Hvor lang tid tar det sperma for å regenerere? Forslag til produksjon

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hvor lang tid tar det?

Produsere cum daglig, men krever en komplett syklus av cum regenerering (spermatogenese) Ca 64 dager.

Spermatogenese er den komplette produksjonen og sædmodningssyklusen. Det gir stadig til at cum-kroppen kan reise gjennom skjeden opp til et ikke-befruktet egg i eggstokkene til en kvinne til å bli gravid.

Fortsett å lese for å lære mer om hvor ofte kroppen din vil gjenopprette sperma, hva som skjer i kroppen din for å gjøre det mulig å produsere sæd, som du kan bidra til å holde sperma sunt og mer.

Hva er sædproduksjonsgraden?

Dine testikler produserer hele tiden ny sæd i spermatogenese. L’hele prosessen krever Ca 64 dager.

Under spermatogenese gjør testiklene Flere millioner spermatozoa om dagen & # 8211; ca 1500 per sekund. Ved slutten av en komplett syklus av sædproduksjon kan du regenerere opptil 8 milliarder spermatozoa.

Dette kan virke overdreven, men utgivelser overalt Fra 20 til 300 millioner spermatozoa I en ml sperma. Kroppen din opprettholder et overskudd for å sikre at det er en ny aksje for unnfangelse.

Hva er syklusen for sædproduksjon?

Cum-regenereringssyklusen inkluderer:

1. Divisjonen av spermatozoa diploider i apploid spermatider som kan bære genetiske data.

2. Modningen av sæd i testiklene, særlig i halvtynne tubuli. Hormoner hjelper spermatider gjennom denne prosessen til de blir spermatozoa. Spermen forblir så i testiklene til de er nesten modne.

En moden sæd har et hode som inneholder genetisk materiale og en kø for å hjelpe sæd å reise gjennom den kvinnelige kroppen for befruktning.

3. Spermbevegelse i # 8217; epididal, et rør forbundet med testiklene som lagrer sædceller. L’Epididal beholder sæd opp til # 8217; ejakulasjon. Dette er også poenget der Spermatozoa kjøper motilitet eller evne til å bevege seg. Dette gjør at de kan reise når de slippes ut i seminalvæsken (sæd) under utløsning.

Hva betyr dette for meg?

Befruktning er svært sannsynlig når du ikke har ejakulert fra en po & # 8216;. Konstant sædregenerering fyller den friske sperma-epididalen. Lengre akkumuleres, desto større er antall spermatozoer i en enkelt utløsning.

Hvis du og din partner prøver å bli gravid, vent noen dager mellom ejakulasjoner kan øke sjansene for unnfangelsen.

Du kan ytterligere øke din evne til å avstå fra # 8217; ejaculation uken før eller # 8217; eggløsning av partneren din. Dette vil maksimere antall spermatozoer under det mest fruktbare vinduet til partneren din.

D’Andre deler, hyppigere Ejakulasjoner kan redusere antall spermatozoer i en enkelt utløsning. Dette kan hjelpe deg med å unngå å få partneren din gravid, spesielt hvis du stoler fra sex til slutten av eggløsning.

Hvordan forbedre sædhelsen

Sunnere er din sæd, Jo mer du sannsynligvis vil være fruktbar og gravid.

Bortsett fra kvantitet, eller hvor mange råvarer, er sædhelsen målt av:

  • Spermbevegelse (motilitet) Spermen må reise gjennom livmorhalsen, livmoren og egglederen til en kvinne før de kommer til ovuloen for befruktning. Motilitet måles basert på antall sæd på bevegelse, i hvert fall hvis du er fruktbar 40 prosent Din sæd er møbler.
  • Sperm form (morfologi). Spermatozoa burde ha lange køer og ovale formede hoder. Et større antall normale formesperier betyr å større muligheter å bli gravid med partneren din.

Prøv følgende for å sikre at sperma er produsert i tilstrekkelig høye mengder, så vel som med høy motilitet og vanlige former:

  • Tog. Forskere i en 2014 Studio Analyserte 433 cum prøver av 231 deltakere. De fant at menn gjør aktiviteter på og hevet vekter i ca. 3.2 timer i uken hadde de en sædtelling Opptil 42 prosent overlegen for menn som ikke har utøvd i det hele tatt.
  • Ta nok vitamin C og d i kostholdet ditt. EN 2016 studio på 200 menn fant at menn som mistet vekten og tok 1000 milligram (mg) av vitamin C-kosttilskudd til alternative dager, har sett en økning i antall spermatozoer og motilitet. Denne effekten var tydeligere da mennene mistet vekten. EN 2015 Studio Av 102 viste par at menns partnere med normalt vitamin D-nivå i blodprøver har opplevd høyere graviditet enn menns partnere med vitamin D-mangel, selv om det ikke er noen betydelige forskjeller i antall spermatozoer eller motilitet.
  • Ta nok lycopen. En 2014 studio antyder at forbruker fra 4 til 8 mg lycopen per dag kan bidra til å øke antallet og vitaliteten til Spermatozoa eller mengden sæd som bor i et gitt eksemplarer av sædceller. Lycopen er en antioksidant tilstede i mange frukter og grønnsaker.
  • Begrenser mengden røyk. EN 2015 Gjennomgang av 33 studier som dateres tilbake til 1982, bemerket de at røyking har hatt en bemerkelsesverdig effekt på kvaliteten på sæd og sæd-funksjon, spesielt i normalt fruktbare menn.
  • Begrenser alkoholinntaket. EN 2014 Studio av 1.221 menn fant at jo flere menn drakk, jo mer produserte de spermatozoa av uregelmessig form. Forskere har også lagt merke til et bånd mellom drikking og lav testosteronnivå, som kan påvirker også fruktbarhet.
  • Bruk undertøy og brede kjoler. Testiklene er langt fra kroppen slik at de forblir mellom 35 og 37 ° C (fra 95 til 98.6 ° F), som er kaldere enn kroppstemperatur. Dette er det optimale miljøet for sædproduksjon. Bruk intimt undertøy, jeans eller tette bukser skyver testiklene mot kroppen din og øker temperaturen, som kan føre til Sperm å miste motilitet og vitalitet.

Hvordan øke mulighetene for unnfangelsen for deg og din partner

Hvis du og din partner prøver å bli gravid, kan du kanskje:

Bunnlinjen

Kroppen din produserer fersk sæd hver dag, og gnistforsyningen din er gjenopprettet minst hver dag 64 dager. Dette garanterer at en tilstrekkelig tilførsel av sæd er tilgjengelig på et gitt tidspunkt.

Kvaliteten og mengden av sæd er påvirket av kosthold og livsstil. Å spise godt, hold deg aktiv og unngå usunn oppførsel for å holde sperma så sunn som mulig.