Hvitløk og honning: Fordeler, bruksområder, oppskrifter og bevist bivirkninger

Del på Pinterest

L’hvitløk og honning har mange påvist helsemessige fordeler. Du kan nyte de gunstige egenskapene som bruker dem alene eller sammen. De kan tas som medisinske kosttilskudd eller legges til oppskriftene i deres naturlige form.

Noen former for honning og hvitløk kan være mer nyttig enn andre.

Fortsett å lese for å lære om helsemessige fordeler med hvitløk og honning, hvilke former som er best å bruke, oppskrifter for både og potensielle bivirkninger.

Eiendom på # 8217; hvitløk og honning

L’hvitløk og honning har blitt brukt i tradisjonelle medisiner rundt om i verden. Den viktigste sunne ingrediensen i hvitløk er allicin. Inneholder oksygen, svovel og andre kjemikalier som gir til antibakterielle og anti-sykdomsegenskaper hvitløk.

En lege å gjennomgå Se på at hakking eller knusing av kilene D’Fresh hvitløk frigjør mer allicin enn # 8217; bruk av hele kiler. Men L’hakket eller knust hvitløk kan raskt miste sine nivåer av allicin. For maksimal fordel anbefaler vi å bruke den friske hvitløk så snart som mulig.

Honning er naturlig rik Antioksidanter Kalt flavonoider og polyfenoler. Disse kjemikaliene bidrar til å bekjempe betennelsen (rødhet og hevelse) i kroppen. Dette kan bidra til å balansere immunforsvaret og forhindre noen sykdommer. Selv kjære har det antibakteriell, antiviral Og antifungal eiendom.

Fordeler for helsen til hvitløk og honning

Medisinsk forskning studerte helsemessige fordeler av helse og honning alene og i kombinasjon. Noen av forskningen er basert på uttalelser i hjemmelagde rettsmidler som har blitt brukt i hundrevis av år.

I tradisjonell etiopisk medisin er en type lokal honning brukt til å behandle respiratoriske problemer, hudinfeksjoner og til og med diaré.

L’hvitløk er tradisjonelt brukt til å behandle forkjølelse og hoste. Det sier også at forsterkninger immunforsvaret og bidrar til å lindre symptomene på astmaen. Tradisjonell arabisk medisin Anbefalt L’hvitløk for å behandle hjertesykdom, hypertensjon, leddgikt, tannpine, forstoppelse og infeksjoner.

Antibakteriell

Et laboratorium studere Han fant at hvitløk og en type honning kalt Tazma-honning var i stand til å stoppe veksten av noen typer bakterier.

Studien testet hver mat separat og som en blanding. Forskere fant at hvitløk og honning var begge i stand til å drepe bakteriene da de ble testet av seg selv. En kombinasjon av hvitløk og honning jobbet enda bedre.

Kombinasjonen av hvitløk og honning har bremset eller stoppet veksten av bakterier som forårsaker sykdommer og infeksjoner, inkludert lungebetennelse og en slags matforgiftning. Disse inkluderte Streptococcus lungebetennelse, Staphylococcus aureus og Salmonella.

Et annet laboratorium studere har vist at en kombinasjon av juice d’hvitløk og honning var til og med i stand til å stoppe typer bakterielle infeksjoner som ikke kan behandles med antibiotika.

Videre forskning er nødvendig for å finne ut om honning og # 8217; hvitløk har samme effekt mot bakterielle infeksjoner i menneskekroppen.

Antiviral

Noen typer honning har også kraftige antivirale egenskaper. Dette kan bidra til å kurere eller hindre forkjølelse, påvirkninger og andre sykdommer forårsaket av virus.

Et laboratorium studere funnet at manuka honning var i stand til å stoppe veksten av Dell & # 8217-viruset;. Forskere har konkludert med at honning, spesielt Manuka honning, jobbet nesten som antivirale stoffer mot dette viruset.

