Hvitløk for gjærinfeksjon: Behandling og bivirkninger

Beskrivelse

Gjærinfeksjoner er en relativt vanlig hendelse for kvinner. Ifølge Harvard Health, 75 prosent av alle kvinner har eller vil ha minst en’vaginal infeksjon fra gjær i deres liv.

Det er kjent at hvitløk har positive biologiske effekter på immunsystemet, på kardiovaskulærsystemet, svulster og andre forhold. Det er også kjent å redusere veksten av den ærlige soppen som forårsaker gjærinfeksjoner. Les videre for å finne ut om du skal bruke hvitløk for å kurere gjærinfeksjonen.

COS’er en GEAD-infeksjon?

De fleste gjærinfeksjoner hos kvinner er vaginale. De er forårsaket av en infeksjon i en sopp i Candida-familien. Disse gjærcellene finnes naturlig i skjeden, men en ubalanse av andre gode bakterier kan forårsake gjærmultiplikasjonen.

Symptomer på gjærinfeksjoner inkluderer vanligvis:

 • Kløe eller smerte i vaginalområdet
 • Brennende følelse eller ubehag rundt vagina
 • smertefull seksuell samleie
 • Tett og hvit eksos

Jeg kan bruke hvitløk for en GEAD-infeksjon på 8217?

L’Hvitløk er kjent for sine antibiotiske egenskaper. L’Allicin, den viktigste biologisk aktive komponenten i hvitløk, viser antibakterielle og antifungale egenskaper og brukes i medisinske studier og behandlinger.

Selv om det ikke er noen definitiv medisinsk respons på det faktum at hvitløk kan ta vare på en Geast-infeksjon, L’Allicin kan brukes til å forhindre gjærinfeksjoner eller forbedre dagens forhold, spesielt når de brukes sammen til et regime som candida diett eller narkotika.

Slik bruker du L’hvitløk for A’gjærinfeksjon

L’hvitløk kan administreres oralt eller aktuelt. De muntlige tabletter dukker opp i form av allicin, men hvitløk kan også brukes rå eller alle «8217; interiør av mat for å fremme gode bakterier og forhindre vekst av Candida Albicans gjær.

Du kan kjøpe L’hvitløk ekstrakt eller counter tabletter. Pass på at du leser etikettene angående dosen.

Aktuell krem ​​Alle & # 8217 er også tilgjengelig; hvitløk ekstrakt. De fleste aktuelle kremer er bare merket for ekstern bruk, noe som betyr at du bare bør bruke dem rundt ditt vaginale område. Hvis du føler en brennende følelse, fjern krem ​​med en kul klut.

Enten du bruker muntlig eller aktuell hvitløk for en Geast-infeksjon, kontakt legen din for å avgjøre om det er en god linje D’handling å ta.

Kjøp L’hvitløk ekstrakt

Studier på hvitløk og gjærinfeksjoner

Medisinske studier testet effektiviteten av hvitløk på ulike sykdommer, men har ikke vært rikelig eller høy kvalitet studier. I en Studio 2006, L’Hvitløk har blitt testet mot 18 Candida-stammer. Forskere fant at hvitløk kan være lovende i # 8217; inverter effekten av soppvekst.

derimot, Søk på L’Melbourne University De viste at de kortsiktige orale dosene hvitløk var ufullstendige.

TIL Iransk studie av 2010 sammenlignet effektiviteten av en timiankrem og hvitløk med klut med clotrimazol, en antifungal krem ​​som brukes til å behandle vaginale infeksjoner fra gjær, oral dal, fotletter, kløen på «8217, idrettsutøvere. De har ikke funnet forskjeller i svarene på behandlingen mellom de to.

Bivirkninger av hvitløkbehandling

Mens noen kvinner har sett positive resultater ved hjelp av hvitløk for en Geast-infeksjon, har mange opplevd mindre enn ønskelige bivirkninger.

Noen bivirkninger av piller eller oralt hvitløk forbruk inkluderer:

 • dårlig ånde
 • kropp lukt
 • mageknip
 • mageknip
 • farmakologisk interaksjon

Bivirkninger av’Topisk bruk av hvitløk kan inkludere:

 • klø
 • vaginale tap
 • urticaria
 • hodepine
 • Kvalme og oppkast

Ta bort

Studier er ufullstendige om det faktum at hvitløk, hvitløk tabletter eller hvitløk tabletter eller hvitløk ekstrakt kan gi en kur for gjærinfeksjoner. Imidlertid har dens kjemiske egenskaper vist seg å bidra til å stoppe veksten av den ærlige soppen som er ansvarlig for gjærinfeksjoner. L’Legge til hvitløk til kostholdet ditt kan også hindre fremtidige gjærinfeksjoner.

Hvis du er mer utsatt for naturlige rettsmidler, spør legen din med å prøve en krem, hvitløk og timian i stedet for en tradisjonell antifungal behandling.

Hvis du opplever symptomene på A’gjærinfeksjon, kontakt legen din for en diagnose og for å undersøke behandlingsalternativer.