Hvis du noen gang har følt deg som om kroppens positivitet ikke er for deg, er det derfor

Del på PinterestFoto av Clarke Sanders på Unsplash

Måten vi ser verdens plasma som vi velger å være, og delingen av spennende opplevelser kan ramme hvordan vi behandler hverandre, til det bedre. Dette er et kraftig perspektiv.

I lang tid følte Ravneet Vohra så usikker på utseendet at du ikke kan holde visuell kontakt med nye mennesker.

Jeg ville ha en kropp og en hud som media fortalte meg at jeg måtte ha verdi & # 8221;, sier han. & # 8220; en kropp jeg aldri ville ha vært i stand til å nå eller til og med for å støtte.& # 8221;

Han ville ha en klarere hud, tynnere lår og mindre armer, som kvinner som så i magasiner. Lot som å være syk for å unngå familie møter og unngå å bli sett i badedrakt på stranden.

Ravneet ville ikke ha andre mennesker å høre som henne da hun konfronterte media lean og hvite kvinner. Så i stedet for å fortsette å følge tradisjonelle magasiner, bestemte han seg for å skape sin & # 8211; Og Magasinet bærer stemmen din er født.

Jeg lanserte WYV for å riste status quo av det som ble ansett som vanlig & # 8221; forklarer. WYV har bygget et navn i de første dagene av vår fødsel på # 8217; interiør i den positive kroppsbevegelsen.& # 8221;

I disse dager blir bevegelsen mer mainstream. Du kan gjenkjenne noen av de som snakker om kroppspositivitet i hovedmagasinene, som plussstørrelsesmodellen Ashley Graham, som utsmykket vogue og glamourdeksler, og skuespilleren Jameela Jamil, bedre kjent for sin rolle Tahani i den populære TVen Serie & # 8221; Godt sted. & # 8220;

Det kan virke som å gjøre kroppens positivitet mer utbredt ville være en god ting. Tross alt betyr det ikke bare at flere mennesker vil lære å elske kroppen sin?

Men for Ravneet og hans team av Bruk stemmen din, var denne popularitet et tegn på at den positive kroppsbevegelsen trengte en intervensjon.

For eksempel kan du ha hørt om Jameela Jamils ​​arbeid, men du har hørt om det Stephanie Yeboah? Den positive plattformen for Jamils ​​kropp var faktisk Basert hovedsakelig på individuelle samtaler Med Yeboah, Blogger Plus Size, en langvarig supporter av tillit i kroppen din og mørk kvinne fra mørk hud.

Og mens Yeboahs arbeid kunne gjøre en stor forskjell for de av oss som ikke passer # 8217; begrenset ide om & # 8220; skjønnhet & # 8221; Mainstream Media, det er mer sannsynlig at de positive bevegelsene i den vanlige kroppen markerer noen som allerede har synlighet, som Jamil.

Og det er derfor nå er den perfekte tiden å heve #Bodpositivityincolor, En ny kampanje på bladet bærer stemmen din.

I form av en multimedie-serie som vil finne sted mellom februar og mars, har #bodypositivitetsbeviset som mål å bringe kroppens positivitetsbevegelse til sine røtter, og i mellomtiden for å gjenopprette den sanne kraften i transformasjonen som alltid ville ha hatt å ha.

For å lære mer om den #bodypositivitetenKolorkampanjen, snakket vi med sine grunnleggere: Grunnleggeren til å bære din stemme Ravneet Vohra, Edgelander Lara Witt og Headlander Sherronda Brown.

Dette intervjuet ble kurert for klarhet og korthet.

COS’er #bodypositivityincolor-kampanjen? Som du kom ideen?

Sherronda: En av hendelsene som utløst denne ideen var Jameela Jamil som brukte språket han tok fra en svart kvinne som heter Stephanie Yeboah for å starte sin kroppspositivitetsplattform.

Vår kampanje eksisterer for å forsettlig amplify folk som Stephanie, som ofte faller inn i # 8217; skyggen når noen mer synlige, mer attraktive, mer tilpasset standarder for attraktivitet og respektabilitet av regurgitasjonsselskapet andres ordene og tar en unødig kreditt.

Lara: Vi har anerkjent at, som en kryssende feministisk publikasjon med røtter i Bopo-bevegelsen, måtte vi gjøre plass til de marginaliserte folks stemmer for å diskutere kropps positivitet uten å bli undervurdert, ignorert eller kontrollert av tonen. Så vi bestemte oss for å starte #bodypositivitetenKolor som en måte å hevde det fra hvite kvinner, cisgender, heteroseksuell og tynn som dominerer diskusjoner om kroppspositivitet.

RAVNEET: Arbeidet er aldri ferdig, aldri perfekt og aldri helt inkluderende. Dagen vi tror det er, er det akkurat dagen da det ikke er!

Det var viktig å bringe samtalen til folk som jeg åpnet først: Svarte kvinner og kvinner. #Bodpositivityincolor Det er for kvinner og svarte og brune kvinner, men det er også en feiring av arbeidet de har gjort, lukker sirkelen og feirer de som fortsetter å bruke sin stemme og deres kropp til å påvirke forandring for oss alle!

I en av de første Stykker for #bodypositivitetenKolorkampanjen, Sherronda utfordrer oss til å fjerne & # 8216; skjønnhet’og «8216; bare positive vibrasjoner’fra sentrum av positive samtaler for kroppen. Du kan dele litt & # 8216; mer om hvordan vi fortsatt kan bygge noe & # 8220; positiv & # 8221; Uten å konsentrere seg for mye på & # 8220; positive vibrasjoner & # 8221;? Mot det vi beveger oss?

