Hvitløk og sur refluks: Det er trygt?

Hvitløk og sur refluks

Acid reflux oppstår når magesyren strømmer til # 8217; tilbake i spiserøret. Denne syren kan irritere og antennes jakken til spiserøret;. Noen matvarer, som l & # 8217; hvitløk, kan gjøre dette skje oftere.

Selv om hvitløk har mange helsemessige fordeler, anbefaler legene generelt ikke å spise hvitløk i tilfelle syre refluks. Men ikke alle har samme mat utløsere. Det som slår en person med sur refluks, kan ikke påvirke deg.

Hvis du er interessert i å legge til hvitløk til kostholdet ditt, bør du snakke med legen din om enhver tvil du kanskje har. De kan snakke om eventuelle potensielle farer og hjelpe deg med å avgjøre om dette er en utløsende faktor for tilbakeløpet ditt.

Hva er fordelene med & # 8217; hvitløk?

fordeler

 • L & # 8217; hvitløk kan senke kolesterolet.
 • L & # 8217; Hvitløk kan også redusere risikoen for noen typer kreft.
 • Folk brukte hvitløk i medisin i tusenvis av år. Det er et populært middel for hypertensjon, høyt kolesterol og hjertesykdom.

  Pæren ser ut til å ha en positiv effekt på blodårene og kan også fungere som en antikoagulant. Det kan redusere risikoen For noen mage og kolon tumorer.

  Disse egenskapene kommer hovedsakelig fra Zolfo Allicina-forbindelsen. L & # 8217; Allicina er den viktigste aktive forbindelsen av hvitløk.

  Videre forskning er nødvendig for å avgjøre om det er solid medisinsk grunnlag for disse foreslåtte fordelene. Begrensede søk er tilgjengelig på & # 8217; eksistensen av et direkte forhold mellom hvitløkforbruk og symptomene på syre refluks.

  Risiko og advarsler

  MOT

 • L & # 8217; hvitløk kan øke magebrennende risiko.
 • Hvitløk kosttilskudd kan fluidifisere blod, så du bør ikke ta dem sammen med andre antikoagulanter.
 • De fleste kan spise hvitløk uten å ha bivirkninger. Hvis du lider av syre refluks, anbefaler legene generelt ikke å spise hvitløk.

  Uansett det faktum at det lider av sur refluks, innebærer forbruket av hvitløk en rekke mindre bivirkninger. Dette inkluderer:

  • mageknip
  • mageknip
  • Kropp og kropp lukt

  Siden forbruket av hvitløk er forbundet med mageforbrenning, antas det å øke sannsynligheten for halsbrann hos mennesker med sur refluks.

  Det er mer sannsynlig å forekomme bivirkninger, spesielt halsbrann, hvis du spiser rå hvitløk. L & # 8217; Ekstra ansettelse, spesielt i høye doser, kan forårsake kvalme, svimmelhet og ansiktsrødhet.

  Hvitløktilskudd kan også fluidifisere blod, så de bør ikke tas i kombinasjon med warfarin (Coumadin) eller aspirin. Du bør også unngå å ansette hvitløktilskudd før eller etter operasjonen;.

  Behandlingsalternativer for syre refluks

  Tradisjonelt behandles syre refluks med benk-toppede legemidler som blokkerer magesyren eller reduserer mengden syre som produseres av magen. Dette inkluderer følgende:

  • Antacida, som tumorer, kan nøytralisere magesyren for rask lindring.
  • H2-blokkerne, som famotidin (pepcid), virker ikke så fort, men kan redusere produksjonen av syre opp til åtte timer.
  • Selv protonpumpehemmere, som omeprazol (Prilosec), kan redusere produksjonen av syre. Deres effekter kan vare opptil 24 timer.

  Mindre vanlig, leger foreskriver et stoff som heter Baclofen for å stoppe avslapping av esophageal sphincter. I noen tilfeller seriøse, kan leger behandle syre refluks med kirurgi.

  Bunnlinjen

  Hvis du har en seriøs syre refluks, er det bedre å unngå å spise mye hvitløk, spesielt i en rå form. Hvis du ikke vil gi opp hvitløk, samarbeide med legen din for å avgjøre om dette er et alternativ for deg.

  De kan råde deg til å konsumere små mengder hvitløk og registrere noen reaksjoner du måtte ha i en-ukers buen. Derfra kan du evaluere alle symptomene du har funnet og identifisere noen utløsende matvarer.

  Les videre: Acid Reflux Diet and Nutritional Guide »