Hvor blomstrede teoriene til plottet på vaksiner i min lille by

Del på PinterestIllustrasjon av Ruth Basagoitia

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Første gang jeg skammet meg for ikke å ha blitt vaksinert, var jeg i det andre året på college.

Mens jeg var rundt med venner en ettermiddag, sa jeg at jeg ikke hadde de fleste av mine vaksiner. Min venn lanserte meg en titt. Tonen i hans påfølgende ord straffer og la meg forvirre.

& # 8220; Deretter er foreldrene dine som religiøse fanatikere?& # 8221;

Vi var ikke i det hele tatt religiøse. Verken fanatikere. Jeg åpnet munnen min for å forklare meg, men jeg visste ikke hvor jeg skulle begynne.

Vekk fra resten av verden

I huset der jeg vokste opp, tok vi ikke advant, og vi brukte ikke lotions, alt i et forsøk på å unngå kontakt med giftige kjemikalier. Vi streber etter å leve så naturlig som mulig.

Mange familier i vårt landlige samfunn har valgt å ikke vaksinere. Og vi gjorde det fordi vi ikke stolte på myndighetene som fortalte oss at vi skulle ha. Vi trodde at moderne medisin, sammen med mye tradisjonelt liv, var ødelagt av mye penger.

Så vi bodde i skogen. Selvfølgelig var bussturen til skolen i gang en’nå og 30 minutter, men der ute virket tryggere. The & # 8220; Real World & # 8221; Det var fullt av ukjent.

Om hver uke Om min mor tur en by for å handle og ga meg et passasje hjem fra skolen. Det var fantastisk fordi bilen reise var kortere, nærmere en’nå, men også fordi jeg likte å være alene med min mor.

Min mor er en voracious student. Fortær bøker og vil diskutere noe emne med noen person, snakke med hendene hele tiden. Det er en av de livligste menneskene som vet.

Under en reise hjem fra videregående skole forklarte han hvorfor min bror og jeg ikke har mottatt de fleste av våre barnslige vaksiner. Han sa at vaksinene inneholdt alle slags toksiner, og mange hadde ikke blitt testet grundig. Det var spesielt bekymret for kvikksølv. Big Pharma eksperimenterte på oss og tjente milliarder i prosessen.

En kultur av plotteoriene

TIL 2018 Studio Han oppdaget at 5,323 personer intervjuet, skeptiske på vaksiner var høyere i konspirasjonsfortanding om enhver annen personlighet.

Ser tilbake til mitt miljø D’barndommen, jeg kunne ikke være mer D & # 8217;.

I tredje media har vår lærer tildelt oss & # 8220; den mystiske dalen & # 8221;. Dekselstatene: Fantastiske UFOs virkelige historier, dyreforluiliteter og uforklarlige fenomener & # 8221;. Vi jobbet på detaljene i denne boken i uker, som om det var A’arbeid D’litterær kunst.

På 13, tenkte jeg ikke mye på hvorfor vi ble lært en bok på # 8220; ekte & # 8221; UFO-historier. I min by snakket vi om plotteorier i måten folk gjør tid. Det var et emne vi alle hadde til felles.

Så overbevisningen om at regjeringen bevisst distribuerte giftige vaksinasjoner ikke var mye fra vår dag i dag. Faktisk fulgte han perfekt til vårt bilde av samfunn og lokalsamfunn utenfor byen vår.

Igjen bodde jeg i midten av ingenting. De fleste voksne i mitt liv jobbet i # 8217; bygningen eller i få servicearbeid tilgjengelig i vår by på 350 personer.

Familien min skrek økonomisk, som bodde i det minste, uten å spare en krone. Hver dag våknet foreldrene mine for samme kamp: Du er i tråd med regnskapet og sørger for at barna har alt de trenger.

Deres økonomiske kamp ble fremmedgjort og bidro til deres visjon i verden. Vaksinasjoner så ut som den umpttende forespørselen om et selskap som til slutt ikke hadde i tankene våre beste interesser.

Det er Undersøkelser Foreslå følelser av fremmedgjøring favoriserer konspirert tenkning. Når noen føler seg å bli truet, eller gruppen som den tilhører, vender seg til eksterne krefter for å forklare din offer.

Tro at det er et nettverk av falske krefter som holder deg, er en måte å gi mening til en tilsynelatende urettferdig verden. Og det var lett for folk, som de av min lille by, tror at legene gjorde en del av dette nettverket.