Hjertehelse

Flere kliniske og laboratorieundersøkelser undersøkte de mange helsemessige fordelene ved hjertet av hjertet av’hvitløk. De Mayo Clinic Bemerker at antioksidanter i honning også kan hjelpe deg med å beskytte deg mot hjertesykdom.

Ifølge en lege å gjennomgå, L’Hvitløk bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom og slag:

 • Senke høyt blodtrykk
 • Senke høyt kolesterol
 • Forhindre en’overdreven koagulasjon (blodfluidifisering)
 • Forhindre herdet eller stiv blodårer

En annen å gjennomgå Han fant at svovelmolekyler i # 8217; hvitløk kan også bidra til å beskytte hjertets muskler mot skade og gjøre blodkarene mer elastiske. Dette bidrar til å forhindre hjertesykdom, blodpropper og slag.

En type kolesterol kalt LDL er hovedårsaken til herding av blodkar. Dette kan føre til hjertesykdom og slag.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Hos rotter viste at hvitløk har bidratt til å redusere nivåene av skadelig LDL-kolesterol. Rotter ble matet med pulverisert hvitløk eller rå hvitløkstrakt. Videre forskning er nødvendig for å avgjøre om folk ville ha de samme fordelene med å senke kolesterolet.

Hjernens minne og helse

Både l’hvitløk som honning er rik på antioksidantforbindelser. Disse sunne kjemikaliene bidrar til å balansere immunforsvaret og forebygge sykdommer. De kan også beskytte hjernen mot vanlige sykdommer som demens og # 8217; Alzheimers.

Ytterligere søk er nødvendig på hvordan hvitløk kan forhindre eller senke disse sykdommene knyttet til alderen.

utdanning Merk at alderen hvitløkekstrakter inneholder en høy mengde av en antioksidant kalt kyolsyre. Denne kraftige antioksidanten kan bidra til å beskytte hjernen mot skade på grunn av aldring og sykdommer. Dette kan bidra til å forbedre minnet, konsentrasjon og konsentrasjon i noen mennesker.

Slik bruker du L’hvitløk og honning

Du kan nyte de mange helsemessige fordelene av helsen til & honning matlaging med dem eller ta dem som kosttilskudd.

L’Nybrytende eller hakket hvitløk har de største helsemessige fordelene. Også l’hvitløk i pulver og # 8217; Aged hvitløk ekstrakt er rik på sunne forbindelser. L’Hvitløkolje har færre sunne egenskaper, men kan fortsatt brukes til å legge til smak for matlaging.

Hvitløktilskudd inneholder vanligvis hvitløkspulver. Det er ingen anbefalt dosering for fersk hvitløk eller hvitløktilskudd. Noen klinikker utdanning Demonstrere at det er mulig å oppnå helsemessige fordeler fra en daglig dosering på 150 til 2,400 milligram hvitløkstøv.

Ren og rå honning kan brukes som et naturlig middel for hoste, kaldt og ondt i halsen. De Mayo Clinic Anbefaler å bruke citrus honning, eukalyptus honning og lepper honning for hoste. Ta en skje med honning som nødvendig eller legg til honning til urtete for å lindre symptomene på forkjølelse og # 8217;.

Honning kan også brukes på huden for å lindre allergiske utbrudd, re-oppkjøp av akne og annen hudirritasjon. Det kan også brukes til å helbrede sår, brannsår og riper. Vender huden og påfør en liten mengde honning for medisinsk bruk direkte på området.

Oppskrifter basert på hvitløk og honning

En kombinasjon av honning og hvitløk kan øke smaken og fordelene for helsen til mange daglige oppskrifter.

Salatdressing

Du kan forberede krydderen din for salatrøret oliven, balsamicoeddik og tørkede urter. Bland den nylig hakkede hvitløk og ren honning for å balansere surheten og legge til mer næring.

Legg til alle ingrediensene i en ren krukke og skjerpe.

