Hvor er det best å kjøpe briller på nett?

Hvor lang tid tar det før man får briller?

Glass skal slipes til din styrke og passe inn i ditt valg av ramme. Dette er håndverk! Derfor kan det ta mellom 7 og 14 dager før du får brillene sendt hjem til deg.

Hvor lang tid tar det å få briller fra Synsam?

Leveringstiden er 2-4 virkedager. Varer som ikke er på lager ved bestilling sendes innen 4-7 virkedager. Vi anvender felleslevering og leverer alle ordrer samlet. Mindre leveranser, som for eksempel linser, sendes som brevpost som henges på døren.

Hvor er det billigst å ta synstest?

Den klart billigste synsundersøkelsen får du hos Synsam, til 395 kroner. Hos Interoptik må du ut med 1090 kroner for å få undersøkt synet ditt, altså nesten tre ganger så mye.

Hvor er det billigst å kjøpe briller?

Spar opptil 90 prosent på briller
Billigste briller Innfatning + glass Innfatning + progressive glass
ExtraOptical 79,- 469,-
Brilleland 199,- 500,- eks. innfatning
Specsavers 295,- 795,-
Favoptic 295,- 885,-

4 weitere Zeilen

Er SmartBuyGlasses trygt?

Hos SmartBuyGlasses är onlineshopping helt säkert och riskfritt med vår returrätt och pengar-tillbaka-garanti.

Er Misterspex trygt?

Mister spex er sertifisert av trygg e-handel, hvilket innebærer at det bruker markedets beste betalingsløsning som gjør at du som kunde kan være sikker på at det er trygt å handle i nettbutikken.

Hvordan lese en brilleseddel?

Dersom du har felt som er tomme, har verdien 0 eller NONE, skal du ikke fylle inn verdier i dette feltet ved bestilling. Seddelen er delt inn i høyre (OD) og venstre (OS) øye. OD er den latinske forkortelsen for oculus dextra (høyre øye), og OS er forkortet oculus sinstra (venstre øye).

Hvor ofte kan man få nye databriller?

Vi får også spørsmål om arbeidsgiver kan sette en grense for hvor ofte man kan få nye databriller, enten fordi databrillen er ødelagt eller ikke dekker behovet lenger. Her er det etter vår mening ikke mulig å sette en eksakt grense på f. eks. 3 år, fordi behovet kan endre seg.

Hva er en Linseseddel?

Denne verdien angir størrelsen på synsfeilen din med en pluss- eller minusverdi. En negativ verdi forteller at du er nærsynt mens en positiv verdi betyr at du er langsynt. Basiskurven beskriver linsens krumning.

Hvem eier Brilleseddelen?

Både Skarderud i Forbrukerrådet og Gjedrem i Forbrukertilsynet sier at du kan be optikeren om en kopi av brilleseddelen etter endt synstest. Ifølge Forbrukerådet, finnes det ingen egne regler for hvem som egentlig «eier» informasjonen i brilleseddelen – men at det er god service å gi ut brilleseddelen til kunden.

Har man angrerett på briller?

Du har ikke angrerett på noe som er spesiallaget utfra dine valg, som briller. Med garantert fornøyd har du angrerett i 90 dager for briller, så kontakt kundeservice eller nærmeste Specsavers-butikk i Norge.