Hvitløk i # 039; øre: fordeler og risiko for dårlig D & # 039;

Hva skal håndtere hvitløk i # 8217; øre?

L’Hvitløk har blitt brukt til å behandle litt & # 8216; av alt som har lidd folk gjennom århundrene, inkludert øreinfeksjoner og mal d’ører. Selv om det ikke er mange vitenskapelige bevis på hvitløk for infeksjoner i øret, har det vist seg å ha mange andre helsemessige fordeler.

L’Hvitløk har vitenskapelig bevist fordeler?

Fordeler for helse på’Hvitløk inkluderer antivirale, antibakterielle og antifungale egenskaper. Det har også antiinflammatoriske og maleregenskaper. Hvis spist, kan hvitløket bidra til å styrke immunforsvaret og bekjempe infeksjoner.

L’Topisk bruk av hvitløk kan bidra til å lindre smerten av sykdom; ører. En studie med 103 barn som hadde smerte i ørets ører. # 8217; øre som dråper benken øretelefoner (OTC).

TIL Andre studie På dråpene Naturopathiske øretelefoner, som hadde 171 barn som hadde smerte i øret, oppdaget han at øretelefonene dersom de brukes av seg selv, kan være mer effektive enn de bedøvelsesmarkerne (nummen) for å behandle smerte alle «øre hos barn.

Kjøp online Den essensielle oljen Alle’Hvitløk og DROPS Earphones Alle’Hvitløk.

Bruk av # 8217; hvitløk for Mal D’ører

Å spise hvitløk kan bidra til å styrke immunforsvaret generelt, noe som hjelper deg med å kjempe eller forhindre infeksjoner. L’Hvitløk har blitt brukt som et naturlig middel for øreproblemer, inkludert dårlig d’ører, infeksjoner på øret og tinnitus. Følgende er et par måter å bruke hjemmet i ørene.

Olje d’hvitløk

Du kan kjøpe dråper for olje ører alle’hvitløk produsert på markedet av mange naturlige produkter butikker, dagligvarebutikk og online.

Hvis du ønsker å forberede oljen din alle’hvitløk hjemme, er det lett nok å gjøre det du kan gjøre små mye når du trenger det til å bruke dem med en gang.

Hva trenger du:

 • 1 spicchio d’skrellet hvitløk
 • 2-4 spiseskjeer olje d’oliven
 • liten panne
 • Glassburk med lokk eller dropp
 • stykke bomull
 • filter

Hvordan forberede dråper for ører alle’Olje D’hvitløk:

 • Skal Clove D’hvitløk.
 • Crush eller hakk grovt l & å åpne den.
 • Legge til hvitløk og # 8217; olje i en liten panne eller gryte som ennå ikke er oppvarmet.
 • Varmes olje og # 8217; hvitløk i en panne over lav varme, du vil ikke at den skal være varm. Varmen er for høy hvis oljen røyker eller gurgling olje.
 • Roter oljen rundt pannen til den er duftende.
 • Fjern pannen fra varmen og la blandingen avkjøles.
 • Hell oljen ALLE’hvitløk i krukken, filtrering av hvitløkstykkene.
 • Slik bruker du DROPS for ører Alle’Hvitløk: Hvitløk:

  Personen med infeksjonen i øret skal ligge på en side med øreøret vendt mot ottom.

  Sett to eller tre dråper olje alle’varm hvitløk i # 8217; øre. Forsiktig posisjoner stykket bomull over åpningen av eller # 8217; øre nok til å hindre at oljen forlater;. Personen som skal behandles må forbli i samme posisjon i 10-15 minutter.

  Alternativt kan du fordype bomullsstykket i # 8217; olje og lene den bare inne i øret slik at oljen trenger inn i den hørbare kanalen.

  Den gjenværende oljen må lagres i kjøleskapet i glassburken som skal brukes etter behov.