Som mange mødre, opplevde min mor den følelsesmessige vekten av å vokse meg og min bror. Da vi dro til legen, var det deg å ta oss. Og mer enn en gang ba han en lege om å avvise hans bekymringer.

Hvordan tiden jeg hadde lungebetennelse.

Jeg var 13 og syk som jeg aldri har vært. Min mor tok meg til vår lokale klinikk, og til tross for hennes insistering, trakk legen oss av. Han sendte meg hjem uten narkotika, og sa at det var et virus som ville ha gått i et par dager.

I de følgende 48 timene fortsatte jeg å bli syk. Min mor sov ved siden av meg, noe som gjorde meg en svamp noen få timer for å holde meg frisk. Etter den andre natten tok han meg til sykehuset.

Legen ga meg en titt som en titt og koblet meg til en drypp.

Min erfaring er bare et eksempel på en distressende trend i medisin

Forskning & # 8211; Undersøkelser og # 8217; erfarne erfaring viser at kvinners erfaringer tas mindre alvorlige enn mennene. En studie Han oppdaget at kvinner vanligvis står overfor ulikheter i # 8217; hjelp til menn ved hjelp av helsesystemet, inkludert feil diagnoser, feilaktige og uprøvde behandlinger, avskedigelse og diskriminering.

Andre studier viser også at selv om kvinner dør oftere enn hjertesykdom enn menn, er de fortsatt Under-representert i kliniske studier Og underleverandør.

Det er også vanlig at foreldre som er skeptiske på vaksiner føler seg uhørt og avvist av deres helsepersonell. Og bare en ubehagelig opplevelse kan presse folk som er likegyldige på vaksiner for å utdype sin skepsis.

Kacey C. Ernst, PhD, MPH, Han er en lektor og direktør for epidemiologi-programmet ved Universitetet i Dell’Arizona Mel og Enid Zuckerman College of folkehelse. I sitt arbeid snakker han ofte med foreldrene som har tvil om vaksiner.

Husk en mor hvis doktor L & # 8217, han avbrutt da han uttrykte bekymring for sin sønns vaksinasjon.

& # 8220; Følte virkelig mangel på respekt & # 8221; sier Ernst. «Så han forandret sine leger til en naturopath. Og denne naturopathen har motløs vaksiner & # 8220;.

Et av problemene med vaksiner er at folk behandler medisin som en overbevisning. Og derfor velge eller se leger som representanter for overbevisningen.

Derfor, måten som en person føler seg mot legen sin (kanskje de er harde eller nedlatende), informerer sin generelle beslutning om å tro på moderne medisin eller å flytte til en naturopath.

Men medisin er ikke en tro. Medisin er resultatet av vitenskapen. Og vitenskap, hvis utført riktig, er basert på en systematisk metodikk for observasjon og eksperimentering.

I en Atlanterhavsartikkel Grunnen til at tro på vitenskapen er ulik sammenlignet med troen i religion, Paul Bloom, professor i psykologi i Yale, skriver: «Vitenskapelig praksis har vist seg å være utrolig kraftig i å avsløre den overraskende strukturen nedenfor som vi lever» 8221;.

Del på Pinterest

I virkeligheten er det ingen vitenskapelig bevis på at spor av kvikksølv i noen vaksiner forårsaker skade. Det er sannsynlig at min mors bekymring har oppstått fra en Beslutning 1999 Fra US Food and Drug Administration for å fjerne kvikksølv fra alle produkter som styres.

Denne avgjørelsen, som bare har påvirket vaksiner indirekte, støttet eksisterende frykt for at vaksiner inneholdt usikre materialer.

Som for interessen til Big Pharma for vaksinemarkedet? I virkeligheten er det mye mindre lønnsomt enn man kanskje tror. Noen selskaper faktisk tape penger På deres vaksinasjonsprogrammer.

Helt ærlig, vaksiner er en av de vanskeligste tingene å involvere farmasøytisk industri i utvikling fordi det ikke er en fortjenestemargin så stor som det er ting som Viagra eller en kur for baldness & # 8221; sier Ernst. & # 8220; å bytte fra & # 8221; Åh, vi har denne forbindelsen som kan fungere og lisensen kan ta fra 10 til 15-20 år & # 8221;.

Til slutt tok det ikke lang tid å overbevise meg om at vaksinene var trygge

Jeg leser i mitt høyskolebibliotek da jeg møtte begrepet & # 8220; anti-vaxxer & # 8221;. L’element detaljert myter som driver anti-vaksinasjonsbevegelsen, sammen med tester som har avvist hver av dem.

