Hvor allergi kan påvirke seksuell helse

Nysing, rennende nese, trengsel, tretthet og kløe, rive er allergi symptomer som kan få en person til å føle seg som en sexy person.

Folk kan ikke vurdere hvordan allergier kan påvirke seksualiteten. En studere rapporterte at mange mennesker har hevdet at deres symptomer på allergi negativt påvirker deres sexliv.

Det er noen hovedfaktorer forårsaket av allergier som kan påvirke en persons sexliv.

Tretthet knyttet til allergi

Noen ganger allergi symptomer som overbelastning forårsaker mangel på søvn, så vel som noen rusmidler for allergi. Ikke nok søvn påvirker også nervesystemet, som styrer evnen til å opphisse seksuelt.

Uansett årsak, kan søvnmangel bare gjøre deg for trøtt for sex.

Redusert følelse av bruksfølelsen

En av de tingene som får folk til å føle seg tiltrukket av sine partnere og setter det på «8217, riktig humør for sex er feromoner. Dette er kjemikaliene som er utstedt av kroppen som induserer folk til å tiltrekke seg potensielle seksuelle partnere.

Nesen lukket som begrenser lukten, vil forhindre at noen henter færomonene til andre mennesker. Dette i sin tur kan påvirke deres sexliv.

Andre symptomer

Har kløe, rive eller måtte avbryte ofte l’seksuell aktivitet for å behandle nesen som Cola kan gjøre noen ganske vanskelig for å unngå seksuell aktivitet.

Forbedre allergiske symptomer og sexliv

Allergier relaterte symptomer kan redusere seksuell lyst og hindre deg i å komme inn i humøret. Den gode nyheten er imidlertid at det er tiltak du kan påta seg for å hjelpe deg med å holde allergiene dine under kontroll og gå tilbake til vei for et lykkelig og tilfredsstillende sexliv.

Du kan trenge litt & # 8216; av arbeid og kreativitet, men du kan også finne ut at det til slutt er verdt det.

Først av alt, som for enhver medisinsk tilstand, er konsultasjon med legen nødvendig. Det er godt å rapportere eventuelle endringer i # 8217; seksuell aktivitet forbundet med allergi. Informer legen din kan gi deg L’mulighet til å utforske mulige behandlinger.

Det er flere behandlingsalternativer for å kontrollere symptomene på # 8217; allergi.

Sub-tips til en allergisk test

Rådfør deg med et allergære. Når skyldige er identifisert, kan det være mye lettere å lage en plan D & # 8217;.

Ikke-søvnige stoffer

Drowance Drugs er tilgjengelig på medisinsk og benk resept. Disse formuleringene kan bidra til å forhindre fitness knyttet til allergi.

Grense l’eksponering for allergener

Vanlige allergener inkluderer:

  • Pulvermidd
  • pollen
  • Kjæledyr hår

Unngå disse allergene kan hjelpe deg med å håndtere symptomer.

Monitor Pollen Count

Overvåking av pollen tellingen, vil du være klar over når du lukker vinduene og slår av klimaanlegget;. Disse handlingene kan bidra til å redusere symptomene når teller er høye.

Hold dyrene ut av soverommet

Mange kjæledyrseiere er allergiske mot kjæledyrhår, men la dyrene sove i sengene sine. Hvis du har et kjæledyr, prøv å holde det vekk fra sengen eller ut av soverommet helt.

Hold sengen ren

Vask sengetøyet i varmt vann regelmessig for å holde soverommet et miljø fri for allergener og for å fremme et seksuelt liv uten støvmidd. Prøv også å erstatte puter regelmessig.

Hold pollen vekk fra deg

Når du kommer hjem, la klærne dine stå på døren slik at pollen ikke spores hjemme. Kanskje det blir kreativt og finne en måte å gjøre det sexy. Du kan vurdere å kle på deg og deretter ta en dusj med partneren din.

Planlegg på forhånd

Få en antialtgisk medisin ca 30-40 minutter før du har sex for å sikre at du begynner å jobbe på forhånd.

Fremfor alt forblir det utdannet og kommuniserer med seksuelle partnere. Mange innser ikke engang at deres allergier forårsaker nedgangen i deres sexliv. Forstå symptomene på # 8217; allergi kan gjøre det lettere å bekjempe noe problem.