Hvitløk gjæret med honning

L’gjæret hvitløk med honning er en type hvitløk & # 8220; i saltlake & # 8221;. Det kan lagres opptil en måned ved romtemperatur.

Sett kilene D’hele hvitløk skrelles i en ren og steril krukke. Du kan sterilisere en glassburk og et lokk som gjør dem til å koke dem i vannet. Hell honning på # 8217; hvitløk og bland for å bli med. Pass på at hvitløk er helt dekket med honning. Tetninger krukken og la den hvile på en teller i tre dager.

Åpne krukken for å få gassen ut og bland hvitløk og honning. Hvis du ser små bobler i honning, betyr det at hvitløk har begynt å gjære. RISPS og lar deg hvile i minst en uke før / # 8217;.

Honning og hvitløk marinade

Marinaden av honning og hvitløk kan brukes til å smake kylling, fisk og grønnsaker. Kombinere L’ferskhakkede hvitløk (eller # 8217; pulverisert hvitløk), honning, soyasaus med lavt natrium og # 8217; olivenolje;. Du kan også legge til andre friske eller tørkede urter hvis du ønsker det.

Sett kyllingen eller fisken i honning marinade og hvitløk og la den hvile i kjøleskapet i minst en og # 8217;. Du kan også marinere og fryse fjærfe og fisk for et hjemmelaget raskt måltid når du er for opptatt til å lage mat.

Potensielle bivirkninger av hvitløk og honning

De ernæringsmessige og sunne forbindelser med hvitløk og honning kan forårsake bivirkninger eller reaksjoner hos noen mennesker. Snakk med legen din før du tar hvitløk eller honningtilskudd.

Interaksjoner med hvitløk

L’hvitløk kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. L’Inntak av hvitløktilskudd eller hvitløkforbruk i større doser kan fluidifisere blod og øke blødningsrisikoen. Av denne grunn kan hvitløk forårsake en negativ interaksjon med blod i blodet flytende blod. Disse inkluderer:

 • Salicylate (aspirin)
 • Warfarin (Coumadin)
 • Clopidogrel (Plavix)

L’Hvitløk kan også forstyrre et antiviralt stoff som kalles saquinavir som brukes til å behandle HIV for å behandle # 8217;.

Interaksjoner med honning

Honningforbruket kan øke blodsukkernivået hos personer med diabetes. Snakk med en lege eller en dietiker før du legger til honning i kostholdet ditt.

Honning er ikke kjent for å samhandle med andre stoffer, men kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Hvis du er allergisk mot Pollen D’Bees, spør legen din om å spise honning er trygt for deg. Honning kan også inneholde andre typer pollen som kan utløse reaksjoner som:

 • Wheezing
 • hoste
 • Hevelse i ansiktet eller halsen
 • svimmelhet
 • kvalme
 • Han retched
 • svakhet
 • svime av
 • svette
 • Kutane reaksjoner
 • uregelmessige hjerterytmer

advarsel

Barn under år gammel bør ikke motta honning, ikke engang en smak. Honning kan forårsake en sjelden, men alvorlig mageforhold kalt barn botulisme. Dette skyldes sporer av bakterier som kan være i honning.

Spør din medisinske honning apotek. Denne typen honning steriliseres og trygt å bruke på huden eller som kosttilskudd for voksne.

L & # 8217;

L’hvitløk og honning har blitt brukt i tradisjonell medisin for sine mange helsemessige fordeler. Nylig medisinsk forskning har vist noen av de sunne egenskapene til disse matvarene.

Flere søk er nødvendig for å oppdage nøyaktige doser og fordeler med’hvitløk og honning. Du kan imidlertid dra nytte av ernæringsmessige og medisinske egenskapene til # 8217; hvitløk og honning med dem i ditt daglige kjøkken.

Spør legen din eller dietilian hvis du tar hvitløk eller honning kosttilskudd er riktig for deg.