  Spicchio D’hele hvitløk

  Du kan sette en krysse D’hele hvitløk i # 8217; øre for å behandle smerte i øret eller øret eller # 8217; Acufene. Denne metoden anbefales ikke for barn.

  Hva trenger du:

  • en krølle d’skrellet hvitløk
  • Lite stykke gasbind
  • håndkle

  Slik gjør du det:

  Skal en krølle d’hvitløk og kutte spissen fra en & # 8217;. Vikle kryddergrenset i gasbind og hvile kryssen innpakket i # 8217; øre med kuttenden vendt mot øret. Kloven D’hvitløk må ikke gå inn i den hørbare kanalen. Hold en varm klut over øret til smerten ALLE’øre forsvant.

  Hvis smerten i ørene forverres, må du slutte å bruke hvitløk og taler med en lege av symptomene dine.

  Risikoen for olje D’hvitløk

  Det er fare for hudirritasjon eller kjemiske forbrenninger hvis du bruker hvitløk eller hvitløkprodukter på huden. Prøv hjemmet ditt på en liten del av huden (som på P’arm inne) før du bruker den på deg selv eller noen andre.

  Hvis du eller personen som vil bruke den følte prikkende, brennende eller ubehag eller se rødhet på det punktet hvor oljen ble påført, ble det helt vasket L’område med vann og såpe og bruk ikke oljen.

  Ikke bruk hvis du har en ødelagt TYMP

  Disse rettsmidler bør ikke brukes hvis du har en ødelagt tympan. En ødelagt tympanum forårsaker smerte, og du kan føle flytende drenering fra # 8217; øre. Kontakt legen din før du bruker oljen ALL’hvitløk eller noe annet middel i # 8217;.

  Bakterievekst

  Det er mulig at bakterier som Clostridium Botulinum vokser under visse betingelser i # 8217; olje Alle’hvitløk, ofte forårsaket av objekter som ikke er sterilisert. C. Botulinum kan produsere botulinumtoksin i forurenset mat eller forårsake botulisme.

  Typer av øreinfeksjoner

  Otitis media

  L’Gjennomsnittlig otitis er en’# 8217; mellomør. Det skjer når bakteriene eller et virus forårsaker betennelsen bak tympanen. Denne typen infeksjon ALL’øre er svært vanlig hos barn. Infeksjoner i Mellom-øret forbedrer uten narkotika, men kontakt legen din dersom du eller barnet ditt har smerte, øre som vedvarer eller er ledsaget av feber.

  Otitt eksternt

  L’Otitis ekstern er en Ytter Ear som rammer ytre åpningen av øret og øret og den hørbare ledningen. L’Swimmers øre er den vanligste typen Otis eksterne og stammer fra # 8217; eksponering for fuktigheten, for eksempel å bruke mye tid på å svømme. L’vann som gjenstår i den hørbare kanalen favoriserer veksten av bakterier.

  Andre behandlinger for smerte Alle’øre

  L’Hvitløk er ikke ditt eneste alternativ når det gjelder å kurere en infeksjon i øret.

  Infeksjoner i’mellomøre forsvinner ofte uten narkotika og symptomer kan lettes med å bruke benk-øverste smertestillende midler (OTC). L’Anvendelse av varme eller kalde pakker kan også tilby en viss lettelse, sammen med andre hjemmelagde rettsmidler for det dårlige D & # 8217;.

  Hvis du eller din sønn har smerte, er øre som fortsetter eller er ledsaget av feber og smerte i ansiktet, kontakt legen din.

  L & # 8217;

  Selv om det ikke kan være mange vitenskapelige bevis tilgjengelig på effekten av # 8217; hvitløk for øreinfeksjoner, kan hvitløk og andre hjemmemedisiner bidra til å lindre smerte.

  Snakk med en sykepleier eller en lege hvis du har spørsmål eller tvil om malen D’Topisk bruk av hvitløkbaserte produkter.