Hvitløk og sur refluks: Det er trygt?

Hvitløk og sur refluks

Acid reflux oppstår når magesyren strømmer til # 8217; tilbake i spiserøret. Denne syren kan irritere og antennes jakken til spiserøret;. Noen matvarer, som l’hvitløk, kan gjøre dette skje oftere.

Selv om hvitløk har mange helsemessige fordeler, anbefaler legene generelt ikke å spise hvitløk i tilfelle syre refluks. Men ikke alle har samme mat utløsere. Det som slår en person med sur refluks, kan ikke påvirke deg.

Hvis du er interessert i å legge til hvitløk til kostholdet ditt, bør du snakke med legen din om enhver tvil du kanskje har. De kan snakke om eventuelle potensielle farer og hjelpe deg med å avgjøre om dette er en utløsende faktor for tilbakeløpet ditt.

Hva er fordelene med’hvitløk?

fordeler

 • L’hvitløk kan senke kolesterolet.
 • L’Hvitløk kan også redusere risikoen for noen typer kreft.
 • Folk brukte hvitløk i medisin i tusenvis av år. Det er et populært middel for hypertensjon, høyt kolesterol og hjertesykdom.

  Pæren ser ut til å ha en positiv effekt på blodårene og kan også fungere som en antikoagulant. Det kan redusere risikoen For noen mage og kolon tumorer.

  Disse egenskapene kommer hovedsakelig fra Zolfo Allicina-forbindelsen. L’Allicina er den viktigste aktive forbindelsen av hvitløk.

  Videre forskning er nødvendig for å avgjøre om det er solid medisinsk grunnlag for disse foreslåtte fordelene. Begrensede søk er tilgjengelig på’eksistensen av et direkte forhold mellom hvitløkforbruk og symptomene på syre refluks.

  Risiko og advarsler

  MOT

 • L’hvitløk kan øke magebrennende risiko.
 • Hvitløk kosttilskudd kan fluidifisere blod, så du bør ikke ta dem sammen med andre antikoagulanter.
 • De fleste kan spise hvitløk uten å ha bivirkninger. Hvis du lider av syre refluks, anbefaler legene generelt ikke å spise hvitløk.

  Uansett det faktum at det lider av sur refluks, innebærer forbruket av hvitløk en rekke mindre bivirkninger. Dette inkluderer:

  • mageknip
  • mageknip
  • Kropp og kropp lukt

  Siden forbruket av hvitløk er forbundet med mageforbrenning, antas det å øke sannsynligheten for halsbrann hos mennesker med sur refluks.

  Det er mer sannsynlig å forekomme bivirkninger, spesielt halsbrann, hvis du spiser rå hvitløk. L’Ekstra ansettelse, spesielt i høye doser, kan forårsake kvalme, svimmelhet og ansiktsrødhet.

  Hvitløktilskudd kan også fluidifisere blod, så de bør ikke tas i kombinasjon med warfarin (Coumadin) eller aspirin. Du bør også unngå å ansette hvitløktilskudd før eller etter operasjonen;.

  Behandlingsalternativer for syre refluks

  Tradisjonelt behandles syre refluks med benk-toppede legemidler som blokkerer magesyren eller reduserer mengden syre som produseres av magen. Dette inkluderer følgende:

  • Antacida, som tumorer, kan nøytralisere magesyren for rask lindring.
  • H2-blokkerne, som famotidin (pepcid), virker ikke så fort, men kan redusere produksjonen av syre opp til åtte timer.
  • Selv protonpumpehemmere, som omeprazol (Prilosec), kan redusere produksjonen av syre. Deres effekter kan vare opptil 24 timer.

  Mindre vanlig, leger foreskriver et stoff som heter Baclofen for å stoppe avslapping av esophageal sphincter. I noen tilfeller seriøse, kan leger behandle syre refluks med kirurgi.

  Bunnlinjen

  Hvis du har en seriøs syre refluks, er det bedre å unngå å spise mye hvitløk, spesielt i en rå form. Hvis du ikke vil gi opp hvitløk, samarbeide med legen din for å avgjøre om dette er et alternativ for deg.

  De kan råde deg til å konsumere små mengder hvitløk og registrere noen reaksjoner du måtte ha i en-ukers buen. Derfra kan du evaluere alle symptomene du har funnet og identifisere noen utløsende matvarer.

  Les videre: Acid Reflux Diet and Nutritional Guide »