsatt skader huden).

Sekund American Dermatology Academy, Hudfargen er en viktig indikator på det faktum at en person rystet eller solbrent.

Faktorer som påvirker brunfarge

Det er mange faktorer som påvirker tiden som trengs for å tan. Noen er knyttet til individet, og andre er knyttet til klimaet hvor du tar solen. Her er seks faktorer som påvirker brunfarge:

 • Solens stråler er sterkere på Høyere høyder, som kan akselerere brunbrunten og brenningen.
 • Folk med mørkere hud vil tan raskere fordi de har mer melanin i huden. Dette kan få dem solbrent mer fordi solen utløser celler kalt melanocytter for å produsere melanin, noe som gjør huden mørkere.
 • Våte klima har mer fuktighet i # 8217; luft, som kan forhindre at brunbrunet fading og kan akselerere brunbrunet.
 • Selv hjørnet av solen og dagen og # 8217; tid på dagen er viktig. Mer i nærheten av Equator, jo mer sannsynlig du tan eller Scotti.
 • Pluss solens eksponering er rettet uten avbrudd ALL’skygge, større er sjansene for brenning eller brunfarge.
 • L’SPF av en solkrem kan påvirke mengden soling, og jo større SPF, mer tid du burde ha før du begynner å brenne. For eksempel beskytter en SPF på 30 huden din 30 ganger mer enn hvis du ikke har på deg noe.

Tips til Tan raskere

Hvis du er interessert i brunbrun, kan læring til brunfarge raskere redusere tiden du trenger å bruke i solen, og dermed redusere de skadelige strålene.

Husk at å få en Base Tan & # 8221; Det er ikke redusert din risiko av brannsår eller annen skade på huden. Videre er sunless tanning piller ikke trygge i henhold til Mayo Clinic og Mat og Drug Administration.

Her er seks forslag til en’raskere tan:

 • Exfolia før Dell’Tan slik at solbrunken ikke er feil.
 • Usane minst 1 oz sfp 30, som er ganske lavt for å tillate deg å sole deg, men ikke brenne deg raskt.
 • Det endrer ofte posisjon for ikke å brenne en del av kroppen din.
 • Spis mat som inneholder beta-karoten som gulrøtter som naturlig kan mørke huden naturlig.
 • Spis lycopen rik mat som tomater, Tomatkonsentratog vannmelon, som kan bidra til naturlig å bekjempe UV-stråler (men bør ikke erstatte SPF).
 • Tan mellom kl. 12.00 og 3: xnumx når UV-stråler er de sterkeste. Men dette øyeblikket av dagen er også den farligste og skadelige for huden din. Vær forsiktig i denne perioden.

Et notat på solsenger

Tanning senger er veldig skadelige og bør unngås. En innendørs tanningssesjon kan øke risikoen for å utvikle melanom av mye 20 prosent.

Tanning senger utsetter kroppen på høye nivåer av UVA-stråler som er koblet til hudkreft. L’International Cancer Research Agency (IARC) Dell’Verdens helseorganisasjon klassifiserer tanning senger som Karsinogen.

Du kan få utseendet på en’tanning å få en’spray tan eller bruke en tanning lotion som inkluderer DHA.

Andre tanning risiko

L’Tan innebærer risiko, spesielt hvis du ikke bruker solkrem. Selv når du bruker SPFs & # 8217, kan UV-stråler fortsatt være skadelig. Risikoen knyttet til brunfargen inkluderer:

Ta bort

Tiden som trengs for TAN, avhenger av flere faktorer, inkludert hudfarge, klima og hvor nært du er i nærheten av & # 8217;. De fleste turiserer innen 1 eller 2 timer i solen.

Det er viktig å huske at begge brenner at soling kan ta litt og # 8216; tid til å fikse, så hvis du ikke ser fargen umiddelbart, betyr det ikke at du ikke får noen farge eller du bør bruke en lavere SPF.

Enhver type tanning har risiko, inkludert hudkreft. Hvis du bestemmer deg for å tan alle / # 8217; åpen, gjør det i en kortere periode, kan redusere risikoen for skade. Husk å ha på seg en solkrem med en SPF på minst 30 og drikk rikelig med vann.

Tanning senger er klassifisert som kreftfremkallende og gir en svært høy dose UVA stråler, som er veldig skadelige og bør unngås.