Sherronda: Jeg vil at du skal flytte mot mer ærlige samtaler på våre relasjoner med kroppene våre og hvordan vi eksisterer i denne verden. Hva er poenget med å snakke om alt dette hvis vi ikke sier den rene sannheten om våre erfaringer? Til de som virkelig liker? Absolutt ikke oss.

The Retoric & # 8220; bare positive vibrasjoner & # 8221; Det er sanksjonert som gaslykter. Det forteller oss klart at ærlighet ikke er tillatt, og at det er vårt ansvar å kontrollere negativiteten som kastes mot oss mot. Jeg nekter å kondonere det eller godta det.

Mange hører & # 8220; kropps positivitet & # 8221; og de tror det er rett og slett å få alle til å føle seg rolig med sin egen kropp, av hvilken som helst opprinnelse og type kropp. Hva mangler til denne forståelsen?

Lara: Føler seg godt, trygt og lykkelig i kroppen vår er åpenbart et verdig og viktig mål, men med #bodypositivitetenKolor, husker vi våre lesere om at diskusjonen må være bredere og dypere enn.

Sherronda setter det bedre når hun skrev dette: Å ha ikke-regulatoriske organismer legger oss i større risiko for sosialt sanksjonert misbruk, statlig vold, forbrytelser D’hat og urettferdig død. Det er mye mer enn enkelt selvtillit eller skam, men disse er de dominerende temaene som vi ser tilstede i det vanlige media i kroppen positiv & # 8220;.

Sherronda: Begrepet kroppspositivitet ble født av bevegelsen av aksept av fett og stipendiet av fettaktivister, først. Men også alle på innsiden av den bevegelsen, ble folk av farge ofte tavlet og ignorert av hvite kvinner som hovedsakelig dominert samtalen. Svarte kvinner hadde spesielt lenge snakket og skrevet om hvordan deres svarthet informerte om hvordan fettantagonisme opplevde. Hva de fleste ikke forstår kroppspositivitet [er at det startet som svar på frykten for det hvite samfunnet for den andre rasen.

Hvordan tror du at folk ødelegger helsen på grunn av måten du for tiden flytter tradisjonell kropps positivitet?

Sherronda: Jeg tror vi bør eliminere ideen om at ideen om at L’Kjærlighet er den viktigste delen av utviklingen av mer positive relasjoner med kroppene våre. Vi er verdige til kjærlighet, selv i øyeblikkene når vi ikke elsker hverandre. Det er farlig for [alle aspekter av] Vår helse legger kroppens positivitet helt på våre relasjoner med oss ​​selv, i stedet for på systemer som skaper våre usikkerheter og traumer.

Måten som kontekstualiserer helse og velvære er forskjellig fra det vanlige og gir en virkelig helhetlig og global tilnærming. Hvordan se Lift Community presset til marginer som svar?

Lara: Jeg tror ikke det er en sjanse for kollektiv healing hvis vi ikke fokuserer på de som er mer berørt. Tradisjonelle diskusjoner om helse og velvære fortsetter å være forankret i paternalistiske former for sexisme, rasisme og fobi.

Gjør plass til våre lokalsamfunn og legg våre stemmer i forkant i disse diskusjonene, slik at selskapet kan forstå hvor mye arbeid det må gjøres og hvor mange av oss er medskyldige i å opprettholde den undertrykkende status quo.

RAVNEET: Hvis vi ikke ser på en hel person, og hver del av det som er, så hva vi ser på nøyaktig? Jeg tror ikke at WYV gjør noe nytt. Vi fortsetter bare å ydmyke bevegelsen, slik at du kan ha en representasjon som skyver andre kommunikasjonsmidler for å følge L’Eksempel og gjør det bedre. Vi kan alle alltid gjøre det bedre.

Du sa at det er viktig å holde disse samtalene i februar, i løpet av måneden av svart historie. Hva inspirerte teamet ditt for å gjøre dette trekket?

Lara: Måneden for kvinners historie kommer til mars, så vi vil gjerne opprettholde den åpne diskusjonen, særlig fordi hvite kvinner dominerer omslaget i kvinnens historie og kvinner queer og trans og brune og kvinner er utelukket eller forsettlig slettet fra det vanlige. dekke.

Hva kan håpe å finne en person med en ikke-regulatorisk kropp & # 8211; Noen som ikke er hvit, tynn, nevrotypisk, etc. -?

Lara: Vi håper at svarte, urbefolkninger og folk av farge queer, trans, funksjonshemmede og fett kan se seg selv alle «indre av brikkene vi publiserer. Vi håper at våre lesere føler seg etablert og etablert på en slik måte at de ikke må legge til side noen del av seg selv å føle seg lyttet til og sett.

Vi håper det endelig finner et rom der det er velkommen og oppmuntret en hel rekke følelser, fordi sannheten er at vi ikke alltid er positive. Noen ganger er vi sint, opprørt, deprimert & # 8211; Og dette er gyldig.

Du kan besøke #BodypositivitetenKolorkampanje på slitasje på stemmen din og på sosiale medier. Del historiene som resonerer med deg, forteller historiene dine og USA L’hashtag #bodypositivitetenKolor å delta i samtalen.

Maisha Z. Johnson er en forfatter og supporter av overlevende til vold, fargefolk og LGBTQ-samfunn +. Bor med en kronisk sykdom og tror på # 8217; hedrer den eneste helbredende banen til hver person. Finn Maisha UpSin nettside,Facebook OgTwitter.