Det var min første introduksjon til faktaene.

Denne artikkelen forklarer hvordan den beryktede studien av Andrew Wakefield som koblet til vaksinen autisme har blitt raskt diskreditert på grunn av alvorlige prosessfeil. Siden da klarte tusenvis av studier til å replikere sine funn. (Likevel forblir Wakefield-studien et populært referanse blant motstandere til vaksiner.)

Men det som slo meg mest, var det bredere punktet til forfatteren: I medisinets historie, har få resultater gitt selskapet sterkere enn vaksiner. Takket være A’globalt initiativ på vaksiner i løpet av årene, har vi dischaved kopper, en sykdom som drepte en tredjepart av folk som smittet.

Skjebnens ironi, # 8217; enorm suksess av vaksiner har gjort det enkelt for noen glemmer fordi de var så viktig alle & # 8217;.

L’nå beryktet Measles epidemi på Disneyland I 2015 har han smittet 125 personer, hvorav 96 var ikke vaksinert eller hvis vaksinasjon ikke ble dokumentert.

Vi ser ikke [Il Morbillo] som i årene og # 8216; 1950 & # 8221; sier Ernst. & # 8220; uten den historien og de tingene som sammenligner oss i ansiktet, er det lettere for folk sier nei til en vaksine & # 8221;.

Den ubeleilige sannheten & # 8211; En sannhet at min egen familie ikke har anerkjent & # 8211; Det er at det ikke vaksinerer truende livet til mennesker.

I 2010 døde 10 barn av Pertussis i California, rapporter Statlig tjenestemenn. De 9.000 tilfellene av disse «8217; år var den mest rapporterte i staten i 60 år. Enda mer enn reflekterer: Estimater av sentre for sykdomskontroll og forebygging (CDC) mellom 12.000 og 56.000 mennesker I USA dør de hvert år med innflytelse.

Vaksiner i # 8217; Age D’Gold of Alternative Medicine

Det var 2005 da min mor fulgte meg hjemme og snakket med vaksiner. Nå er det 2018 og alternativ medisin har blitt mainstream.

Gwyneth Goop Paltrow & # 8211; Et overdådig markedsføring merke basert på markedsføring i stedet for på vitenskapen & # 8211; Det er verdt $ 250 millioner. Mens Paltrow-logoen ikke tok stilling på vaksiner, start på dette året; år l’Fast en årsak fra $ 145.000 For å gi indikasjoner på ubegrunnet helse. Selv deres partnerskap med Conde Nast har oppløst når Goop Magazine Han overgikk ikke fakta verifikasjonstest.

Mange alternative medisinpraksis er uskadelige. At saltlampen sannsynligvis ikke forbedrer humøret ditt, men det gjør ikke engang vondt.

Men den bredere holdningen vi kan velge og velge vitenskapen for å tro på er en glatt skråning. En som kan føre til flere følge vedtak om mer enn oss selv, hvordan du velger å ikke vaksinere.

Ernst innrømmer at skepsis på vaksiner vokser, men han er selvsikker. I sin erfaring, den radikale siden av bevegelsen & # 8211; De som har sinnet er uforanderlige & # 8211; Det er et vokal minoritet. Han mener at de fleste kan nås.

Du kan nå de som er på gjerdet ved å gi dem en bedre grunnleggende forståelse av hvordan vaksiner fungerer «8221; sier.

«Vaksiner hjelper din naturlige immunitet. Utsette det til en variant av et virus eller en svakere bakterie enn den virkelige, kroppen din lærer og er bedre rustet til å bekjempe en «8217; infeksjon i virkeligheten. Ja, sjeldne bivirkninger kan forekomme. Men generelt er [vaksiner] mye tryggere enn å trekke den samme sykdommen & # 8220;.

Jeg har nylig fortalt min mor som hadde mottatt mange av vaksinene jeg savnet som barn. Hun svarte svakt: & # 8220; ja, det var sannsynligvis en god idé.& # 8221;

I det øyeblikket ble jeg overrasket over hans nonchalance. Men nå tror jeg jeg forstår.

Som en mor til små barn var det ekstraordinært skremt til ideen om å ta en beslutning som ville forårsake meg og min bror en permanent skade. Av denne grunn har den ofte utviklet radikale og lidenskapelige meninger.

Men nå er vi voksne. Frykten som en gang slurret sin dom tilhører fortiden.

Ginger Wojcik er monteringsassistent på Storist. Følg mer om jobben din Medium eller følg den opp Twitter.