Hvor lang tid gjør planten blødning? Farge, kramper og mer

Hvor lenge varer det?

Plant blødning er en type blødning som kan forekomme i begynnelsen av graviditeten. Noen leger mener at plantenblødningen oppstår når et embryo pinner til livmorfinishen. Men ikke alle vil oppleve blødning eller spotting på & # 8217;.

Plant blødning er generelt lett og kort, bare noen få dager er verdt. Oppstår vanligvis 10-14 dager Etter unnfangelse eller rundt perioden av din ubesvarte periode. Imidlertid har den første vaginale blødningen blitt rapportert når som helst åtte uker gravid.

Spotting er også vanlig før’Start av en menstruasjonsperiode. Så, din blødende graviditet er korrelert? Her er noen ekstra identifikatorer, andre symptomer på tidlig graviditet for å holde D’øye og notater på når du ser en lege.

Hva det ser ut som?

Plant blødning kan vises som et lite sted og # 8211; Blod som vises når du rengjør / # 8211; eller en lett og konstant strøm som krever et lett belegg eller vattpinne. Blod kan eller kan ikke blandes med cervical slim.

Du kan se en rekke farger avhengig av hvor lenge blodet har tatt for å komme seg ut av kroppen:

Pass på at du legger merke til fargen og konsistensen, så vel som frekvens, blødning. Dette er detaljene du vil dele med legen din for diagnose.

Planteblødningen diagnostiseres gjennom en slettingsprosess. Dette betyr at legen snart vil utelukke andre mulige årsaker til blødning, for eksempel polypper.

Hvis sterke blødninger eller blodpropper oppstår, kontakt legen din umiddelbart. Dette kan være et tegn på en tidlig spontan abort.

Andre symptomer på tidlig graviditet

Fargen og konsistensen av planteblødning kan variere fra person til person og graviditet til graviditet. Men hvis du tror du er gravid, er det andre symptomer du kan se.

Hyppig vannlating, tretthet og kvalme er noen av de første symptomene på graviditet. Brystet ditt kan også bli ømt eller hovent på grunn av hormonelle endringer som oppstår umiddelbart etter unnfangelsen.

Andre symptomer på graviditet inkluderer:

De første symptomene er ikke alltid den beste indikatoren for graviditeten din. Noen kvinner vil ha alle disse symptomene selv når de ikke er gravid, og andre kan ikke ha noen av disse symptomene selv om de er gravide.

En av de mest pålitelige symptomene er en savnet menstruasjonsperiode. Men hvis syklusene dine er uregelmessige, kan det være vanskelig å si om du virkelig mistet syklusen.

Hvis du tror du har hoppet over en syklus, eller hvis du finner andre uvanlige symptomer, kan det være på tide å ta en graviditetstest hjemme. Du kan også ta en graviditetstest på legen din.

Når skal du ta en graviditetstest

Graviditetstest Produsenter hevder at graviditetstester hjemme er i høyden 99 prosent korrekt. Testene kan oppdage det menneskelige korizika (hCG) gonadotropin graviditetshormon så snart den første dagen i din ubesvarte periode, noen ganger før.

Dette hormonet dobler konsentrasjonen hver to eller tre dager Alle’Start av graviditet. Hastigheten som du kan være positiv eller negativ, avhenger av sensitiviteten til testen din, og hvor lenge den har gått siden embryoen har blitt implantert alle’livmor interiør;.

Jo mer du nærmer deg begynnelsen av din normale menstruasjonssyklus, mindreårige er sjansene for å ha en falsk negativ på en graviditetstest. Du kan vurdere testen hvis perioden er sen eller hvis du har mange tidlige graviditetsskilt. For en mer pålitelig lesning, vurder venter på en uke etter syklusen starter.

Hvis du ikke er sikker på resultatene, kan du også be om en blodgraviditetstest gjennom legen din. HCG-konsentrasjoner når blodet før urinen; urin, så en blodprøve kan gi et positivt resultat før en urinundersøkelse.

Snakk med legen din

Det er viktig å informere legen din når spotting eller blødning oppstår, uavhengig av om du er gravid. Selv om en liten blødning All’begynnelsen av graviditeten betyr ikke nødvendigvis noe negativt, bør du fortsatt konsultere en lege for å være trygg.

Hvis du får en positiv domicile graviditetstest, gjør du en avtale med legen din. De kan bekrefte testresultatet og diskutere alternativene for familieplanlegging. Dette kan bety navigering i # 8217; prenatal assistanse eller diskutere valg.

Uavhengig av hva du bestemmer, kan legen din komme i kontakt med støtte ressurser og svare på eventuelle spørsmål du kan ha.